zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers met elkaar op de vuist na ruzie tussen hun vriendinnen

Broers met elkaar op de vuist na ruzie tussen hun vriendinnen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Latour kreeg zondag 15 oktober omstreeks 17.00 uur via het Command Center melding van een vechtpartij aan de Latourweg. De wetsdienaren gingen ter plaatse en troffen de twee broers aan namelijk M.C. en zijn jongere broer M.J. (14). M.C. vertoonde een steekverwonding aan zijn linker bovenarm en bloedde hevig.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat M.C. in een woordenwisseling was geraakt met zijn jongere broer M.J. Dit mondde uit in een gevecht, waarna M.C. zijn jongere broer met een glazen fles sloeg.

Als reactie daarop stak M.J. zijn oudere broer met een stuk kapotte fles. De oorzaak van het gevecht is een onderlinge ruzie tussen de vriendinnen van de broers.

Per ontboden ambulance werd M.C. afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo terwijl M.J. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Latour.

Bij de voorgeleiding gaf de 14-jarige een volmondige bekentenis. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden. De politie van bureau Latour heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. 14 jaar en meneertje zit al zo diep in de vriendinnen dat hij zijn broer om een vriendin wilde vermoorden. Als dit heerschap 20 jaar oud is, heeft hij al een elftal aan kinderen verwekt bij zijn vriendin(nen).


    Maak melding
  2. en achter zijn boeken zitten om ver te blijven om maatschappelijk succes te zijn…ho maar. Nu al de smaak te pakken en over een paar jaar pikin au lai in een kamer van 2 bij 2.
    Waar blijven de leiders om deze jongeren te motiveren…Belly, Bordo…. ye sribi !


    Maak melding
  3. Als er ruzie is in een familie is het voor 99,99 procent , de schuld van aangetrouwden. Of zo als Debby zou zeggen de schuld van Chan..!!


    Maak melding
  4. !!Dèjà vu na Dèjà vu!! yu e kier mi djaso tapa site!! Na soso lafu tori!!


    gemodereerd
  5. Het zijn nog kinderen nog net geen pubers dat zoiets op nieuws site wkn gezet moet worden super triest veel dit soort merde nieuws altijd op wkn of over, drugs mannen ballen of vrouwen dingen of vreten dan vechten of bedreigingen de boel opstoken dit gebeurt veel op wkn jaloezie zit erg diep in de genen bij amateuristen wkn. Er gebeuren zoveel dingen op de wereld zoals oorlogen en terreur mooie israelische jonge vrouwen en mannen met zware wapens die zingen en vechten en land verdedigen enz @yiyani jouw you tube kanaal nep!


    Maak melding
  6. @Sandra waarschijnlijk voed je jouw kinderen ook zo op van ga steel, neuk en steek niets aan de hand want jullie zijn nog jong. Of je weet zelf niet waarover je het hebt.


    Maak melding
  7. @ surined gaat lekker werken dan op je dikke luie kont zitten en ziek over mij schrijven dikke hondedrollen zijn jullie en lijken op de zieke bakras in nl die met alles willen bemoeien zelfs met wie je relatie aangaat en kinderen neemt echte dikke hondedrollen racisten en demonen surined je bent er ook een van. Loop naar de hel mang.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES