zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk: "Laat me niet lachen; NDP belt me juist voor samenwerking"

Brunswijk: “Laat me niet lachen; NDP belt me juist voor samenwerking”

-

Does Travel - naar Suriname

Vicepresident tevens ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk vindt het een lachertje dat recent door NDP-voorzitter Desi Bouterse is meegedeeld dat die nooit zal samenwerken met zowel de VHP als de ABOP. “Laat me niet lachen hoor”, was de reactie van Brunswijk woensdag voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM)- vergadering in Suriname.

De ABOP-voorman meent dat hij juist vaak door verschillende exponenten van de NDP wordt platgebeld en gevraagd naar een samenwerking. Bovendien heeft hij elke maand persoonlijk en telefonisch contact met Bouterse.

Brunswijk stelt een heel goede relatie met de NDP te hebben. Bovendien hebben exponenten vanaf de leiding tot de derde linie van de paarse partij ook steeds aangegeven open te staan voor een toekomstige samenwerking. “Misschien is het dus zijn politieke strategie, maar ik ben in ieder geval niet verantwoordelijk voor zijn politieke uitspraak. Hij is daar zelf verantwoordelijk voor”, aldus Brunswijk.

De tweede man van het land benadrukt dat hij iemand is die altijd realistisch kijkt naar de politieke constellatie in Suriname. Vandaar dat hijzelf nooit vooraf zal aangeven of hij wel of niet met iemand zal samenwerken. “Het is prematuur en onprofessioneel”, vindt Brunswijk.

Bovendien zegt de ABOP’er dat wanneer uiteindelijk de politieke realiteit aanbreekt, een ieder precies zal zien of de woorden van Bouterse stand houden. “De persoon die zetels heeft behaald, daarmee ga ik werken. Deze partij ABOP werkt met een ieder die in de positie is”, aldus Brunswijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
  1. Erectieficatie:
    “Laat me niet lachen hoor” moet zijn “La me nie lache hor”


    gemodereerd
  2. Stelletje varkens allemaal. Ze zijn stuk voor stuk onbetrouwbaar en liegen alles bij elkaar. Hoor ik iemand knorren over mei 2025? Ik wist niet dat meals je in detentie zit je meedingt naar de hoofdprijs, maar enfin, bij de lieve Heer en in Suriname is alles mogelijk.


    gemodereerd
  3. D. B en R. B, zijn geen politieke leiders, zij gebruiken de politiek, om hun waandaden en criminele achtergrond te beschermen en veilig te stellen, daarom kraaien zij een hoop onzin en wartaal uit. Wat heeft D. B, in politiek voor Suriname en de bevolking gedaan, niets anders dan de armoe van nu, ingeleid. Wat heeft R. B tot nu toe in de politiek gedaan, de armoe helpen verergeren. Dus op dat vlak, kunnen zij heel goed samen werken, ik hoop van harte, dat de Surinamers die in 2025 mogen stemmen, voor de juisten mensen kiezen, die in de politiek, wat voor Suriname kunnen betekenen, en de armoe kunnen doen verdwijnen.


    gemodereerd
  4. Vergeet niet dat deze zelfde chan had gezegd Bouta brunsie zijn rommel. Kijk wat er van het land is gekomen. VHP bende hft miljoenen op hun buitenlandse rekeningen. De meeste die pinaren zijn de creolen en en boslandcreolen en indianen.


    gemodereerd
  5. De samenwerking tussen ABOP en NDP is heel goed mogelijk want voor beide voorzitters van deze twee politieke organisaties geldt; ik weet niet wat principes zijn en voor zover ik weet heb ik nooit principes gehad.


    gemodereerd
  6. Dat RB met een bejaarde dementeerden psychopaat wil gaan werken zegt genoeg in welke situatie de Surinaamse politiek is terecht gekomen. De tijd zal het leren niemand is in staat om de toekomst te voorspellen, dus we zullen zien.


    gemodereerd
  7. Vele politieke macht hebbers zijn gewoon ordinaire zakken vullers,van welke partij dan ook.Denk dat Bouta ook de nodige miljoenen op een Zwitserse bank heeft.En dat zijn geen SRD.
    Sinds Venetiaan is afgetreden is het alleen bergafwaarts gegaan en de Surinamers blijven stemmen op de grootste geld wolven.


    gemodereerd
  8. Zoals elders door mij is gezegd is het een groot toneelstuk dat mensen op een dwaalspoor zet. Allen zitten / staan daar voor het eigen belang van Ze Santokhi tot en met Sabajo, de Indiaan, van Hooghart tot en met Yang (de Chinees), Bellie Belfort en P. Etner eten ook van twee walletjes. Onderontwikkelde apen die niet weten hoe het in het bedrijfsleven en politiek er aan toe gaat, moeten eerst de feiten kennen en dan pas reageren. Het is niet alleen de VHP die zich verrijkt heeft maar zeker ook de anderen en dit is niet iets van de laatste jaren maar is al sinds de onafhankelijkheid het geval. Wat Brunswijk zegt klopt 100%. Bouterse heeft wekelijks contact met de president en met andere toppers. Voor de buitenwereld kaffert hij hen uit maar achter de schermen drinken ze een glaasje en schenkt Bouterse enorme bedragen om strafvervolging af te kopen. Wie denkt dat deze dictator en despoot achter slot en grendel komt, zal van een koude Kermis thuis komen. En geloof mij deze despoot schijt in zijn broek dat hij door Nederland en of de US gearresteerd wordt.


    gemodereerd
  9. Goede avond een ieder. Bosnegers pienaren niet.
    Bos is/zijn onze supermarket.
    Wij eten vers.
    Luie mensen pienaren.
    Politiek heeft geen invloed op ons.
    Investment.
    Mij streven is om 150 kg goud te vinden.
    Fijne dag verder


    gemodereerd
  10. (Red.) “De persoon die zetels heeft behaald, daarmee ga ik werken. Deze partij ABOP werkt met een ieder die in de positie is”, aldus Brunswijk.
    ———————————————————————————————-

    Met andere woorden: “Ik ben een politieke opportunist zonder enig moraal, dus kies ik altijd de kant van de winnaar. Al is het een volksmoordenaar, die o.a, een heel dorp afgeslacht heeft!”


    gemodereerd
  11. Debby schreef:
    “De meeste die pinaren zijn de creolen en en boslandcreolen en indianen”…….

    Deze groepen die noemt, hebben vanaf hun kleuter jaren tot aan hun adolescentie periode, het vaak steevast vertikt om onderwijs te volgen en zich daardoor verder te ontwikkelen……figuren zoals jij lopen het liefst reeds op je 13e of eerder met een grote buik rond…..vind je het dan raar dat je met die enorme kroost op latere leeftijd “pinaart” zoals jullie dat noemen?……..maar intussen wel vreselijk jaloers zijn op alle andere groepen die zich wél hebben ingezet om door studie en hard werken vooruit te komen……blijf maar (tegen beter weten in), lekker schelden op de rest die jullie ondertussen zowel links als rechts zijn gepasseerd…….leer jouw gedrag vooral ook aan je eigen kroost……”goed voorbeeld” doet goed volgen, tok?…….


    gemodereerd
  12. Brunswijk geeft aan dat vooral macht hebben hem interesseert. Hij is tenminste duidelijk daarover. Bouterse kakelt maar wat.
    Heeft niemand binnen de NDP ballen om deze oude misdadiger opzij te zetten? Zijn er binnen de NDP alleen maar balloze figuren te vinden? De NDP is dus een LBTHQ+ partij?


    gemodereerd
  13. @Debby op hoeveel zit bouta nu?…destijds was ie vlak achter dielip met us$600 zoveel milj….ik denk dat chan en bruns samen hem wat dat betreft de komende 10 jrn niet bedreigen… 🙂


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES