zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie61-jarige vrouw op bromfiets dood nadat bestuurder geen voorrang verleent aan auto

61-jarige vrouw op bromfiets dood nadat bestuurder geen voorrang verleent aan auto

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouw die op vrijdag de 13e tragisch om het leven kwam bij een aanrijding tussen een auto en een bromfiets, is de 61-jarige Nadia Nelom. Ze zat op een bromfiets als duorijder, toen ze werden aangereden door de 21-jarige automobilist S.M.

De bestuurder van de grijze Toyota Vitz verklaarde dat beide bestuurders over de Coesewijnestraat reden richting Marowijnestraat, met dient verstande dat de bromfietser op het rijwielpad reed.

Gekomen ter hoogte van de Doekhieweg-oost, beschreef de bromfietser vanuit het rijwielpad een bocht rechts in de richting van de Doekhiweg-Oost. Daarbij verleende de bestuurder van de brom geen voorrang aan de auto die rechtdoor ging, met de aanrijding als gevolg.

Het ongeval was fataal voor de vrouw. Een ingeschakelde arts heeft ter plaatse de dood vastgesteld. Het stoffelijk overschot is door een uitvaartbedrijf naar het mortuarium vervoerd (foto). De man die de bromfiets bestuurde werd met verwondingen door de ambulance naar de SEH vervoerd.

Ten tijde van de aanrijding verkeerde de autobestuurder niet onder invloed van alcohol en was hij in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De schade aan de bromfiets is aanzienlijk. De auto vertoont zware schade aan de voorzijde.

De zaak is in onderzoek bij de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Geen voorrang verlenen betekent niet dat de andere partij voorrang moet nemen. We moeten meer rekening met elkaar houden in het verkeer. Maar het is nog steeds ikke ikke en alle anderen mogen stikken.


    Maak melding
  2. Hoeveel schuld heeft de autobestuurder eigenlijk aan het ongeval als een bromfietser, van het rijwielpad komend, plotseling zijn pad kruist? Al heb je je hele leven als autobestuurder voorzichtig gereden en nooit zondermeer voorrang genomen als je dat had, dan nog kan je het waarschijnlijk niet voorkomen als een bromfietser, uit het niets komend, plotseling je pad kruist.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES