50.000 COVID-19 vaccins uit India aangekomen

13
50.000 COVID-19-vaccins uit India aangekomen

In Suriname is de COVID-19 vaccinatiecampagne op 23 februari jl. van start gegaan en zal voortgezet worden in de komende periode. Maandagmiddag zijn hiervoor 50.000 COVID-19-vaccins uit India in Suriname aangekomen.

Net zoals de eerste 1.000 vaccins gaat het ook in dit geval om het AstraZeneca-vaccin uit India. Met de 50.000 vaccins zullen 25.000 personen gevaccineerd kunnen worden tegen het gevreesde coronavirus. Hiermee kan het verder beheersen van het virus mogelijk gemaakt worden.

De minister van volksgezondheid riep de samenleving eerder op om ondanks het feit dat de vaccinatiecampagne is opgestart te allen tijde uitermate voorzichtig te blijven en de COVID-19-maatregelen te blijven handhaven. 

13 REACTIES

 1. Hartstikke bedankt India ! Dit verdient wederom lof aan het adres van India. Het land dat nooit om hulp bij andere landen zal vragen om interne problemen op te lossen. Heel veel landen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Dank ook ZE Santokhi van de VHP en vp Brunswijk van de ABOP en Rusland van NPS.


  Maak melding

 2. Mooi voor Suriname en haar bevolking, om snel over te gaan tot inenting,
  Dank je wel india, u bent een voorbeeld in deze wereld, kunnen andere landen voorbeeld aan nemen, alleen mensen rechten moet in india verbeterd worden, politie slaat erop los in uttrakand en new Delhi,ouderen worden niet ontzien, Indiase politie zijn varkens,


  Maak melding

 3. Vreemd,
  je haalt de vaccins uit het ruim van een vliegtuig, laat het ruim openstaan, weet niet of de temperatuur tijdens de vlucht constant is gebleven en in plaats dat je de partij zo snel mogelijk naar een koelcel transporteert, plaats je het in de felle zon voor God weet hoe lang, om daarna te transporteren naar de stad. Welke garantie hebben de mensen dat deze vaccins nog goed zijn?
  Heeft het lab van BGVS, waar geneesmiddelen zouden moeten worden getest, de juiste en goed geijkte instrumentaria in huis en ook de kennis om de vaccins te testen?
  De garantie voor dit product kan op basis van deze foto niet worden gegeven, vooral als de verantwoordelijke voor de importprocedure van dit product, zelf 3 petten opheeft en wel in iedere controle stadia, zodat de minister gaat zeggen dat er niets fout is.


  Maak melding

 4. India namens alle Sranan man thanks.dankjewel.jee shukriya
  Danki jere , terima kash ,xié xié nï
  ,thank you,gracias,tesekkür ederim ,vielen dank ,grazie della,merci,shukraan lak, tack ,obrigada.


  Maak melding

 5. India bedankt!

  Laat dit een aanzet zijn voor nog meer leveringen voor dit jaar.

  Suriname en India altijd samen, voor landen die elkaar nodig hebben voor Internationale Samenwerking.

  Landen en mensen hebben elkaar nodig.


  Maak melding

 6. Ok, de vorige regering kreeg het e e a geschonken, dat werd bedelen genoemd!! Deze regering word daarvoor geprezen!
  De vorige president en zijn vrouw bezochten diverse districten/instanties, dat werd niet als positief gezien, maar als de huidige dat doet dan wordt er gezegd ze hebben hart voor het volk. Raar eigenlijk.


  Maak melding

 7. @Sari+Suriname 2 maart 2021 At 11:53 , je kraait alleen maar onzin, wees blij dat ze Suriname steunen in deze crisis, met middelen en geld, wat doen andere landen voor Suriname 0,0 dan bedoel ik de afrikaanse landen, die houden jaarin jaar uit hun handen maar op.


  Maak melding

 8. Niet goed ? Stuur dan terug want volgens de mensen met praatjes kan Suriname zijn eigen boontjes doppen maar op papier dan. In werkelijkheid kunnen wij Surinamers niks ! Stuur aub terug naar India.


  Maak melding

 9. Wat zijn de meeste suri’s toch een raar volk. De meeste zijn azijnpissers of gif spugers. Ze zijn nooit tevreden. Werken? Ho maar, en dan willen ze van zo’n onderontwikkeld land met hun achterlijke bevolking een 2e Dubai maken. Droom maar lekker verder. Wakker worden ze toch nooit.


  Maak melding

 10. Gratis Vaccijnen uit India voor Mexico, Brazilië, Argentinië, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Malediven en nu Suriname. Geweldig India. Corona crisis in India is bijna voorbij en economie draait gewoon normale manier. EU kan voorbeeld nemen van India.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.