zaterdag, mei 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKindje uit water zwembad gehaald en gereanimeerd

Kindje uit water zwembad gehaald en gereanimeerd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 4-jarig meisje is maandagavond bij een zwembad in Paramaribo uit het water gehaald en gereanimeerd. Het kind kwam daarna bij en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Vernomen wordt dat het meisje jarig was en in gezelschap was van een groep die het zwembad bezocht voor vertier. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat ze plotseling spoorloos was, waarna er naar haar werd gezocht.

Kort daarna zou ze op de bodem van het zwembad zijn aangetroffen. De aanwezige zweminstructeurs grepen gelijk in en haalden het kind uit het water.

Ze begonnen meteen met reanimeren terwijl de hulpdiensten werden gealarmeerd. Een ambulance werd in stelling gebracht en ondertussen kwam het kindje bij. Ze is daarna naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere verpleging.

De politie van Centrum was ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Parima was een oerbekende zwembad in paramaribo. Vroeger ook aantal gasten verdronken want mensen vertelden dat hun met haar en al naar beneden werden gezogen maar dat was de afvoer in de bodem voor haren enz ik ben blij voor dit meisje goede afloop voor haar.


    gemodereerd
  2. Precies om deze reden heb ik nooit zwemfeestjes georganiseerd voor mijn kinderen.
    Volwassenen zijn soms nonchalant en letten niet op hun kids of laten andere kinderen opletten….a no kan! wat deden de ouder en wat deden de badmeesters…in zo een geval moet er toch continu toezicht zijn!!! Maken jullie geen grappen met water. Let op je eigen kinderen …laat hun veiligheid aan NIEMAND over! wanneer ik met mijn kinderen ging zwemmen, was ik of hun vader ook zelf in het water want wij zijn verantwoordelijk voor ze.

    Hopelijk hersteld dit kindje snel. Beterschat. de ouders en andere aanwezigen zullen ook geschrokken zijn. Dank God dat ze op tijd is gered.


    gemodereerd
  3. Waar waren de ouders???. Wie hield toezicht???? Wat was de rol van de zweminstructeurs???


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES