vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEngelse krokodillenexpert bekent seksueel misbruik dieren

Engelse krokodillenexpert bekent seksueel misbruik dieren

-

Does Travel - naar Suriname

Een Engelse krokodillenexpert, die ondermeer bekend is van TV, heeft toegegeven dat hij jarenlang dieren heeft verkracht, gemarteld en gedood. Het zou onder andere gaan om puppies en volwassen honden. De man genaamd Adam Britton filmde de gruwelijke mishandeling ook.

De 51-jarige Britton die als zoöloog afstudeerde bij de Charles Darwin Universiteit, had bij zijn huis een container staan waar hij de mishandeling in het diepste geheim filmde en soms zelfs materiaal online zette. Op fora schepte hij onder een andere naam op over de moorden.

Hij werd aangehouden nadat een van de martelvideo’s bij de politie terechtkwam en die een onderzoek begon. Britton vertelde in het hooggerechtshof dat hij zichzelf filmde terwijl hij honden – of ‘f*ck toys’, zoals hij ze zelf noemde – seksueel misbruikte en martelde tot ze stierven.

De beelden die getoond zijn tijdens de rechtszaak waren zo gruwelijk dat rechter Michael Grant het publiek en het personeel vroeg de zaal te verlaten, meldt de BBC.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. En sommige racisten hier op.Waterkant zouden zondermeer eerder Europeanen dan Haitianen in Suriname willen toelaten. omdat ze er voetstoots van uitgaan dat alle Europeanen in alle opzichten een betere keus zullen zijn dan alle Haitianen.


    Maak melding
  2. Het zou me helemaal niet verbazen dat Suri´s dergelijk misselijkmakend gedrag binnenkort zullen kopiëren…….Suri´s staan er immers bekend om dat ze de meeste slechte eigenschappen en gewoonten van blanken feilloos weten te kopiëren……..de vele goede eigenschappen van blanken daarentegen zoals hard werken om vooruit te komen in de maatschappij of voor het gezin te zorgen, is aan de meeste Suri´s helaas niet besteedt…….


    Maak melding
  3. @Xavier Lorean😃Jouw reactie over blanken nou nou, als blanken hard zouden werken dan zou de wereld heden ten dage anders uitzien en vroeger ook niet volgeladen schepen met slaven arbeiders daarin handelen vlakbij eiland Madeira ook een eiland ontdekt met slaven gevangenissen. Blanken zijn barbaren en de grootste criminelen van deze planeet rijk geworden door zwarte handel . Ben je vergeten slavernij VOC misdaden waar Nederland is uit opgebouwd en zeer rijk geworden, maar het zijn een corrupte witte
    criminelen clubje en hun misdaden lonen flink, alleen de gekleurde wordt berecht en voor crimineel uitgemaakt vooral rassen uit suriname enz. Heden ten dage in NL komt dit in andere vorm nog steeds voor hoor.👽 De duivel op foto zijn lul eraf hakken zo geleerd gestudeerd en zwaar seksueel gestoord het is geen onbekend ziekte bij witte mensen.


    Maak melding
  4. O Ja, k kan niet bewijzen maar ik heb. vermoeden op de Portugese eiland Tombe werden ook mannen verkracht misbruikt, en vermoord daarna achtergelaten gedumpt op die eiland door witte barbaren maar niemand die het onderzoekt.


    Maak melding
  5. Haha Leny kom je er nu pas achter? Ik denk het niet, maar wel dat je het nu een keer wilde schrijven. Als we naar reacties van Sandra kijken dan valt het op dat ze heus wel vaker het een en ander heeft gelezen maar toch zo verschrikkelijk beroerd schrijft. Lijkt mij dat ze meerdere namen gebruikt waaronder ze hier schrijft. Ik denk zelf dat het weer pony is. te veel aanwijzingen. waarom hij dit doet weet ik niet


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES