donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeden drugsbende aangehouden nabij illegaal aangelegde landingsbaan

Leden drugsbende aangehouden nabij illegaal aangelegde landingsbaan

-

Does Travel - naar Suriname

Het Justitieel Interventie Team in Suriname (JIT) heeft in de avond van 27 juni 2023 twee verdachten aangehouden in het Goliathgebied nabij een illegaal aangelegde drugslandingsbaan.

Het betreft een Surinamer en een Venezolaan. Bij de verdachten zijn diverse spullen in beslag genomen. Het gaat om zes vaten met vliegtuigbrandstof, een zevental aanvalsgeweren, vuistvuurwapens, jachtgeweren, een grote hoeveelheid scherpe munitie, twee ATV’s, een motorfiets, portofoons, handschoenen en een kettingzaag.

Voornoemde verdachten zijn in verzekering gesteld en aan hen is een contactverbod opgelegd, meldt het Surinaamse Openbaar Ministerie.

De leden van het JIT waren op een verkenningsmissie in het genoemde gebied in verband met het in kaart brengen van illegale landingsbanen en die vervolgens onklaar te maken.

Het Openbaar Ministerie geeft aan dat het beleid om illegale landingsbanen onklaar te maken, onverkort wordt voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. We hebben toch al genoeg eigen Surinaams tuig in huis? Waarom halen we in godsnaam criminele Brazilianen, Venezolanen en Mennonieten in huis om onze samenleving nog meer te verzieken dan het al is?


    gemodereerd
  2. En hoe komen ze aan vliegtuigbrandstof? Kun je nl niet bij elke willekeurige servicestation kopen.


    gemodereerd
  3. ja het zijn leden van de bekende drugsbende van ddb zeker en in holland zijn dat die bendes die gaan demonstreren op 1 juli in het oosterpark

    die zwarte archief (the black archives) en zwart manifest zijn geen nazaten van de tot slaaf gemaakte , het zijn boutisten , bouta is tegen alles wat met holland te maken heeft , en wat zei de duivel ddb , als de koning van holland naar suriname komt gaat hij die droplul ddb alles hermetisch afsluiten , maar nu de koning van holland niet komt en in holland blijft , roept dit hoopje stront ddb zijn schaapjes op daar in de bijlmer , om dan maar in het oosterpark een protestmars , ja zo zie je maar dat boutisten geen nazaten zijn van de tot slaaf gemaakte , zij zijn juist die hun soort genoten daar in afrika verkocht hebben aan de witte man


    gemodereerd
  4. Dat lijkt mij een groot deel van het arsenaal van Bouterse, dat zgn “gestolen” is.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES