vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePakittow komt met pick-up in goot terecht

Pakittow komt met pick-up in goot terecht

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de hoek van de Raghoebarsingweg en de Vioolstraat in Suriname is deze pick-up vanmiddag in een goot terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de auto van de bekende activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet.

Het zou gaan om een eenzijdig verkeersongeval. De oorzaak is nog onbekend. Op Facebook verscheen bovenstaande foto waarop de 31-jarige Pakittow zelf zittend op het voertuig te zien is.

Biervliet bleef ongedeerd en heeft het ongeval bevestigd op zijn Facebook pagina.

Over het ongeval zei hij: “Me stuur was ineens hard aan het worden in een bocht. Geen probleem er is niets gebeurd met me en ook niet met me auto! Probeer zelf te smilen wanneer zaken fout gaan. Suriname eerst dan de rest.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Dure auto????
    Deze jongen werkt hard. Hft mooi oord, niet groot maar prachtig.
    Jullie hebben gn idee hoeveel geld je maakt met verkopen van pindasambel en chips. En hij stuurt weg. En hft kapperszaak


    Maak melding
  2. Debbie als je dit allemaal zo goed weet hoe deze persoon aan zijn geld en bezittingen komt, waarom neem jezelf daar geen voorbeeld aan?
    Als ongeschoolde alleenstaande moeder zal je toch dagelijks voor je kroost moeten zorgen……met je handen en/of met hoofd werken om vooruit te komen in het leven en vooral een positief role model te zijn voor je kroost is altijd vele malen beter dan steevast met je benen wijd te moeten voor giften, pakketten en donaties, of niet soms :)?


    Maak melding
  3. Pakittow aan het stuur.

    Pakittow zegt, dat hij Suriname kan besturen,
    net zo goed of beter als Sheriff
    Maar, als hij het mag proberen,
    weet je wat er dan gaat gebeuren?
    Bom !… de prijzen onderste-boven !
    Klap !… de mofina wan dood.
    O ! … het arme volk!
    Krak-ke-krak ! Tegen een boom op…
    Plons ! waar zijn we samen met Pakittow?
    nog dieper in de goot!


    gemodereerd
  4. Pakittouw denkt:

    Als de andere idioten dat kunnen kan ik het ook, tenslotte ben
    ik de ”grootste idioot, dacht Pakittouw” En dat is, heel terecht !

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  5. Deze man blijkt een oplichter te zijn, werkt alleen voor eigen belang…
    Zo een auto kost boven de 50.000 usd, hoe kom je aan dat geld, dat zou het volk graag willen weten. Hij zet het zelf op fb voordat het door anderen geplaast wordt, anders a moro spang


    gemodereerd
  6. Henkes hou toch op!
    Kan niet eens auto sturen mang.
    Als je niet oppast krijgt de regering nog de schuld, want a pasi no beng boeng of a gotro deh in oeng pasi. Natuurlijk gun ik het hem van harte, als het eerlijk is verdient, maar vergelijk Pakito van 2020 en nu, alleen maar vooruit gegaan toch? Waar slaat zijn activisten acties dan op? Of zijn het betaalde acties? Debby beaamt het hier toch ook, dat door hard werken je vooruit komt. Dus, niet zeuren maar werken net als die gotro motjo.


    Maak melding
  7. Pakittow; één van de velen in Suriname die rondlopen met een ‘Jezus-complex’. Wanen zich de VERLOSSER en REDDER des land terwijl zij van voren niet weten dat zij van achteren leven.
    Mijn advies aan Pakittow; begin alvast wat verbetering aan te brengen aan jouw Facebook-vocabulaire. “Me stuur”, “me auto”; foei toch Pakittow, als ik jou was zou ik met de meeste spoed mijn schoolgeld terughalen ipv de VERLOSSER uit te hangen.


    gemodereerd
  8. Dank voor de informatie @debby en @Brayen.

    Meneer was waarschijnlijk onder invloed van de proeverijen. Die pinda-sambal moet kwalitatief goed zijn en wordt daarom veelvuldig geproefd. Het recept… is geheim.


    Maak melding
  9. Pakitow jouw leven gaat ook hard i.p.v. de stuur en de richting ook krom/scheef!! Rechte pad voor jou is ver te zoeken, vandaar die goot!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES