donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameKoedemoesoe: "Politieke tegenstanders jaloers dat ABOP/PL-combinatie goede beurt zal maken in 2025"

Koedemoesoe: “Politieke tegenstanders jaloers dat ABOP/PL-combinatie goede beurt zal maken in 2025”

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementariër Ramon Koedemoesoe stelt dat politieke tegenstanders jaloers zijn op het feit dat de ABOP/PL sterk uit de bus gaat komen bij de verkiezingen in Suriname in 2025.

Zo stelt hij dat vooral de ABOP in de afgelopen periode een groei heeft meegemaakt in de districten Para, Sipaliwini, Marowijne en ook Brokopondo waar de sterkste kandidaat Diana Pokie eerder dit jaar van de ABOP overstapte naar de NPS. Op basis van een eigen oriëntatie zou hij gemerkt hebben dat de meeste ABOP’ers de partij in Brokopondo trouw zijn gebleven.

“Wanneer ik in ABOP-verband in Brokopondo ben, dan zie ik alleen maar ABOP’ers. Dus ik neem aan dat Brokopondo van de ABOP is en we hebben een zetel daar. Er is ook groei binnen de PL, dus we gaan als combinatie sowieso een goede beurt maken in 2025. En dat maakt de meeste tegenstanders jaloers”, benadrukt de politicus.

Hoe deze sterkte in de praktijk zal werken nu er een landelijk evenredigheidsstelsel is ingevoerd, is niet duidelijk. Maar Koedemoesoe blijft geloven in de sterkte van de partij in de traditionele ABOP-districten.

De parlementariër benadrukte wederom dat 2025 het jaar zal zijn van de ABOP en Pertjajah Luhur (PL). Hierdoor is de kans groot dat deze twee partijen de leiding van het land zullen overnemen en zijn partijvoorzitter Ronnie Brunswijk dan ook president kan worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. KOEdemoesoe flikker toch op man, met je ze zijn jaloers op ABOP/PL!!!!
    Zo kinderlijk “ze zijn jaloers op ons”.jullie zijn allen maar met zetels binnen halen bezig.om dat lonnie presidentje wil gaan spelen.
    Weet je wat jullie prioriteit moet zijn , de moordenaars van het dorp Moiwana oppakken en berechten.
    Dat zou jullie doel moeten zijn en niet gaan jagen op zetels , opjagen van die moordenaars dat zijn jullie aan die 39 onschuldige ouderen, kinderen en vrouwen (waar van ook zwangere vrouwen )schuldig .
    Dus kom hier niet janken van met ze zijn jaloers.

    Mik moiwana mooi baka.
    Mik sranang switi baka.
    Dati na mi wens.
    Bikasi mi na wan mens.


    Maak melding
  2. Deze kamoesoe is net zo dom als zijn achterban. Als abob en pl aan de macht komen dan is Suriname in 1dag failliet en wordt nog erger als haiti. Het zal geen tranen meer hebben. Op dit moment hebben ze dankzij Chan nog te vreten en te drinken en ze maken plezier. Dus kamoesoe trek je terug in het bos en hou je smoel !!!!


    Maak melding
  3. Ja meneer Koedemoesoe, dankzij het VHP-ABOP/PL beleid heeft er een economische ravage aangericht onder de bevolking.Alle bevolkingsgroepen in Suriname zijn het slachtoffer geworden van het slechte economische beleid van de regering.Die cow-tere (koeienstaart) theorie van Brunswijk niet vrijpleiten.


    Maak melding
  4. Geen moordenaar/bankrover/drugsdealers als president/VP van Suriname,want dat is vooral een heel slecht schoolvoorbeeld voor de meestal zonder vader in huis opgevoede Creoolse jongeren ….GEEN ETNISCH POLITIEK …..NPS/DA91/VHP voor DESKUNDIGHEID,normen waarden en respect terug in Suriname……..STEM 2025 SLIM : dus zeker niet op de (criminele partijen)NDP/ABOP/PL


    Maak melding
  5. Abop zal wat zetels halen maar PL is een aanhangsel.
    Als je een wrat hebt, zo moet je PL zien. Maar grootste partij wordt Abop niet. Welke tegenstaanders zijn jaloers??
    Voor jou is er geen DNA post meer. Echt een schoothondje.


    Maak melding
  6. Alleen maar streven,vechten voor zetels en posities als dat het enige is waarvoor men zijn leven wil geven. Ik hoor nimmer over primaire zaken hoe het VOLK tegemoet te komen. Mooie wagi, strooien met rupie/paisa, mooie bigi oso en het hebben van veel bezit bling bling. Zo breng je geen welvaart in een land. Stuur je kinderen naar school verwek bij één partner en blijf erbij je kinderen opvoeden tot hun volwassenheid, geef ze extra bijlessen zoals mensen die op Orie lijken. Zo breng je land en volk tot ontwikkeling
    Dus niet alleen maar streven naar zetels en functies


    Maak melding
  7. Ja meneer Koedemoesoe, dankzij het ndp roof beleid heeft er een economische ravage aangericht onder de bevolking. Hele bevolking in Suriname zijn het slachtoffer geworden van het slechte economische roof beleid van de ndp.


    Maak melding
  8. Alleen maar “wishful thinking” van meneer Rediemoesoe. “Op basis van eigen oriëntatie”? Hoeveel waarde moeten we daaraan hechten? Grotere flauwekul is ondenkbaar 🤣🤣🤣


    Maak melding
  9. Waar komt deze vandaan,
    GHANA of NIGERIA?

    Donderstraal terug.

    NL had Suriname massaal moeten koloniseren met boeroes en overige Europeanen.
    Dan had je tenminste een mooier uitziende Surinaams volk.
    En dan hadden ze pas mee kunnen doen met Miss World verkiezingen.


    Maak melding
  10. RobG 22 december 2023 Bij 11:25
    Ja meneer Koedemoesoe, dankzij het VHP-ABOP/PL beleid heeft er een economische ravage aangericht onder de bevolking.Alle bevolkingsgroepen in Suriname zijn het slachtoffer geworden van het slechte economische beleid van de regering.Die cow-tere (koeienstaart) theorie van Brunswijk niet vrijpleiten.
    =========================

    Yu skoro toch, dan zou je moeten weten dat het de NDP is die het land naar de verdoemenis heeft geholpen. De chaos en ellende in het land is veroorzaakt door niemand minder dan die zogenaamde couppleger, jou afgod. Suriname gaat zich nu langzaam bevrijden van die kunu die Suriname al 40 plus jaar in haar greep heeft. Voor jou soort mensen is er helaas geen plaatst meer in het bestel.


    Maak melding
  11. RobG, is een van de bende van 17 jou zoon of meerdere. Ben je nou zo dom en blind dat je niet ziet dat jou baasje het land leeg geroofd heeft. Je baasje is net veroordeeld voor 20 jaar Santo Boma en dan nog verdedig je hem. Je bent dommer dan ik had gedacht. Moerschond jou


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES