dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangehouden zwangere moeder die zoontje brandwond toebracht weer vrij

Aangehouden zwangere moeder die zoontje brandwond toebracht weer vrij

-

Does Travel - naar Suriname

Een 32-jarige zwangere vrouw, die al moeder is van vijf kinderen in de leeftijd variërend tussen 1 en 9 jaar, werd eind vorige maand in verzekering gesteld door de politie in Suriname.

Ze zou haar 8-jarige zoon in een kwade bui een brandwond hebben toegebracht met een hete lepel. Het zoontje driegde onhandelbaar te worden en neemt steeds spullen van anderen weg.

De vrouw L.G. die vier maanden in verwachting is, werd op 29 september 2023 voor bovenstaande in verzekering gesteld door de Surinaamse politie.

Haar advocaat Derrick Veira heeft op 19 oktober jongstleden het verzoek tot invrijheidstelling op basis van artikel 54a ingediend. De raadsman benadrukte dat het verzoek onmiddellijk behandeld moest worden, mede vanwege het feit dat de kinderen alleen bij hun oma zijn op Brokopondo. Verder is L.G. vanaf haar 12e jaar onder behandeling van PCS.

Deze omstandigheden en het belang van de 32-jarige zwangere verdachte in samenhang met de zorg voor de vijf kinderen, heeft erin geresulteerd dat het Surinaamse Openbaar Ministerie ervoor heeft gekozen om haar onmiddellijk in vrijheid te stellen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Deze L.G. is volgens haar advocaat vanaf haar 12e jaar onder behandeling van PCS.

    Ze heeft momenteel reeds 5 kinderen terwijl nummer 6, momenteel vier maanden onderweg is…..
    De levensloop van L.G. vertoont hele sterke overeenkomsten met die van Debby op dit forum………net als Debby is L.G´s geletterdheid waarschijnlijk vrijwel te verwaarlozen…….eenieder heeft Debby´s dagelijkse beschamende domheid op dit forum ervaren……een andere treffende overeenkomst betreft de enorme treurigheid, triestheid en permanente frustraties op alles en iedereen in hun leven……treurigheid, woede en permanente frustraties over alles en iedereen, blijken bij zowel Debby als ook bij L.G., vanaf hun jeugdjaren, hun enige levenspartners te zijn..😂😂😂…..

    Het zou daarom een goede, noodzakelijk maar bovenal praktische oplossing zijn, om ook L.G´s inmiddels volledig “uitgewoonde hooischuur” in haar vooronder, zodanig dicht te timmeren, dat er daar geen nieuw opkomend ongedierte ontstaat……
    Dit zal vooral de gehele Surinaamse samenleving ten goede komen aangezien één Debby al meer dan genoeg is…😂😂😂……


    gemodereerd
  2. Heftig dit!

    Zeer slechte job van zowel de advocaat als het OM. Vrijspraak art 54a, iets met schadevergoeding is absurd.

    Die vrouw heeft hulp nodig.
    Waarschijnlijk misbruikt en dan maar voor gek verklaard, want niemand gelooft haar.
    Tsjonge jonge, ze is zwanger hoe gaat ze in hemelsnaam voor die 5 kids zorgen.

    Ik vind dit een grandioze misser van justitie.
    Any instantie, haal die kids weg en zoek naar die vaders ergens in Brokopondo. Waarschijnlijk hebben ze haar allemaal misbruikt. Indien niet zo, dan hoor ik het graag. Dit kan toch niet!


    Maak melding
  3. Xavier ´d Lorean, je hebt gelijk als je zegt dat er een oplossing gezocht moet worden om.te voorkomen dat L.G. nog meer kinderen krijgt omdat nu reeds bewezen is dat ze ongeschikt is om moeder te zijn. Waarom je de onschuldige kinderen van L.G., die net zoveel mensenrechten hebben als jij en ik, ongedierte noemt, is niet nodig, het is onnodig kwetsend en het maakt van jou, in tegenstelling tot wat je denkt, niet een hoogstaand wezen, maar een onmens.


    Maak melding
  4. Ik kan geen respect opbrengen voor de reacties van Xavier……..!

    Wat je van @Debby vindt.. prima! Maarrrrr de vergelijking van kinderen en ongedierte staat me heel erg tegen. Kijk eerst even in de spiegel, want uit al je reacties, blijkt dat er niet zo een fris persoon staat. Mijn reacties worden voor minder harde uitlatingen niet geplaatst, maar dat dit word toegestaan begrijp ik niet….!!!


    Maak melding
  5. Ik lees nergens wat er in de toekomst gedaan gaat worden om de kinderen te beschermen.
    Als ze vanaf hr 12 de nr PCS gaat, waarom hft men haar niet laten sterriliseren?? Nu trekt ze de kinderen in de ellende van het leven. Ze kunnen niet in een tehuis gezet worden want vanaf deze regering is aangetreden, krijgen tehuizen bijna geen cent. Dus de arme kindjes zijn tussen wal en sloot


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES