zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRijbewijs van automobilist die 60-jarige voetganger doodreed ingevorderd

Rijbewijs van automobilist die 60-jarige voetganger doodreed ingevorderd

-

Does Travel - naar Suriname

De automobilist T.B. die vrijdagavond een 60-jarige voetganger doodreed op de Oost-Westverbinding in Suriname, is hangende het onderzoek zijn rijbewijs kwijt. Zijn voertuig (foto) is door de Surinaamse politie in beslag genomen.

De man reed op vrijdag 8 september over bovengenoemde weg, vanuit de richting van Moengo naar de richting van Paramaribo, toen het omstreeks 20.00u ter hoogte van kilometer 57,5 mis ging.

Een voetganger kwam vanuit de tegengestelde richting, aan de rechterkant van de weg aangelopen. De bestuurder, die reed in een Toyota Ipsum heeft door onoplettendheid de voetganger daar aangereden. Het vermoeden bestaat dat de automobilist in slaap zou zijn gevallen.

Het slachtoffer is de 60-jarige Loesje Vante. Ze heeft ter plaatse het leven gelaten. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed in een verzekerd voertuig. Hij was niet onder invloed van alcoholhoudende drank of andere bedwelmende middelen.

Na zijn voorgeleiding werd de bestuurder in overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. Het lichaam van de voetganger is in beslag genomen ter obductie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Suriname is zo groot, lang en breed en nog steeds worden er wegen aangelegd waarop amper twee voertuigen naast elkaar kunnen rijden. Aan voetgangers, bromfietser en fietsers wordt niet gedacht die moeten ook op die smalle wegen en mogen doodgereden worden. Deels ook schuld van de mensen zelf want ondanks de ruimte die velen hebben willen ze het liefst zo dicht mogelijk langs de weg bouwen waardoor er geen ruimte overblijft voor de voorzieningen van langzaam verkeer en de ebs en anderen.


    Maak melding
  2. In een andere merk en type auto, was deze zeker niet gebeurt!
    ”Wat een bullshit is dit nou”
    @ Surined. Als de bewoner dicht bij de weg willen wonen, is toch
    hun probleem! Op Parbo noord is ook breed, maar ik zie ook geen fiets-
    pad. Fiets pad of niet, de automobilist heeft de schijt aan voetgangers
    en alle andere verkeers deelnemers!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES