zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman gekapt tijdens vechtpartij tussen groepen

Jongeman gekapt tijdens vechtpartij tussen groepen

-

Does Travel - naar Suriname

Een vechtpartij dinsdagmiddag, tussen twee groepen bij een winkel aan de Bonistraat in Suriname, is uitgemond in een kappartij. Daarbij is een 19-jarige jongeman zwaargewond geraakt.

Over het motief van de vechtpartij die rond 14.00u plaatsvond, is nog niets bekend.

De vechtpartij, waar ook hangjongeren bij betrokken waren, vond plaats voor de winkel. Een van de jongeren liep een kapwond aan zijn linkerarm op, dat met een scherp voorwerp was toegebracht.

Het slachtoffer Marcel R. rende daarna naar zijn woonadres niet ver van de winkel, waarna de Surinaamse politie werd gealarmeerd.

Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was, naar het ziekenhuis af te voeren voor verdere medische hulp (foto). Over zijn gezondheidstoestand is nog niets bekend.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politie tijdens surveillance vaak tegen de hangjongeren voor de winkel moet optreden en van de plaats wegstuurt. Kort na het politie optreden wordt de locatie echter weer bezet gehouden door dezelfde hangjongeren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Ze liegen de politie doet niks ik woon in de buurt.
    Vanwege het feit dat de jongeren voor de winkel hangen en er drugs verkocht wordt koop ik geen dingen daar..
    Terwijl er een politie post in de buurt is.
    Die Chinees werkt er ook aan mee


    gemodereerd
  2. Die Chinees werkt er ook aan mee

    Hoezo leugens? Die Chinees is geen politie en als hij wat zou doen dan wordt hij opgepakt door dezelfde [politie die niets doet aan de dealende criminelen.
    Vraag me niet waar deze criminelen ineens vandaan komen. Want 50 jaar geleden had je zulke criminelen niet en was er wel degelijk sociale controle.
    Anno heden is er een asociale controle aanwezig in Suriname


    Maak melding
  3. @ baka bana, die chinees winkelier werkt niet mee met die hangjongeren, er wordt vaker de politie gebeld, ze komen nooit opdagen, hij verdiend niks aan die hangjongeren juist de dupe ervan geworden. Dat de politie vaak optreed is een leugen, je ziet alleen 1 of 2 keren per jaar


    gemodereerd
  4. In Nederland had een gemeente een sirene geplaatst op de plaats waar jongeren hingen. Elke minuut ging dat ding oorverdovend af. Al gauw hingen ze daar niet meer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES