dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie60-jarige man met steekwond in hoofd meldt zich bij politie

60-jarige man met steekwond in hoofd meldt zich bij politie

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een 60-jarige man heeft afgelopen nacht diverse steekwonden opgelopen op de kruising van de Watrakanoe- en de Floralaan in Suriname. Hij had steek en snijwonden in het gelaat, armen en ook in het hoofd.

Vanwege de verwondingen kwam hij nauwelijks uit zijn woorden. Het enige wat hij kon doorgeven is dat hij op bovengenoemde kruising is gestoken met een scherp voorwerp. Vermoedelijk is hij zwaar mishandel door een man die daarna op de vlucht sloeg.

Het slachtoffer meldde zich rond 01.30u bij de politie van bureau Flora waar een ambulance werd ingeschakeld. Hij werd daarna naar het ziekenhuis afgevoerd.

Het motief van de steekpartij is nog niet bekend. Aan de aanhouding van de verdachte wordt gewerkt. Zoals gebruikelijk is de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan kapitale Delicten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Een land met niet eens 1 mil inwoners en zoveel criminaliteit. Niet normaal meer.
    Suriname moet een voorbeeld nemen aan El Salvador. Daar hebben ze mega gevangenissen gebouwd en criminelen een koppie kleiner gemaakt. El Salvador is nu veilig.


    Maak melding
  2. Wat een klote land is het geworden. De meeste Surinamers zijn hardwerkende en fatsoenlijke mensen, wiens leven en veiligheid steeds meer op het spel staat. Hopelijk komt hier snel verandering in, door de straffen hoger en zwaarder te maken als een afschrik- en ontmoedigingsbeleid.


    gemodereerd
  3. Het begint heel normaal te worden .praten heeft geen.Hier komt nooit en nog eens een einde. Ze rovers hebben de smaak te pakken. Zelfs burgers oud/hoogbejaarde n moeten ontgelden. De sterke arm/veiligheidsmannen moeten nu gericht schieten. Opgeruimd is opgeruimd,klarie tori.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES