vrijdag, mei 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameAlle CARICOM-leiders op Saudi-Arabië-Summit

Alle CARICOM-leiders op Saudi-Arabië-Summit

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Santokhi is momenteel in Saoedie- Arabië, samen met de andere CARICOM leiders, voor deelname aan een CARICOM-top.

De leiders van de CARICOM zijn aanwezig op deze top om een functionele samenwerking te bewerkstelligen. “Samen zullen wij de diverse investerings- en ontwikkelingssamenwerkingen versterken”, aldus de Surinaamse delegatie.

Zoals gebruikelijk is er bij deze CARICOM- Saudi-Arabië-Summit een ‘familiefoto’ gemaakt met daarop de leiders van de CARICOM.

Op 16 en 17 november vinden er meetings plaats over het verstevigen van de banden tussen landen. Ook zal er onderhandeld worden over diverse vraagstukken, de CARICOM en het gastland rakende.

De president heeft donderdag deelgenomen aan een Investment Roundtable Discussion. Het was de eerste officiële activiteit in het kader van de CARICOM-Saudi-Arabië Summit. Hij heeft daarbij aangegeven dat Suriname de mogelijkheid heeft om op grote schaal aan landbouw te doen, en potentie heeft wat carbon credits betreft.

Het bezoek markeert voor de president een historisch hoogtepunt. Zijn aanwezigheid op deze top is noodzakelijk, om de bilaterale en multilaterale banden die Suriname heeft te versterken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Hebben de andere caricom landen ook stakingen omdat de bevolking wordt uitgebuit???
    Kannons een worst wezen wie daar is. Al de reizen hft ons geen moer opgeleverd. DUBAI 0,0- INDIA 0,0 – EUROPA alleen schande. Gaan we door?? Deze reis, foto vr collectie.


    gemodereerd
  2. en dan willen sommige idioten hier dat de president thuis blijft.
    en dan willen sommige idiote hier dat de president net als de vorige president dokt.
    dan ga je veel verdienen hoor, dan zal het buitenland zich afvragen of de huidige president ook in zijn broek schijt om naar het buitenland te gaan.


    gemodereerd
  3. Suriname is ook heel rijk aan zoetwater, grote hoeveelheid diverse zee vissoorten en aardolie en aardgas in de bodem, gezonde zuurstof door de wilde kust Amazone Oerwoud, veel zon voor zonen energie. en veel vriendelijke mensen, een Moskee is zonder problemen naast een Synagoge gebouwd in het verleden.

    – Alle Surinamers zijn mensen
    , maar sommige Surinamers zijn meer meer piraten dan vele andere Surinamers.

    Die sommige Surinamers maken dat Suriname nu een puinhoop is en Suriname worstelt om boven te komen uit de worsteling van buitenlandse crediteuren. Die crediteuren hebben Suriname bijna in de houtgreep, maar Suriname toont (spier)ballen te hebben en houdt stand. De vier kleur is niet gevallen.


    Maak melding
  4. @Passant
    Woon je (momenteel) wel in Su?
    1. Veel zoetwater,
    maar heel veel Surinamers zitten zonder
    2. Zeevis? Wat betaalt men tegenwoordig voor een kg koebie of bangbang? De westerburen hebben onze viswateren leeggeroofd.
    3. Waar zijn de vriendelijke mensen gebleven? Iedereen loopt met lange tenen rond.


    Maak melding
  5. Passant,

    Die vissen en dieren zijn niet van Suriname, maar van God/Natuur. Of denk jij dat jij het bezit bent van jouw land?? En jouw land jou kan verkopen?


    gemodereerd
  6. Saoedi arabie moet de terroristen aanpakken in midden oosten hamas bezig in israel maar doet bijna niets. Moslims asiel zoekers heel veel in europa maar zakken steeds dieper weg in ellende grote christelijke natie in europa veel extremisme en haat en terrorisme maar ook tegen andere geloven. Alleen in india grote hindoestaat hebben moslims het beter, al mogen hun geen koe eten maar hebben het beter in bijna alles ook zelfs in sport. In europa zitten heel veel moslims opgesloten in ellende op schepen in havens enz. Saoedi arabie grote moslim staat maar geen power. Heel erg triest zo onrustig en zoveel armoede en extremise haat en onrust in alle islamitische landen ook in noord afrika marokko enz. De christenen zien kans schoon hun denken allemaal naar europa halen en in de kerk stoppen en christen maken. Dus moslims beter af in india.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES