zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFamilie Sumanta Bansi teleurgesteld na uitspraak in hoger beroep

Familie Sumanta Bansi teleurgesteld na uitspraak in hoger beroep

-

Does Travel - naar Suriname

In Amsterdam vond gisteren het hoger beroep plaats in de moordzaak van Sumanta Bansi uit Suriname. De 43-jarige Manodj B. werd daarbij opnieuw veroordeeld tot 15 jaar cel voor doodslag.

De ouders van Sumanta volgden de rechtszaak vanuit Suriname via een videoverbinding. Ze reageren teleurgesteld , want ze hoopten zelf dat B. nu voor moord veroordeeld zou worden in plaats van doodslag. Aanwijzingen voor opzet waren er namelijk wel.

“We zijn er kapot van. Hij is ook een moordenaar, maar we moeten ons er nu bij neerleggen dat het geen moord is. Wat moeten we anders”, aldus moeder Sharmila Nanda.

De advocaat van B. sluit niet uit om in cassatie te gaan bij de Hoge Raad, de laatste mogelijkheid tot beroep in Nederland. “Mijn cliënt zegt dat het zelfverdediging is, dus dan moet je wel doorgaan. Ik denk wel dat we in cassatie gaan. Maar dat moet ik nog met mijn cliënt bespreken”, aldus de raadsman.

Manodj B. heeft twee weken de tijd om nog in beroep te gaan tegen zijn straf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Daarom moet de doodstraf net als in China worden uitgevoerd. Alleen zo kan men het kwaad verder verminderen. Ook drugssmokkelaars krijgen daar de kogel in hun hoofden.


    gemodereerd
  2. Ik heb, toen ik nog in Nederland woonde, zaken meegemaakt waarbij een Surinamer een Afrikaan vermoordde, hij gooide de Afrikaan in de gracht en gooide bakstenen op zijn hoofd, zodat de man verdronk. In een ander geval stak een Surinamer een andere Surinamer dood omdat die (per ongeluk) tegen zijn vriendin botste. In beide gevallen kregen de moordenaars straffen van minder dan 4 maanden. Het had/heeft er veel van dat de Nederlandse rechters het prima vinden als die buitenlanders elkaar vermoorden. Daarom.laten ze moordenaars die buienlanders vermoorden snel.weer vrij.


    Maak melding
  3. henkes , hier komen ze niet voor de rechter , want nibte is hen al voor.
    maar het is wel schandalig dat voor 90% bewijs is dat hij bansi vermoord heeft , en geen doodslag , maar bansi is voor die rechters maar een gewone surinaamse vrouw , verdomd die moordenaars van advocaat van wiersum , en van verslaggever de vries kregen levenslang
    deze moordenaar die bansi op beestachtige manier heeft vermoord , moet niet in cassatie , maar deze moet men in het openbaar castreren en laten doodbloeden , vuilak dat jij bent om bansi ook nog te verstoppen , en eerst nog niet zeggen waar ze haar konden vinden, dus de rechters daar in holland spreken geen recht in zo’n beestachtige moord


    gemodereerd
  4. Ongelooflijk krom het recht. Voor de moord op Bansi is 15 jaar celstraf opgelegd en voor het bedreigen alleen met woorden van de demoon Geert Wilders wordt 12 jaar opgelegd. Het recht heeft niet zijn beloop. Meteen met twee maten kunnen rechters als geen ander. Maar ook hier he doen ze het. Van Trikt die gisteren huppelend dansend en zuipend liet zien dat hij niet ziek is. Moet ik eens proberen om op vrije voeten te komen om medische redenen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES