dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSoul Train Night zaterdag 2 september in Amsterdam

Soul Train Night zaterdag 2 september in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Lady-P nodigt soul-liefhebbers uit voor een onvergetelijke avond vol soulmuziek tijdens de eerste Soul Train Night editie op zaterdag 2 september. Het feest vindt plaats bij De Koning Party & Events in Amsterdam.

Herbeleef de betoverende tijd van Motown terwijl de getalenteerde artiesten Farida Merville, Cherwin Muringen, John Oldenstam, Maureen Fernandes en Delano Weltevreden je meenemen op een muziek reis door het verleden. Laat je onderdompelen in de onvergetelijke klanken die de ziel beroeren.

Ze hebben ook het genoegen om de charismatische MC Lady-D, beter bekend als Doris Stroy, te verwelkomen. Met haar aanstekelijke persoonlijkheid zal ze de avond naar een hoger niveau tillen.

En om de nacht in stijl af te sluiten, hebben ze de geweldige DJ Orlando in huis ook wel bekend als de Koning van Dance Classics. Hij zal ervoor zorgen dat je niet kunt stoppen met dansen en feesten!

Om het feest compleet te maken, is er catering aanwezig zodat je niets tekortkomt.

Dus kom gezellig langs, want bij Soul Train Night gaat het dak eraf! Tickets zijn hier online verkrijgbaar en bij Lady-P zelf via 0641600531.

Mis dit geweldige evenement niet en verzeker jezelf van een plekje op de dansvloer. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze onvergetelijke avond!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Overal komen we nu surinaamse koningen tegen. 🤣🤣🤣
    Lachwekkend.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES