zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameJogi: "Bepaalde mensen zouden zelfs op een dede-oso propaganda maken"

Jogi: “Bepaalde mensen zouden zelfs op een dede-oso propaganda maken”

-

Does Travel - naar Suriname

“Als het aan bepaalde mensen ligt, dan zouden die zelfs op een dede-oso propaganda maken. Wanneer ze met een paar mensen bij elkaar zijn, dan beginnen ze dol te draaien”, aldus VHP-parlementariër Mahinder Jogi naar aanleiding van de manier waarop coalitiepartners ABOP en PL de viering van 133 Javaanse immigratie in Commewijne hebben omgetoverd tot een politieke activiteit.

De VHP’er stelt te begrijpen dat het voor bepaalde mensen moeilijk is om massa op de been te krijgen. Nu een gelegenheid zich heeft voorgedaan waarbij veel mensen op de been zijn, is dat dan gelijk aangegrepen. Maar zijn partij, de VHP, zal zich niet lenen voor dit gedrag en voert de politiek op een andere manier.

“Ik wil niemand tekort doen, maar als er één partij is die hard trekt in deze regering, dan is dat de VHP. Dat is geen geheim voor niemand. Wij gaan voor datgene waarvoor het volk ons daar heeft gezet”, stelt hij.

Jogi wenst de ABOP en PL veel succes toe in hun wens om in 2025 weer samen te werken en het voornemen om zeker weer deel te gaan uitmaken van de volgende regering. De VHP’er stelt wel dat wat het laatste betreft, de tijd, omstandigheden en de uitslag van de verkiezing dit zal bepalen.

“Want om in een regering te komen, is dat niet alleen afhankelijk van jouw. De vraag is of anderen dat willen. En ik weet niet of de ABOP/PL-combinatie 26 of meer zetels gaat krijgen. Dus je bent afhankelijk van anderen. Maar er wordt ook gekeken naar het gedrag van zo een partij in een eerdere coalitie. Dit alles wordt bestudeerd en geanalyseerd”, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. De ABOP en PL zijn niet geschikt om mee te regeren. Met de incompetente leiders als kaw tere en bejaarde Somo horen ze in geen enkele regering thuis. Het volk moet deze twee partijen een flinke afstraffing geven. De VHP moet een andere politieke leider zoeken die de family and friends beleid van de reislustige Santokhi achterwege moet laten.
    Maar in elk keval geen ABOP en geen PL.


    gemodereerd
  2. International gaat geen een land zaken willen met deze twee partijen. Heeft abop en pl geen andere kandidaten die wat voor het en volk kan betekenen. Deze twee partij leiders zijn mislukkingen


    gemodereerd
  3. eigen+mening , jij wilt zeker weer die incompetente bouterse aan de macht hebben , zodat er weer geroofd kan worden


    gemodereerd
  4. De vp heeft gedreigd om de oude handschoenen (die van jungle leider) weer op te pakken mocht dit nodig zijn. Nu weet ik dat deze baviaan meer pk dan iq in zijn kop heeft maar zijn dreigementen moet ZE Santokhi zeer serieus nemen. Ga aub militaire samenwerkingsverbanden met USA, Frankrijk, Nederland, Brazilie en Engeland aan. Laat de USA de twee gevaarlijkste criminelen van Zuid Amerika van mijn part preventief onschadelijk maken.


    gemodereerd
  5. Kijk eerst naar de profiel van Somo. Hij is stokoud en kijk naar zijn politieke loopbaan. Wat heeft hij bereikt over zijn soortgenoten en als zodanig economische en maatschappelijke stabiliteit voor Suriname. Tot nu toe NIETS!
    Ik hoop dat de Javanen eens wakker worden en zeggen ,,zo gaat dat niet meer,,. Kies een keertje ook voor een andere politieke partij.
    Wat betreft de langoer of kawtere hoef je niet veel te zeggen. Beperkte hersenontwikkeling, moordenaar, bankrover, drugsmokkelaar, bij verstek veroordeeld en lijst opsporing en kan Su grenzen niet meer verlaten.
    Hoe help je Su vooruitbrengen!!
    No Way……………..


    gemodereerd
  6. Deze domme pae kn ht niet nalaten om op elk bijeenkomst vn d javanen te pronken mt zijn leeftijd zijn functies die hij bekleedt hft n dat hij nogsteeds op n neer kn wippen.zo schaamteloos in bijzijn vn zn vrouw kinderen n kleinkinderen n de domme massa die hem toejuichen. Bij elk bijeenkomst valt hij op htzelfde verhaal terug dus geen enkel toegevoegde waarde over ht wel n zijn vn land n volk.
    O ja dit nog dat hij zelfs bevelhebber was vr 1 dag n dat bouta d moordenaar vr hem hft gesalueerd alsof dat zo markant is. Ga je maar lekker vergeilen dong krasie moorsoe pae je hbt j tijd al gehad. Jw politiekvoering zegt heel veel over jw duivelse inborst..a luku lek kawtere wan foe beer tongo gie a pae tap a foto.
    SOMO FAWAKKA NANGA A BUITEBAND GRIETJE NA PALISADEWEG. IE DRAPE ETE???


    gemodereerd
  7. Jogi gaat naar dede oso om te kijken om de percelen van de overledene te stelen. Look who is talking


    gemodereerd
  8. jogi een van die bepaalde mensen zal zeker die van leonsberg zijn , en hij heeft al eens op een dede-oso gesproken nog niet zolang geleden


    gemodereerd
  9. Als ndp of abop komt gaat SU kreperen!! Alle landen ter wereld gaat alle hulp en medewerkingen stop zetten!! Geen 1 land gaat met SI werken!!! Alles wordt stop gezet!! Je zult geen 1 land hebben wier met criminelen gaan samenwerken!!! Dus de Suus gaan in hun eigen stront zwemmen!! dat is wat zeker is!!!


    gemodereerd
  10. waterkant.net…….. dit zijn mensen die niks aan de samenleving van suri toevoegen.
    Vp en oude Som zijn zakken vuller …….wanneer houd dit op…….heel erg jammerrrrr…dat jonger niet inzien


    gemodereerd
  11. Waterkant.net….als brunswijk president van Suriname wordt.dan komt alleen maar een directe lijn met Afrika.de vraag aan jullie is kunnen wij dit wel aan in Suriname?


    gemodereerd
  12. Er is geen aanleiding om een specifieke partij te bewieroken.
    Hebben wij het onder deze specifieke partij (VHP) dan beter!!!!!!!!
    Waar komt de pina van vandaag dan vandaan, waarom nog steeds een hoge koers, waarom stijgen de winkelprijzen nog steeds, waarom is de benzineprijs zo hoog, (wie heeft de bekende schandalen veroorzaakt, zeker niet de ‘nette’ mensen), waarom wordt er weinig gedaan om deze negatieve zaken gezond te maken. Er wordt alleen maar op de winkel gepast, er wordt niks-neks anders gedaan, men doet gewoon voort op de oude weg, het loopt in het honderd. Waar blijft de zogenaamde bewierookte kennis en kunde van deze regering. Weinig vernieuwing, men doet liever ‘zeurderig’ over de regering Bouterse, die O zo ‘slecht’ was.
    Men loopt elkaar maar de maat te nemen 🙈🙈
    Waarom worden de subsidies als een ‘dong kow’ afgeschaft.
    Sranan wordt broko broko als men “het” niet stop. Deze regering kan het ook niet, helaas.
    Bovendien, waar blijft de buitenlandse hulp????? Santokhi komt tôg overal binnen!


    gemodereerd
  13. @ PJUL, je leeft waarschijnlijk in een waanwereld waar de muisjes Brunswijk and Somo als de gevaarlijkste criminelen van Zuid Amerika worden gekwalificeed. Heb je enig idee op welk continent je leeft. Militaire samenwerking met USA en Frankrijk. Ben je compleet van de pot gerukt. Deze landen hebben imperiale ambities en belangen en zijn bereid hun economische belangen met grof geweld te verdedigen en uit te breiden in de naam van zogenaamde democratie.


    gemodereerd
  14. Jogi, Gayadien, Ramdin gaan we door?? Het zijn de grootste rovers. Dank zij leugens van Jogi, Chan en hele VHP bende zit Suriname in de ravijn. De slechtste regering ooit. Lachmon had gelijk


    gemodereerd
  15. Het land verdelen is de beste optie.
    Een bepaalde bevolkingsgroep is nooit zelfredzaam geweest, hoe kan je met deze oelewapper het land tot ontwikkeling brengen. De tjokrowinegro
    Is uitgespeeld, nooit betrouwbaar geweest typische een Javaanse eigenschap. Van 2 walletjes eten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES