dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder personenwagen overleden na frontale aanrijding met pick-up op Highway

Bestuurder personenwagen overleden na frontale aanrijding met pick-up op Highway

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van de personenauto die gisteravond betrokken was bij de zware frontale aanrijding met een pick-up aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, is afgelopen nacht op de SEH overleden.

Het gaat om de 28-jarige Dimitri Kelema, die in een Toyota Vitz reed en frontaal werd aangereden door de 37-jarige J.V., bestuurder van een zwart gelakt voertuig van het merk VW Amarok.

Vernomen wordt dat Kelema over de Martin Luther Kingweg (Highway) richting Paranam reed en de pick-up bestuurder in de tegengestelde richting. Nabij de Dwarkaweg maakte de bestuurder van de pick-up een inhaalmanoeuvre en kwam op de rijhelft van Kelema, met als gevolg een frontale botsing met de personenwagen.

Kelema is bij die gelegenheid uit de auto geslingerd en belandde op het wegdek.

Door de harde klap kwam zijn auto ook in botsing met een derde voertuig, een grijs Nissan Ervan busje dat werd bestuurd door Sybran V. (75). De auto liep blikschade op; de bestuurder bleef ongedeerd.

De twee andere bestuurders werden in kritieke toestand per ontboden ambulances naar de SEH vervoerd. Kelema is na middernacht daar aan zijn verwondingen overleden. De vermoedelijke veroorzaker is zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis en niet aanspreekbaar.

De voertuigen van de twee bestuurders zijn door de Surinaamse politie in beslag genomen. De afdeling Unit Verkeer Midden is belast met het verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES