zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie23-jarige bromfietsdief na een maand aangehouden door RBT-Midden

23-jarige bromfietsdief na een maand aangehouden door RBT-Midden

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben woensdagavond een 23-jarige bromfietsdief aangehouden aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

De benadeelde had zijn bromfiets zaterdag 7 oktober voor zijn woning op het balkon geplaatst. Hij had die met een gordijn afgedekt.

De man ontdekte op een gegeven moment dat het slot van de poort was doorgezaagd. Bij onderzoek bleek dat zijn bromfiets niet meer op het balkon stond.

Na de ontdekking schakelde de benadeelde de Surinaamse politie in. Na ruim een maand werd de verdachte Xaviee door leden van Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) in beeld gebracht.

Woensdag lukte het de sterke arm de verdachte in de kraag te vatten. Hij is intussen overgedragen aan politie Flora voor verder onderzoek. De bromfiets is nog niet terecht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. 23 jaar. Zeker geen dag gewerkt, maar wel een bromfiets willen hebben. De bromfiets is nog niet terecht, dus misschien was het een roof op bestelling. Het loopt nu echt de spuigaten uit met deze rovers. Tijd voor de vakbonden om met hun leden op straat te gaan om te demonstreren tegen deze monsters die van hun zuurverdiende (belasting)geld 3x daags te vreten krijgen, terwijl ze zelf geen cent hebben om benzine en vaste lasten te betalen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES