donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBBS'er schiet zichzelf dood in woning

BBS’er schiet zichzelf dood in woning

-

Does Travel - naar Suriname

R.T. (41) lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname, heeft maandag in de vooravond de hand aan zichzelf geslagen.

De man heeft zichzelf met zijn dienstwapen door het hoofd geschoten in zijn woning te Commewijne.

Het motief achter deze zelfdoding kan gezocht worden in relationele sfeer. De politie van Meerzorg was op het adres voor onderzoek.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten erover helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Het houdt niet op!!! De Surinamer ziet de zin van het leven niet meer en pakt het minste en geringste aan om zelfmoord te plegen! Heel triest…

    De kwaliteit van leven is hard achteruit gegaan in de afgelopen 3 jr. Ik wens iedereen veel kracht en wijsheid toe, zeker fa na mofo jari! Hou vol..

    Sterkte aan de nabestaanden..


    Maak melding
  2. Als je de nieuws site leest is er zelden 1 positief ding. Aanrijdingen, berovingen, moord, zelfmoord, mishandeling, oplichterij, rotsooi van regering.
    Ellende op ellende. Het lijkt een vloek die met deze regering mee is gekomen. Kan donder ons niet verlossen van deze gasten???


    Maak melding
  3. @Debby
    Deels gelijk, echter zou ik de oorzaak elders zoeken, nl de kwaliteit van onze journalisten/presentatoren. Meestal selfmade en de nodige kennis/capaciteiten missen. Aan de andere kant personen die belust zijn op negatieve berichtgeving en andersoortige informatie zoals roddel, moord, inbraak, etc, etc.


    Maak melding
  4. @Konsensi en Debby jullie zijn zeker heel zielige figuren die alleen en eenzaam zijn en niets afweten van lobie of dat deze meneer in een hebi kroi zat van zijn partner. Misschien dat hij iets had ontdekt dat hij besloot tot deze daad of hij kon het niet verkroppen dat zijn lekkers gedeeld moest worden. Dus hou op om zulke zaken steeds maar naar de politiek te schuiven, maar dat gaat jullie verstand te boven want jullie weten niet hoe gek bepaalde mensen zijn op een lekker ding tussen de benen. Libi sma kang doe boeng law sani. 😎😎😎😎


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES