donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zal hard optreden tegen foutparkeerders en illegale parkeerwachters omgeving AZP

Politie zal hard optreden tegen foutparkeerders en illegale parkeerwachters omgeving AZP

-

Does Travel - naar Suriname

Buurtmanagers Robert Best en Raoul Kana van Munder zullen vanaf morgen persoonlijk orde op zaken stellen in de omgeving van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Tal van autobestuurders parkeren ondanks vele waarschuwingen van het Korps Politie Suriname dagelijks fout in de omgeving van het AZP met name: op de linkerrijstrook van de Abraham P.H. Samsonstraat, de weerszijden van repectievelijk de Flustraat, Kwassiestraat, Linnaeusstraat en de bermen.

Ook schromen autobestuurders er niet voor om in de inrit van het AZP te parkeren, met als gevolg dat het in- en uitrijden van de ambulance hinder ondervindt.

Ingaande maandag 8 januari zal de politie de voertuigen van de foutparkeerders op kosten van hen wegslepen naar een plaats van berging en zal zij de bestuurders proces-verbaal aanzeggen.

De buurtmanagers zeggen dat ook de foutparkeerders in de omgeving van de Vrije School aan de dokter Sophie Redmondstraat aangepakt zullen worden. Kana laat weten dat de actie niet be­doeld is om per­so­nen te pes­ten, maar dat het slechts er­om gaat dat een ieder zich houdt aan de verkeers­re­gels.

Tijdens de actie zal er ook hard opgetreden worden tegen de illegale parkeerwachters in de omgeving die mensen bedreigen en afpersen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Dezelfde fout wordt er weer gemaakt, neem deze illegale parkeerwachters in dienst en laat ze legale parkeerwachters worden, ze hebben een baan en AZP is ook gered door het ordenen van het parkeer probleem.
    Hetzelfde is er toch ook gebeurd alle subsidies in het land weghalen ( terecht) maar begin eerst met de salarissen van de werkende arbeiders te regelen en dan ga je verder.


    Maak melding
  2. Illegale junkie parkwachters is overal in SU een probleem, lijkt alsof de straten en parkeer plaatsen onder hun beheer staan en niemand doet wat. Hoop dat de politie echt wat eraan kan doen maar dat zullen we de komende tijd nog zien.


    Maak melding
  3. Eindelijk ‘axi’ in de taxi. Voeg de daad bij het woord, want pas dan word je serieus genomen. Goede tip van @ Ricardo om de illegale parkeerwachters in dienst te nemen. Helaas, het gaat niet werken, want dan moeten ze zich houden aan regels en hebben ze opeens en onherroepelijk pijn in hun sodemieter.


    Maak melding
  4. Kunnen jullie ook zorgen voor parkeer plek voor de mensen die het ziekenhuis moeten bezoeken?? Grote markt, geen parkeerplek, ziekenhuizen, geen parkeerplek, winkels, geen parkeerplek. En overal auto delen dieven. Als je gaat orderen, doe het behoorlijk


    Maak melding
  5. debby , jij bent nog nooit in suriname geweest he , dommie , er zijn wel veel parkeerplekken , maar die zijn al vroeg ingepikt door mensen die in de buurt werken , en het zijn niet jou soort want die werken niet,
    ze moeten betaald parkeren invoeren dan zullen die illegale rotzakken wegblijven


    gemodereerd
  6. Met ongeveer 100 legale parkeerplaatsen rondom het ziekenhuis en gemiddeld 500 bezoekers per uur tijdens een normale werkdag, lijkt het me logisch dat dit een probleem is. Het ziekenhuis moet zelf hier op inspelen. Creëer een parking en laat de bezoekers een kleine bijdrage betalen om hun auto kwijt te kunnen. Die gelden kan het ziekenhuis goed gebruiken. Het is net het wilde Westen rondom AZ tijdens de spreekuren..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES