Twee auto’s eindigen in trens na aanrijding

9
Twee auto's eindigen in trens na aanrijding

Bij een aanrijding vanmorgen in Suriname, zijn deze twee auto’s in de trens langs de weg terecht gekomen. Het verkeersongeval vond vanmorgen iets na 10.30u plaats op de kruising van de Martin Luther King- en de Toekomstweg.

De Nissan Fuga reed over de Martin Luther Kingweg toen de bestuurder van het andere voertuig vanuit de Toekomstweg de MLK-weg wilde oversteken. Volgens die bestuurder werd zijn zicht ontnomen, door een ander voertuig en had hij de Fuga daardoor niet zien aankomen.

Toen hij vervolgens de weg wilde oversteken ontstond de aanrijding, waarbij beide voertuigen van de weg gingen en in een trens langs de weg eindigden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Op het moment van schrijven was de Surinaamse politie nog niet ter plekke.

9 REACTIES

  1. Ik snap dit echt niet meer. Elke dag heb je aanrijdingen in Su. Jullie kunnen geen auto rijden en jullie gedragen je asociaal in het verkeer. Je hebt geen zicht, maar je gaat doorrijden. Gaan jullie weer lessen hoor of pakken jullie de bus.stelletje idioten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.