zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMinisterie: "Door India gedoneerde medicamenten voldoen aan alle kwaliteitseisen"

Ministerie: “Door India gedoneerde medicamenten voldoen aan alle kwaliteitseisen”

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft laten weten dat de medicamenten die op vrijdag 4 augustus vanuit India in het kader van een schenking, zijn aangekomen in Suriname, door het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) aan alle geldende procedures worden onderworpen, alvorens zij beschikbaar worden gesteld.

De medicamenten hebben een vervaldatum van 2 tot 3 jaren. Van alle medicamenten wordt er een sample genomen en deze wordt door het Laboratorium van het BVGS getest. Pas bij vrijgifte van het Laboratorium mogen deze medicamenten naar de diverse apotheken en ziekenhuizen meldt het Surinaamse ministerie.

De regering van de Republiek India doneerde een zending van 10 containers met verschillende geneesmiddelen voor de gezondheidssector. De geste van India is het resultaat van een verzoek dat door de Surinaamse regering was gedaan.

Het BGVS geeft de garantie dat alle medicamenten eerst goedgekeurd worden door het Laboratorium, voordat deze gereed worden gemaakt voor distributie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Misselijkmakende actie van de oppositie op soc med, das duidelijk. Verschroeide en verzengende haat tegen alles wat Indiaans is. Hoe dom ben je niet, want zij gebruiken gewoon die meds.

    Ander voorbeeld is die 58% ongevaccineerden. Anti vaccin-campagne tegen het Westen. Wat wil je dan meds uit Afrika? Hoeveel mensen moeten plots instorten voordat je het snapt.

    Op dit moment is er een tekort aan meds in Nederland, dus je familie kan ook niets opsturen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES