donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRoofverdachte die in taxi zat richting Albina aangehouden door RBTO

Roofverdachte die in taxi zat richting Albina aangehouden door RBTO

-

Does Travel - naar Suriname

De 29-jarige roofverdachte S.N. is na bekomen informatie op dinsdag 3 oktober in een taxi die richting Albina ging door het Regio Bijstand Team Oost-Suriname (RBTO) te Tamanredjo in het district Commewijne aangehouden.

S.N. wordt ervan verdacht op zondag 1 oktober ter hoogte van Albina Taxi aan de Drambrandersgracht te Paramaribo betrokken te zijn geweest bij een beroving. Bij zijn aanhouding werden op hem 3 munities van kaliber 38 aangetroffen en in beslag genomen.

Samen met de in beslag genomen munities werd de verdachte overgedragen aan de politie van Bureau Nieuwe Haven die belast is met het verder onderzoek in deze zaak.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. De etniciteiten van alle crimelen, hoog, functie, sooet, plaats,, buurt, straat, ministerie, onderneming, man, vrouw, school, geloof, in Suriname van te werkloos, ziekenhuis, bestuur. familienaam, voornaam, geboortedatum, foto, moet bekend worden gemaakt in de media, wat voirt soort criminaliteit, lengte, haarsoort, lichamelijke kenmerken, enz.

    De bevolking moet volledig geinformeerd worden en en weten wie de criminelen zijn.Al de cijfers moeten gepluciceerd worden. Hoeveel en hoe groot, hoe lang ze opgesloten worden.

    Gesn enkele onderscheid mag gemaakt worden voir wie dan oog.

    Pas wanneer men zo’n beleid gaat voeren zal de criminaliteit in Suriname verminderen.

    Wie veroordeeld wordt voor een criminele daad mag nooit meer een functie bij de overheid of een onderneming krijgen. Hun handen, voeten afhakken zou ook een oplossing kunnen zijn.

    Goed om dat soort kreupele criminele mensen dan voortaan in Suriname te zien en toeristen naar ze mogen komen kijken.

    Hiermee wordt niet alleen een daad gesteld en weet iedere Surinamer wat hen te wachten staat als zich schuldig maken aan een criminele daad.

    Er moeten strenge wetten ziin voor elke criminele daad voor iedere Surinamer, maar ook voor butenlanders die op het Surinaams geondgebied eencriminele daad plegen. Ze moeten weten dat ze hun laatste adem hiervoor kunnen uitblazen.

    Singapore moet als een heel goed voorbeeld dienen voor Suriname hoe ze met criminelen omgaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES