vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw in slaap overrompeld en onder schot gehouden bij woningoverval

Vrouw in slaap overrompeld en onder schot gehouden bij woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

Het was afgelopen nacht weer raak in Suriname: in het politie ressort Santo Boma heeft zich rond 03.00u een gewapende roofoverval voorgedaan op een woonadres. Een 27-jarige vrouw werd door drie gemaskerde mannen in haar slaap overrompeld.

Terwijl de geschrokken vrouw door één van de drie mannen onder schot werd gehouden, werd de woning overhoop gehaald. De buit betreft gympies, persoonlijke documenten en sieraden van geel metaal.

Na de beroving vluchtte de mannen in een onbekende richting.

De Surinaamse politie werd gealarmeerd en kwam ter plaatse voor onderzoek. Tijdens het onderzoek troffen de wetsdienaren een vuistvuurwapen in de woning, dat aan de partner van het slachtoffer toebehoort.

In belang van het onderzoek is dit wapen in beslag genomen. De politie werk aan het opsporen van de drie verdachten. De politie van Santo Boma heeft de woningoverval in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Santokhi krijgt het niet voor mekaar om het land veiliger te maken.Dagelijks is het mis met roofovervallen, inbraken,berovingen, oplichting,enz.enz. Dat heb je nu eenmaal met regeerders die hun diploma’s hebben gekocht of gratis hebben gekregen.Ze hoefden zich niet in te spannen voor hun behaalde qualificaties.Dat merk je thans overduidelijk in het regeringsbeleid dat uitgevoerd eprdt. Het land is veranderd in een puinhoop.Dat krijg je nu eenmaal met mensen die beweren dat zij alleen het land kunnen besturen.


    Maak melding
  2. Ik zeg nog zo vaak ga nie slapen. kijk wat er gebeurd, als ze wakker was gebeurde dit niet
    chan is ook aan het slapen, slapjanus
    terwijl bouterse slapeloze nachten heeft. hij neemt het er volop van voor hij de komende tien jaar alleen maar zelf genomen zal worden.🤣🤣😁🤩🤩😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮
    je weet toch, hihihihi🐴🐴🐴


    Maak melding
  3. @Robg,
    De NDP BENDE , onder leiding van de wreedste president allertijden van Suriname,de moordenaar / couppleger / drugsdealer / DESI DELANO BOUTERSE is de oorzaak van alle ELLENDE in Suriname : Paramaribo 25 februari 1980 -7doden,Fort Zeelandia 8 december 1982 – 15 doden,Moiwana 29 november 1986 – 39 doden,1986 – 1992 Binnenlandse oorlog – honderden doden…..NDP regering van Bouterse heeft een schuld van 3 miljard US dollar achtergelaten’


    Maak melding
  4. haha didibri
    mevrouw Dijk Siloos vomnd dat er een specila behandeling moest kom,en, want hij had zoveel betekent voor het land. Volgens mij bedoelde ze niet dit.😁😁😁😁


    Maak melding
  5. @ RobGay

    Jij en @ stomme Debby moet nou eens ophouden om
    Chan van alles in de schoenen te schuiven! Wat de
    ”Criminaliteit” bestrijding betreft moet ik wel toegeven dat
    Chan een grote nul is!! Hij moet gewoon opdracht geven aan die
    man met de blauwkop, om hieraan wat aan te doen! Volgens mij zit
    Chan in zijn broek te schijten voor Brunsie en K@ Amoksi Alésie.
    By the way, je hebt zeker je diploma certificaat ook gekocht daarom
    weet je zo precies. ( Zo als de waard is, vuile gluiperd )

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. 10 januari zullen de Navy Seals de dictator hardhandig arresteren en hem richting Santa Boma brengen. Een laatste vluchtpoging van de land verrader en lafaard naar Cuba zal worden voorkomen doordat een vertrouweling van de fascistische dictator informatie verschafte aan de CIA. Uit zeer betrouwbare bronnen door mij persoonlijk vernomen blijkt het om Gordon Makkoe, de broekpoeper, te gaan.


    Maak melding
  7. De leugens van Chan zijn chronisch en frequent. We hebben hier te maken met een pathologisch leugenaar. Het liegen van Chan om regeermacht te krijgen is enorm frustrerend voor het land geworden. Alles loopt fout met zijn beleid. Chan is ook onbekwaam. Die man bezit niet de X factor om het land te besturen. Daarnaast heeft hij onbekwame ministers op posten aangesteld. Hij en zijn hele team hebben een grote puinhoop van het land gemaakt.Geen enkele overheidsdienst functioneert normaal.De corruptie is nog nooit zo erg in het land geweest.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES