zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZes tieners aangehouden voor brandstichting en bedreiging

Zes tieners aangehouden voor brandstichting en bedreiging

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vanmorgen zes tieners in de leeftijd van 12-18 jaar aangehouden na een aangifte van brandstichting en bedreiging

De verdachten B.A (14), B.C (15), B.K (13), B.S (16), N.F (18) en S.S (12) zijn door dienders van Bureau Geyervlijt aangehouden.

De jeugdige verdachten werden opgespoord en overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek, nadat de persoon M.M aangifte tegen hen deed terzake brandstichting en bedreiging, meldt het Korps Politie Suriname (KPS).

Na overleg te hebben gepleegd met het Openbaar Ministerie in Suriname zijn de verdachten in verzekering gesteld. De zaak wordt voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Jeugd zaken van KPS.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. In moslim landen en landen waar dictators zijn, zou dit hun lastste daad zijn geweest.

    Ze zouden voortaan hun voeten als handen moeten gebruiken om te eten en hun poepgat met water of toiletpapier fatsoeneren.


    Maak melding
  2. Dit is Suriname anno 2023. Vreselijk!! Zie ze zitten …. 12 tot 18 jaar. Ze lijken op en ze zijn grote stukken vuil. Hoog tijd dat er tuchtstraffen ingevoerd worden. Laat dit tuig de eerstkomende 10 jaar niet los in de samenleving. Leer ze om als fatsoenlijke burgers door het leven te gaan en niet als een stelletje losgeslagen beesten. Ach, tjeeh, de regering zal weer de naam dragen.


    Maak melding
  3. Straffen alleen helpt niet trouwens het zijn nog kinderen, oorzaak ligt in de opvoeding thuis en de sameneleving.Als een peuter in zijn broek poept ga je het toch ook niet straffen.


    Maak melding
  4. Niet opsluiten, maar gedurende 3 maanden elke dag weer een portie zweepslagen toedienen en eveneens trakteren op taakstraffen. Speciaal daarvoor een uniform introduceren zodat eenieder weet dat ze “speciale gasten” zijn


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES