TV: Simone Kleinsma ontvangt Jörgen Raymann

5
TV: Simone Kleinsma ontvangt Jörgen Raymann

Vandaag, zondag 20 juni 2021, is het TV programma ‘Klassiekers met Kleinsma’ te zien op NPO 1. Simone Kleinsma ontvangt dan Jörgen Raymann. Samen bespreken ze de allermooiste liedjes uit de grote kleinkunst-schatkist die Nederland rijk is.

In het TV programma bespreekt Simone Kleinsma met een collega uit haar vakgebied de allermooiste liedjes uit de grote kleinkunst-schatkist die Nederland rijk is. Een blik op kleinkunstnummers die we niet mogen vergeten.

En in deze uitzending is dat Jörgen Raymann. Hij laat zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. Wie inspireerde hem, welk liedje kan hem tot tranen toe beroeren en wat is het ultieme liefdeslied?

De in Suriname opgegroeide Jörgen vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.

Vanavond om 21:10u op NPO 1.


5 REACTIES

 1. geweldig , maar ze moet nooit die paarse s.simons van bij1 uitnodigen
  Jorgen Rayman jij hebt een hart voor Suriname , maar die s.s. houd alleen maar van bouta


  Maak melding

 2. @Wat

  Je hebt blijkbaar geen flauw idee waar het programma overgaat.
  Simons zal sowieso voor een dergelijk programma niet worden uitgenodigd, omdat ze niet aan de gestelde voorwaarden zal voldoen en dat weten Simone Kleinsma en de makers van dit programma ook.

  Bij jou heb ik het gevoel dat je reageert om het reageren en daarom hebben veel van je comments niet de inhoud die ze zouden moeten hebben, waardoor je de plank volledig misslaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.