vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale 'klant' die winkel uit rent met telefoon aangehouden door RBTP

Brutale ‘klant’ die winkel uit rent met telefoon aangehouden door RBTP

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo in Suriname (RBTP) hebben afgelopen woensdag na goed speurwerk de 18-jarige Ronald A. aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Hij wordt er van verdacht een telefoon op 25 oktober te hebben gestolen bij een winkel in het stadscentrum. Beelden hiervan gingen rond op social media.

De jongeman kwam de winkel binnen en vroeg of hij een telefoon uit de etalagekast kon bezichtigen. Op het moment dat hij de telefoon in handen kreeg, rende hij hard weg uit de winkel en vluchtte in onbekende richting.

De verkoopster bleef verbouwereerd achter.

De benadeelde van de zaak deed na de diefstal aangifte bij de Surinaamse politie. De voorbedachte handelingen van de dief zijn vastgelegd met een camera, waarna de beelden via social media werden verspreid.

Ronald werd deze week in beeld gebracht en te Goede Verwachting aangehouden en overgedragen aan post Centrum, die de zaak in onderzoek heeft. Of de gestolen telefoon telefoon bij de verdachte is aangetroffen is nog niet duidelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
  1. If yu no mang bai wan cell fa yu e go bai beltegoed??
    Ook zo een domkop. Enkelband en de straten schoonmaken. Dan maar Nurmohamed zn werk doen.
    2 uren regen gisteren, overal onder water.


    gemodereerd
  2. De etniciteit laat duidelijk zien, welke soort mensen betrokken zijn in winkel, supermarkt diefstal.

    Ook wittenboorden diefstal komt voor in Suriname en alle criminaliteit/ groot, klein moet duidelijk worden benoemd, met foto’s en naam, plaats, straat, wijk, afkomst, haar soort, functie worden aangegeven.

    Drugs, goud, hout, valuta, bij de overheid, douane, politie, belastingen, EBS, banken, cambios, tjoekoes, vergunningen, paspoorten, vreemdelingen zonder de juiste documrnten. Haitianen, Brazilianen, Venezolanen, Nieuwe Chinesen, Turken, Marokkanen, teroristen, Dominocanen/ prostitues, mensen smokkelaars, wapen smokkelaars, munitie smokkelaars, enz

    Suriname is een rovershol vol met rovers en de media moet dat laten zien en horen aan de bevolking en dat er de juiste formule voor gevonden wordt die door deskundige/ binnenlandse buitenlandse technocraten/ instanties / Interpol, DEA, CIA, enz kennen en het kunnen oplossen.


    Maak melding
  3. het is de schuld van de btw
    hij wilde wel betalen maar zonder btw.😁😁
    Welke idioot had het over
    omdat yu blaka
    wel worong dit is een feit kijk maar goed als je de stront uit je ogen heb gehaalt
    ik discrimineer niet maar moet het wel eens zijn met sommige schrijvers


    gemodereerd
  4. Voor 1975 werden we verzorgd door Nederland. Na 1975 tot 1980 heeft wijlen Aron ons verzorgd met behulp van ontwikkelingshulp en subsidies. Na 1980 hebben we flink geleend om te kunnen overleven. En nu zitten we met gebakken banaan. Iedereen wil in SU minister/president worden. Zelfs Poetin wil dat en gebruikt het volk om daar te komen. En wij, arme volk, hebben het niet door. We gaan richting Ruwanda.


    Maak melding
  5. Als je deze soort mensen op je erf ,weiland, winkel , bij vrucht bomen, in rijst velden , in meloen velden ziet dan weet je al wat ze aan het doen zijn en je wapen gebruiks klaar leggen.


    Maak melding
  6. Niet alleen dit soort mensen zijn rovers.

    Zie:
    – roofbouw mensen
    – oorlogen sinds de wereld mensheid bestaat,
    – kolonialisme, expansionisme, ontdekkingsreizigers, onderdrukking en vernieting van rijken van derden, uitbuiting, kapitalisme, communisme, Godsdiensoorlogen, geen mensenrechten, geen grondtrechten, et cetera, et cetera.

    Het gaat om over leven van de mens, het invidu, gezin, stam, soort, dorp, land, continent, wetten en regels maken door instituten die de dienst uitmaken, US- $. enz.

    De witte boord criminelen bepalen de regels/ wetten bij instituten in de wereld en als zaken niet volgens hun regels verlopen is het, oorlog, bombarderen, uitsluiten/ boycotten, enz.


    Maak melding
  7. Zo, zo, zo, te lezen hebben bepaalde reaguurders hier het niet zo een bepaalde groep mensen….uhem…dit is ook de “mooie” kant van multi ethno SU..ai.. bonk ongoloku na tapu mankeri..na so a faja sa dede!

    Dagtekst van vandaag: Taigi mi yu ati blaka sondro fu yu taigi mi tak’ a blaka.


    Maak melding
  8. En toch verwonder ik me over de talloze filmpjes op TikTok. Waar deze zelfde mensen, anderen in nood, zonder aarzelen hun laatste beetje geld geven. Dus dat stigmatiserend bezig zijn over een bepaalde groep is achterhaald. Men blijft haat zaaien. In Suriname zijn er rovers op alle niveaus en onder alle bevolkingsgroepen….. En in Suriname zijn er ook heel veel goede mensen. No matter what they look like. Wake up…..


    Maak melding
  9. Konsensi,het gaat om de waarheid kijk maar in de gevangenisen over de wereld deze bevolkings groep heeft een vloek, in america bij voorbeeld daar heb je 1000 blanken in de gevangenis tegen 20000 zwarten.


    Maak melding
  10. Passant, ik ben het met je eens. Roven is nooit goed te praten.
    Maar what about de grondrovers, en de winkeliers die de prijzen bewust opdrijven zijn die dan geen rovers???


    Maak melding
  11. Grondrovers zijn meestal de politieke bonzen en de prijsopdrijvingen bij winkeliers de importeurs want zij bepalen de prijs. Dus niet de hindustaan of de chinees. Men ziet dat verkeerd. Kijk bv: naar de 2e handse auto online wat het in japan kost en met transport naar SU gaat de automarkt zijn prijs gewoon de totale kosten + 100% erop doen. Dus is niet een etnische groep maar kapitalisten bepalen de prijzen.


    Maak melding
  12. @Konseni: jou relaas is een typisch voorbeeld van de pot verwijt de ketel dat ie zwart is, ..jij die altijd stigmatiserende postings plaatst, zou je 2x moeten bedenken voordat je dat woord gebruikt.


    Maak melding
  13. een rover blijft een rover in welke vorm dan ook. en is niet aan etniciteit verbonden
    Grond afpakken van een ander, die niet aan jou toebehoort is ook roven.


    Maak melding
  14. Roven is tweede cultuur geworden van hoog tot laag.
    Ik durf bijna te stellen dat onze DNA hierdoor ernstig besmet en over verhit raakt.
    Vanaf de basisschool dient komende vijftig jaar verplicht onderricht gegeven te worden in het vak moraal en ethiek.
    Wellicht dat het na vijftig jaar je een bevolking zult hebben die gaat beseffen wat normaal is. Tot die tijd lap lapoe. We moeten keuze maken . Begint met je relatie, je kinderen opvoeden, de buurt/woonomgeving. Kortom streven naar een voorbeeldig/geciviliseerde maatschappij met meer dan tien schone vingers. Singapore is voorbeeldig. Een klein landje in betrekkelijk korte tijd de wereld op haar grondvesten doet trillen.
    Verder constateer ik dat velen de open wonden extra vergiftigen op dit net. A no bung. We weten welke bewoners Santa Boma bemensen. Anderszijds…denk toch een beetje aan Kanhai en mevrouw. Nibte, ze moeten toch ook eten, zou een bekende filoof zeggen. Wellicht zullen ze over vijftig jaar overbodig zijn, wie weet is dit een illusie


    Maak melding
  15. @ Ariman,

    Dat klopt, en hoeveel van ze zitten vast om verwaarloosbare feiten!? Een groot gedeelte daarvan zit vast voor het in bezit hebben van marihuana. Het systeem zorgt ervoor dat deze mensen van de straat worden gehaald. In datzelfde Amerika zijn er tal van moordenaars, sommige die schieten willekeurig mensen dood. 99 van de 100 zijn niet zwart. Langzaam word men bewust, het internet brengt de waarheid nu naar de mensen toe…

    @ Boesskowtoe,

    Lezen en begrijpen is niet je sterkste kant blijkbaar.

    ‘ In Suriname zijn er rovers op alle niveaus en onder alle bevolkingsgroepen…’

    Moet ik het verder nog voor je uitspellen??


    Maak melding
  16. Bij veel zwaarten is sprake van een onderontwikkelde verstand, moraliteit, geweten en sociale interactie.
    De zwaarte gemeenschap doet er niets aan. Ze vinden het juist.


    Maak melding
  17. Moengo opo,

    Nigeria hoort bij de landen met een hoge opleidingsniveau, dus goed opgeleide mensen
    En ook nog een bloeiende economie. Daar kan Suriname niet aan tippen.

    Met een simpele scan op google vind je alle informatie hieromtrent


    Maak melding
  18. Wel, wel, wel, ik reageer niet graag op verwijten van deze of gene groep of soort medemens die de Almachtige heeft geschapen,Wie ben ik! Maar wat opmerkelijk is, is dat er een pakkende quote bestaat, luidende dat er genoeg op de wereld is aan what ever voor een ieder, maar door gierigheid van de Mensheid, leven wij in chaos op deze wereld.
    Gewoon letterlijk: gun je medemens een menswaardig bestaan zoals jij dat voor jezelf wil, dan bestaat er geen diefstal, roof, doodslag en moord meer onderling!
    Want dan begrijpt iedereen het belang van en voor de toekomstige generaties.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES