donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameRamon Abrahams over NDP: "We hebben onze fouten ingezien"

Ramon Abrahams over NDP: “We hebben onze fouten ingezien”

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams onderkent dat zijn partij wel degelijk fouten heeft gemaakt. Maar de paarse partij staat er klaar voor om deze fouten te corrigeren en Suriname weer op rails te krijgen na de verkiezingen van 2025.

“Er zijn fouten gemaakt, maar we gaan onze fouten herstellen. We hebben ze ingezien”, zei Abrahams in een interview op Stanvaste radio. De gewezen minister van Openbare Werken tevens gewezen raadsadviseur stelt dat er een leugencampagne door de toenmalige oppositie is gevoerd om de regering Bouterse-Adhin vooral in de laatste maanden van hun regeerperiode in een kwaad daglicht te brengen. Dit is medeoorzaak geweest van de zware nederlaag voor de NDP bij de verkiezingen van 2020.

“Er zijn valse beloftes gegeven aan het volk. Integendeel doet deze regering het tegenovergestelde. Het land is op dit moment helemaal ondergedompeld. We zijn ver van af. Er gaat veel moeten gebeuren”, aldus de politicus.

Abrahams vindt dat zowel hij als andere veteranen, waaronder Desi Bouterse en Jenny Simons, nog steeds nodig zijn om sturing te geven aan de NDP en vooral jongeren in te werken zodat zij goed getraind zijn om belangrijke functies te kunnen bekleden.

“Ik blijf werken voor de organisatie. Je moet de koe bij de horens vatten. Verjonging doorvoeren betekent dat je jongeren moet opvangen en moet begeleiden totdat ze komen waar ze moeten zijn”, stelt hij. De NDP-ondervoorzitter voegt eraan toe dat jongeren in Suriname op dit ogenblik niet geïnteresseerd zijn in de politiek. Het is een enorme taak om deze jongeren weer hierin te gaan interesseren.

De NDP is naar zeggen van Abrahams bezig met een complete reorganisatie, waardoor zij weer een alternatief zal kunnen zijn. Hij voegt eraan toe het afkeurenswaardig te vinden dat terwijl het Surinaams volk nu gebukt eronder gaat, de regering zich fors zegent met een heleboel verhogingen.

“En de reorganisatie gaat duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn. Ook met de bemensing van de personen die straks leiding zullen geven aan het land. De NDP is weer groeiende en ik kan me best voorstellen dat men zich weer daarover zorgen maakt. Wij hebben de veerkracht steeds om terug te komen, wanneer we een stap terug hebben gedaan. Er is dus altijd een alternatief in Suriname. Als er geen alternatief zou zijn, dan houdt Suriname op te bestaan. Mensen moeten gewoon een keus maken”, aldus de NDP’er.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
  1. Wat een ongelooflijke lulkoek. het is vaker gezegd en geschreven, zo lang jullie boefdraad niet uitleveren zijn jullie een walgelijke criminele partij.
    Jullie hebben zo veel keer de kans gehad jullie fouten😁😁😁te corrigeren. Maar wat deed deze walgelijke sekte?? Ze stalen nog meer ze zorgden ervoor dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter werd. Zelf Misiekeba een van jullie heeft dit gezegd en de partij de rug toegekeerd.
    Als jullie je fouten willen corrigeren dan begin je met boefdraad dead or alive aan te brengen
    en daarna jullie vergaarden rijkdommen terug te geven aan het volk
    en last but not least jullie sekte opheffen. Dan Dan zal ik geloven dat jullie spijt hebben. Dit is iets dat jullie nog steeds niet willen toegeven, laat staan excuses aanbieden
    Dus abra ham SHUT UP ASSHOLE


    gemodereerd
  2. Ai famiri, na miljoenen roven is heeft hij eindelijk licht gezien? Kom op breng je baas dan naar Santo Boma.

    Lastig om zulke hedendaagse uitbuiters van het Surinaamse volk geloven!!!!

    Gado de wi fesi mang.


    gemodereerd
  3. Jongeren van de NDP moeten getraind worden hoe ze corrupt moeten worden.
    Net als JIJ!

    Gestolen van het land en particulieren.
    Jij runt de grootste DRUGSLAB in het land.

    Er is nog veel meer over jou en NDP te vertellen.


    gemodereerd
  4. Tant’ Anna is ziek!
    Wat scheelt haar?
    Krom mondje!
    Wat scheet haar nog meer?
    Krongbille!
    Dang wat doet ze dang?
    Ze puft als ze praat!


    gemodereerd
  5. Opperboef van Su. Deze huichelaar heeft t lef om zijn muil in t openbaar open t trekken over integer en goed gedrag. Kruip toch weer onder je steen.


    gemodereerd
  6. Ook ik wil weg van de leugenaars en bedriegers. Maar jij moet effe op de achtergrond blijven. En jij moet ver van Nickerie blijven. Ook jij hebt de bevolking niet beschermd tegen de leugens. Waarom nooit gevraagd aan de mensen nr 1 foto van je zg hely??
    Nu zitten we met leugens en een grote bende rovers. Een leugenaar is een crimineel.


    gemodereerd
  7. De eerste en aller … aller laatste die zijn diefachtige muil moet houden is RAMON ABRAHAMS. NDP heeft fouten gemaakt … nu pas zijn de Paarse Abanies tot de conclusie gekomen dat ze fouten gemaakt hebben. Waarom niet eerder!!!!!!!!

    RAMON ABRAHAMS … de gelden die je GESTOLEN hebt van OW … stort het totale bedrag van US 300 milj. weer in
    ’s Lands kas … dan pas begin je iets van berouw te tonen.

    Ik hoop en verwacht dat de kiezers bij komende stembus gang
    de Nationale Dieven Partij onbarmhartig afstraft … want EENS een DIEF … ALTIJD een DIEF!!!!!!!!

    De Nationale Dieven Partij past dezelfde strategie{doorzichtig}
    toe als de V…H…P { wó set ing } … alleen op een listiger manier{boete doen, schuldbekentenis, vergiffenis vragen} …
    om na 25 Mei genadeloos toe te slaan.

    De Nationale Dieven Partij … ze gaan niet met hun paarse fingers kunnen afblijven van die honingpot {de olie dollars}.
    Het diefachtige ziet tot diep in hun wezen verankerd.

    Volk van Suriname … de Nationale Dieven Partij … het zijn WOLVEN in SCHAPENVACHT …. WATCH OUT !!!!!!!!

    De Nationale Dieven Partij gaat zeker een aantal zetels halen … ze mogen voor de drommel niet in het Machtscentrum.

    Willen jullie die schreeuwlelijke jongeman uit Wanica als minister van Financiën …. Mvr. ondervoorzitter {NDP} als
    ple-sident? MI E BEDYI UNU !!!!!!!!

    Ik hoop niet dat de NPS= mijn partij … denkt aan samenwerking met de Nationale Dieven Partij.


    gemodereerd
  8. De NDP Is Een Criminele Organisatie Die Wettelijk Verboden Moet Worden


    gemodereerd
  9. Niet nu zien jullie je fouten in. Maar zodra jullie aan de macht zijn worden jullie blind door al die dollars en denken jullie dat het een show is waarvan Abrahams de MC is en Bouterse de hoofd act. Was jij het Abrahams niet die bij jou aantreden in 2005 als minister van OW je kantoorruimte voor bijkans 200.000 usd liet transformeren en je prive auto voor 60.000 usd liet pimpen. In 1998 leed je ook een betoging omdat benzine volgens jou onbetaalbaar was maar dezelfde avond liet je je auto gratis voltanken door Staatsolie om mee te doen aan een Staatsolie Savanna Rally. Tijdens Revo herdenking zet je een groene baret op terwijl je nog nooit tijdens de binnenlandse oorlog Paranam heb gepasseerd of een Commando training heb doorlopen. Te wan anoe gwentie kotie bigi tonton wiens sang yu doe aw tang kotie bigi tonton. Jullie motto is NEKS NO FOUT dan wanneer hebben jullie je fouten ingezien. Het zijn de olie dollars waarop jullie azen. Jullie oudjes kletsen maar op de stoelen van het bestuur van NDP het lijkt wel een Sekte van Bejaarden die maar niet willen opschuiven en een verbond met de dood hebben getekend dan met de achterban van de partij. Te grontapoe keba nanga yu dan yu moes kba long na grontapoe baka. Er is een tijd van komen en een van gaan.


    gemodereerd
  10. De heer Abrahams heeft zelf in de pers verteld dat zijn kleinkinderen en hun kinderen nooit meer hoeven te werken. Daar kun je iets van vinden, ik zou zoiets nooit roepen. Hoe hij zo rijk geworden is, weet ik niet. Ik heb daar dan ook geen oordeel over. Maar al je als marrechaussee der eerste klasse (korporaal 1) in Suriname arriveert in 1975 en verder militair bent geweest en later politicus, dan is het in ieder geval zeer knap te noemen. Hij zou een boek moeten schrijven. Ik ken hem van de jaren zeventig. Het was toen een fijne kerel. Hoe hij nu is, weet ik niet.


    gemodereerd
  11. Brampie: “we hebben onze fouten ingezien”.
    Hahahaha, a man dis tyar en yongu’ . Dit is net zo’n GROTE GRAP als die clown die zichzelf tot koning laat kronen zogenaamd om het volk beter te dienen. Deze twee ellendelingen, die alleen in de politiek zitten om zichzelf zoveel mogelijk te verrijken, denken werkelijk dat het Surinaamse volk gek is.


    gemodereerd
  12. Brampi:

    Je liegt als je neef in NL, J.H. en daarom heb je een kromme snuit!
    Jullie van de NDP zijn geboren om te liegen, en bedriegen stelletje
    Wij moeten jullie soort eigenlijk van de(Bosje brug)af pleuren!.
    Hebben jullie, in die 10 jaar niet genoeg gestolen stelletje M.. !

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  13. A volgende roofplan seti k’ba tap a berm volgens staatsrover Brampi. Alla sani de in place dji wan next rooftocht opa taki. Den jongoewan ini a partij musu wakti fu njang tot 2028, den musu teki moro leri fa a roof e roof. Sari tori.


    gemodereerd
  14. De NDP laat van zich horen en dat is goed nieuws.Maar dit is natuurlijk een kater voor de mensen die in de leugenachtige van de VHP arbeid hebben verricht. Het boe-oe boe-oe geroep van de grote massa tegen koningin Santokhi op het Oranje plein van Santokhi, heeft de orange partij met haar aanhang in een diepe depressie gebracht. Ze hebben allen acute diarree gekregen.De VHP is thans bijna een politiek lijk geworden.DE LEUGEN KAN NOOIT ZEGEVIEREN. Neem van me aan dat de NDP bij de volgende verkiezingen met 35 zetels binnenkomt.


    gemodereerd
  15. A-HAM koe bij de horens
    Bigi Bra koe bij de staart
    Wie pakt de koe bij de ballen?


    gemodereerd
  16. Zo lang mannen als Abrahams, Bouterse en nog een paar op de achtergrond zijnde, aanwezig zijn in de top van de partij, kunnen wij het niet permitteren, de NDP, dit geldt trouwens ook voor de VHP en Abop-PL, weer de leiding van het land in handen te leggen. De regering Bouterse en nu ook de regering Santokhi kunnen het niet opbrengen, met goed bestuur het land proberen vooruit te helpen. Al deze partijen hebben wortels met groot kapitaal en weinig fiducie met het landsbelang.
    De structuren die een land nodig heeft worden niet fatsoenlijk bemenst, er is geen animo voor duurzame ontwikkeling, de steun die het volk krijgt, is gebaseerd op stemmenkoperij voor de volgende verkiezing.
    Met Santokhi hadden wij de hoop dat het nog goed kon-zou komen, maar hij is immers ook van het padje af. Weer een miskleun, (de heer Achaibersing weet er alles van)


    gemodereerd
  17. Als de vossen passie preken, Sranang mang let op jullie staatskas, centralebank reserve, SLM, SWM, EBS, Telesur, Staatsolie en komende oil en gas wat aan het volk behoort, etc.


    gemodereerd
  18. Abro alstublieft niet lullen moet je nog meer helikopters en straks ook de helft van de olievoorraden. Watertanden no ouwe lul. Kan je je jonge vriendin niet meer bevredigen beffen maar ouwe kletskoek vervloekte paarse rat.
    Stik in het geld maar laat Su met rust klootzak.


    gemodereerd
  19. abrahams de duivel komt jou soon halen , en jij lult als een kip zonderkop , jij hebt vanaf 1980 meegeholpen om suriname in de afgrond te brengen , en iemand zei hier al waar is hoefdraad , als je iets goed wilt maken haal hoefdraad op en toon hem in het openbaar zodat het volk met hem kan afrekenen en zorg ervoor dat jou vriend ddb ook zijn bek houdt en sleep hem naar het gevang


    gemodereerd
  20. Wat een inhoudsloos vaag verhaal. Weer dat verhaal uit 2019, dat “We hebben geleerd, we gaan het beter doen”. Wel dat zagen we. Nooit is er zo veel gestolen en vernietigd.
    Dat die man zijn bek nog durft opentrekken. Ongehoord.


    gemodereerd
  21. Die foto laat mooi de tronie van een leugenaar zien.
    Niet erin trappen.
    Nu kan hij niet meer bij de pot met honing. Het is nooit genoeg.
    Laat DDB in een hangmat gaan liggen, hij is geen “pikin ingi boi”, meer.
    Abraham moet zich diep schamen. Rover ga met pensioen, je hebt je tijd gehad.


    gemodereerd
  22. Sammy the Queen , die uitleg zal zeker iemand van de ouwe garde van de ndp zijn , een gokje is het ex dna voorzitter simons of is het toch die demente bouterse of het schoothondje van bouterse die adhin bekent met aardappelen en uien


    gemodereerd
  23. En toch zijn er van die randdebielen die aan hun hielen hangen.

    De Nationale Dagoes hebben nog steeds geen nieuwe leider. Nog steeds worden zij geboeld door diezelfde boelers.

    Suriname heeft een overschot aan hersenlozen.


    gemodereerd
  24. NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams onderkent dat zijn partij wel degelijk fouten heeft gemaakt. Maar de paarse partij staat er klaar voor om deze fouten te corrigeren en Suriname weer op rails te krijgen na de verkiezingen van 2025.

    >O ja Ramon. Begint het gestolen geld op te raken. Veel black label gedronken? Veel naar buitenlandse hoeren geweest?
    Je ziet er ook als een broko dosoe uit.
    Veel fout spul gerookt en geslikt?
    Naar katholiek voorbeeld een verkapte het spijt mij betuigen aan de in zijn ogen domme goed gelovige kiezers. En vragen om een tweede kans en als hij die krijgt de kiezers nogmaals en nog wreder naaien.
    Want zo’n type is deze Abrahams wel.

    De gewezen minister van Openbare Werken tevens gewezen raadsadviseur etc
    >Ja dezelfde persoon. Ramon Abrahams is de man die OW in een paar maanden tijd compleet had leeggeroofd van financiën en materieel.
    Boef Bouterse had hem toen eigenhandig ontslagen. Denken jullie dat dit gedrocht tot inkeer is gekomen?
    Ramon Abrahams wil gewoon weer een aanstelling waarbij hij weer flink kan gaan roven en om de boel weer te bedonderen.

    Abrahams zegt. “Er zijn valse beloftes gegeven aan het volk. Integendeel doet deze regering het tegenovergestelde.
    >Abrahams en zijn partners in crime (NDP & de rovende & moordende Bouterse) deden precies hetzelfde. Santokhi en het VHP tuig hebben zelfs een aantal van de criminele werkwijzen van de NDP nageaapt.

    Abrahams vindt dat zowel hij als andere veteranen, waaronder Desi Bouterse en Jenny Simons, nog steeds nodig zijn om sturing te geven aan de NDP
    >Wat Abrahams bedoeld is dat als de bevolking Santokhi De Incompetente niet meer terug wil zien en dat er voor de NDP
    gekozen moet worden.
    Een verborgen stemadvies van een uitgebluste klootzak die met zijn dieven maatjes uit Bouterse 1 en 2 nog even hun zakken willen komen vullen?

    De NDP-ondervoorzitter voegt eraan toe dat jongeren in Suriname op dit ogenblik niet geïnteresseerd zijn in de politiek.
    >Vindt je dat vreemd? Als de jongeren daarover kritiek hadden door bv. te demonstreren werden ze bedreigd, gearresteerd en het leven op allerlei manieren onmogelijk gemaakt.
    Santokhi en het tuig in zijn poppenkast regering doen precies hetzelfde.

    De NDP is naar zeggen van Abrahams bezig met een complete reorganisatie, waardoor zij weer een alternatief zal kunnen zijn
    >Onderschatting van de denk capaciteit van de bevolking?
    Simpel gezegd met jou smoel kun je van alles beloven en beweren. Het beloofde hard maken is vers twee.
    Typisch de strategie van een straat oplichter. Je weet wel. Een straatverkoper die bij de centrale markt plas in flesjes verkoopt en beweert dat het spijsolie is. Maar als zo’n oplichter het geld heeft ontvangen dan moet hij binnen een uur de plek verlaten.
    Bang dat de bestolen klanten hun geld terug willen hebben. Abrahams kan in zijn geval als oplichter zich eerst 4 jaar uitleven op de Surinaamse staatskas voordat hij moet opkrassen.

    Hij voegt eraan toe het afkeurenswaardig te vinden dat terwijl het Surinaams volk nu gebukt eronder gaat, de regering zich fors zegent met een heleboel verhogingen.
    >Niet gemeende verontwaardiging van Ramon Abrahams. De NDP heeft voor Abrahams en zijn partners in crime precies hetzelfde gedaan.

    Als er geen alternatief zou zijn, dan houdt Suriname op te bestaan. Mensen moeten gewoon een keus maken”, aldus de NDP’er.
    >Zoals ik eerder zei, zegt Abrahams hier
    de kiezers hebben geen keus ze moeten de NDP weer aan de macht helpen.
    Natuurlijk grote bulshit. Geen VHP stemmen. Geen PL stemmen. Geen ABOP stemmen. Maar ook geen NDP stemmen. De NDP heeft diverse keren aangetoond onbetrouwbaar, incompetent en corrupt te zijn.


    gemodereerd
  25. @ RobGay

    Acute diarree gekregen ??? Dan heb je tenminste iets om mee te gorgelen !!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  26. Chapeau heer pony.
    Helemaal mee eens.
    Pas als er 80 á 90 procent van het Surinaamse bevolking zou gaat denken , zal er iets kunnen veranderen in het Surinaamse politieke klimaat.


    gemodereerd
  27. Het is een trend aan het worden .
    Van de NDP.
    Zeggen dat ze fouten hebben gemaakt, en daar na is de kous af.
    Wat bedoelen ze met we hebben fouten gemaakt.hebben ze de fout gemaakt ,dat ze niet nog meer hebben gestolen??
    Als je oprecht fouten wil toegeven dan moet je ook zeggen welke fouten dat zijn.
    Geef ten minste antwoord op deze vraag Pé a moni dé en Pé hoefdraad dé??


    gemodereerd
  28. Abrahams van liegen ga je mond krom worden.als je zo door gaat met liegen, staan je lippen straks verticaal.je weet tog wat ze zeggen.
    Horizontale lippen zijn om ruzie te maken en verticale lippen zijn om het weer goed te maken.
    Vraag het aan je buiten vrouwen die doen het constant.


    gemodereerd
  29. Para Express inderdaad, En toch zijn er van die randdebielen die aan hun hielen hangen, robg is een van hen


    gemodereerd
  30. Welke fouten heeft de NDP dan ingezien? Want ze heeft alle fouten gemaakt die mogelijk waren. Santokhi trekt wel familie voor, maar het aantal gevallen van ernstige corruptie is beperkt of is er niet.
    Een regering die niet waar kan maken wat zij heeft beloofd is voor mij niet zo erg als een regering die echt alles heeft geroofd wat zij kon roven. De NDP kan haar fouten nooit meer goed maken. Net zo min als je een gebroken potlood weer heel kan maken.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES