Mingle Cocktail Lounge vanaf maandag open voor publiek

11
Mingle Cocktail Lounge vanaf maandag open voor publiek
Beeld (c) Kroeze Interieur (Oldenzaal/NL)

Dit weekend vond in Suriname de officiële opening plaats van de ‘Mingle Cocktail Lounge’ in het gebouw van de later dit jaar te openen International Mall of Suriname. Vanaf maandag is de zaak aan de Ringweg Zuid voor het publiek geopend.

Mingle is niet zomaar een horecazaak maar één met internationale allure. Dat blijkt ondermeer uit het interieur dat is gebouwd in de zaak. Het is vormgegeven door het Nederlandse bedrijf Kroeze Interieur, dat speciaal hiervoor naar Suriname vloog om de cocktailbar te realiseren.

Op bovenstaande foto’s is ook duidelijk te zien dat het gaat om een highend uitstraling, uniek in Suriname.

De opening was vrijdagavond en de uitnodiging heeft wat stof doen opwaaien op social media. De Surinaamse president Santokhi stond namelijk als bezoeker en spreker op het programma van de opening aangekondigd en dat leverde flink wat kritiek op.

Uiteindelijk was de president er niet bij en onthulde vp Brunswijk een plaquette bij de opening van de lounge.

In onderstaand filmpje vertelt president-commissaris Soenildat Kalloe van de International Mall of Suriname meer over het initaitief:


11 REACTIES

 1. Iedereen slaapt, of is doof, stom of blind.
  Aub rekensom maken.
  De meesten zullen ’t niet snappen!
  gemodereerd

 2. Toe maar en maar blijven klagen over armoede. Nu weet ik dat deze ondernemer hard gewerkt heeft om dit te realiseren. Bracht levensmiddelen naar de Braziliaanse gouddelvers maar dat hij ook publieke vrouwen er naartoe bracht zal hij niet vertellen (maar Sandra is hiervan wel op de hoogte).
  gemodereerd

 3. En wat moet een drankje in deze cocktail lounge niet kosten om de zaak winstgevend te kunnen runnen? De ondernemer zegt dit allemaal te doen.om.iets terug te geven.aan de bevolking. Ik denk dat de gemiddelde Surinamer, na een avondje in deze bar, een maandsalaris kwijt zal zijn. Het is te hopen voor ondernemer Kalloe dat er genoeg ‘bigi dagu’ als Brunswijk en Moni Hond, zoveel vrije tijd hebben om zijn zaak regelmatig te kunnen bezoeken.
  gemodereerd

 4. @Henkes: Tijdens mijn laatste bezoek enkele wkn. geleden, ben ik veel middenstanders tegengekomen die zich tijdens het stappen rijkelijk laten verwennen met de duurste drankjes en gerechten. Op zaterdagavond is Lee’s Korean restaurant sterven’s druk. En dat het niet de goedkoopste restaurant is, weet je zelf ook wel.
  Aan geld in Su, is er geen gebrek. En btw, ze heetten geen brunsi of bordo.
  Blijkbaar weet deze meneer Kalloe dat en mikt gericht op deze doelgroep.
  gemodereerd

 5. Als dit geen witwasserij is een ieder stom en blind,de opening vindt ook plaats door een voor drugs veroordeelde crimineel. In Nederland zou hij allang zijn opgepakt,hard gewerkt zegt hij,mijn reet.
  gemodereerd

 6. Krab-dagoe volk.

  De president mag wel een lintje knippen van een chinese supermarkt, daar is hij wel goed genoeg voor. Hij ging niet vanwege iets anders, das duidelijk, als je verder nadenkt.

  Zelfs zijn te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Reeds in 2019 een (Belgische) docu met daarin een heel eenvoudige Braziliaanse die negen 9 appartementen in Brazilië bezit, alleen maar door eten te verkopen in de suri-goudvelden. Ze werd namelijk in goud betaald. Heel Noord Paramaribo is in bezit van de Brazilianen en jullie wonen in doorkijk oso’s.

  Deze ondernemer doet hetzelfde, idem dito de Chinese winkeliers en marrons.

  Blijf maar lekker hang-mat-teren in je pras-oso en klagen op social media. Sommigen zijn nooit van hun leven ‘tap see’ geweest, die hebben de grootste bek. Achterlijk!
  gemodereerd

 7. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Mingle Cocktail Lounge vanaf maandag open voor publiek in Paramaribo, Suriname.

  President-commissaris Soenildat Kalloe van de International Mall of Suriname, heeft veel aan de Media in Suriname verteld hoe dit tot stand is gekomen.

  Ik wacht rustig h.e.a. af m.b.t. Minngle Coctail Lounge.

  Ik zeg en schrijf verder nog niets.
  MAAR….!!!
  gemodereerd

 8. Die Kalloe heeft zo ver kunnen komen dankzij BRAZILIAANSE goudzoekers. Surinamers stimuleren elkaar niet, ze werken elkaar juist tegen. DAT is wat vooruitgang in het land tegenhoudt. Want geld is er wel degelijk om te investeren!

  De particulieren zwemmen in cash en euro dollars. Al die vermogende particulieren hebben meer geld dan de Surinaamse staat. Dat weet de diaspora ook, als de vermogende en kapitaalkrachtige Surinamers hun geld niet willen investeren in eigen land, hoe ga je dan verwachten dat diaspora gaan investeren in Suriname!?!?

  Die Kalloe pakt het wel professioneler aan dan de doorsnee Surinaamse ondernemer. Maar qua productie dragen zulke ondernemingen niet veel bij aan inkomsten voor het land. Want de business bestaat voornamelijk uit handel en wederverkoop van import(producten).
  gemodereerd

 9. Van taxi chauffeur naar het bevoorraden van illegale garimpeiros in het binnenland, tot groot investeerder in vastgoed!

  Chan heeft alvast geweigerd zich te laten zien. Want het verhaal van de Hr. Kalloe roept vele vragen op…
  gemodereerd

 10. Boesskowtoe, je hebt gelijk dat Kalloe wel zal mikken op de middenstanders, maar die zijn tegenwoordig steeds meer in de minderheid. Hij zegt echter dat hij iets terug wil doen voor het Surinaamse volk en dat is dus niet waar. Het grootste deel van het Surinaamse volk heeft niet genoeg geld om.zijn kont te krabben. Ze kunnen het zich helemaal.niet veroorloven cocktails te gaan zuipen in Klein Dubai.
  gemodereerd

 11. misschien zijn ze over twee maanden alweer gesloten , covid heeft de locatie ook al gezien en vind dit prachtig , daar kan hij zich uitleven onder de rijke Surinamers
  wij arme Surinamers kunnen amper een flesje water of soft kopen wij moeten het doen met slootwater , want het drinkwater van swm kunnen we ook niet betalen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.