Startsein gegeven voor elektrificatieproject Van Pettenpolder

7
Startsein gegeven voor elektrificatieproject Van Pettenpolder
President Santokhi en vice-president Brunswijk hebben zaterdag het startsein gegeven.

Op zaterdag 27 februari 2021 is door president Santokhi en vice-president Brunswijk het startsein gegeven voor het elektrificatieproject van de Energie Bedrijven Suriname in het Van Pettenpolder gebied. Een deel van de Van Pettenpolder dat reeds vele jaren verstoken is van elektriciteit, zal worden aangesloten op het elektriciteitsnet van de Energie Bedrijven Suriname (N.V. EBS).

Districtscommissaris Senrita Gobardhan geeft aan dat het een bijzondere dag is voor de buurt. “Negen jaren hebben de mensen van deze omgeving in het donker moeten leven. Ik heb sinds mijn aantreden heel veel klachten gehad. Ik ben de regering zeer erkentelijk voor deze mijlpaal. De regering doet haar best, dit is het eerste project in Nickerie”, aldus de burgermoeder van Nickerie.

Marcel Eindhoven, directeur van EBS merkt op dat de bewoners over een maand zullen beschikken over elektriciteit. 

President Santokhi heeft aangekaart dat er ook andere alternatieve energiebronnen geïmplementeerd zullen worden. “EBS laat zien dat ze de opdrachten van de regering opvolgen en keihard werken. “Vandaag zijn we hier om de eerste paal te heien, maar zie het als een symbool om overal in Nickerie ontwikkeling te brengen. Volgend week zijn we in Commewijne voor wateraansluitingen, daarna gaan we naar Para om het startsein te geven voor de bouw van een scholencomplex”. Wij werken dag en nacht om het land te ontwikkelen. Het is uw besluit geweest op 25 mei om dit te realiseren”, aldus het staatshoofd.

De vicepresident van de Republiek Suriname, Ronnie Brunswijk heeft geaccentueerd dat de regering Santokhi/Brunswijk alles in het werk stelt om de noden van het volk te verlichten. “Ik verzeker u dat deze regering ontwikkeling zal brengen voor elke Surinamer. Nickerie wacht op president Santokhi om de noden op te lossen, ik vraag u allen om wat geduld te hebben”, aldus vicepresident Brunswijk.

7 REACTIES

 1. Ik heb 100procent vertrouwen in president santokhi en Brunswijk, en ik weet als jullie als regering geld gaan lenen, bij imf, dan zullen jullie voor Suriname doen, en niet als ndp samen met boefdraad geld lenen miljarden, en tot op heden is er geen cent ingestoken om het land vooruit te ontwikkelen, alles hebben de ndper in eigen zak gestoken, maar dhr santokhi en Brunswijk zullen jullie in 10 jaar dankbaar zijn, heugelijke moment voor nickerie,


  Maak melding

 2. Deze regering heeft weinig middelen, maar laat toch zien instaat te zijn ontwikkeling en vooruitgang brengen. Knappe prestatie! Met de juiste visie en een goed beleid kun je een heel komen.
  Als Suriname over een paar jaar af is van de schuldenlast en inkomsten heeft uit de olie-en goudwinning, zullen ongetwijfeld grotere projecten volgen die Suriname en haar bevolking welvaart zullen brengen. Er is weer hoop…tot die tijd moeten alle schouders eronder.


  Maak melding

 3. Onze president, heer Santhoki, is een echte leider. Hij blijft, op de achtergrond en schuift, zijn team naar voren.
  En als er gevaar dreigt treed hij op de voorgrond. Daarom, waardeer ik zijn leiderschap.
  Onze president, raakt nooit verdwaald, in de chaos van het land.
  Ik begrijp dat hij hooguit wat langer zal doen om zijn bestemming, doel te bereiken, samen met ons.

  Op 25 mei 2020 is de vorige regering, met een onbekwame leider, gestopt met het zoeken van goede wegen, voor land en volk.
  Het zoeken is gestopt, het vinden is op 25 mei 2020, begonnen.

  Ik heb geduld.


  Maak melding

 4. jullie zyn constant bezig met politieke propaganda, dit verwacht ik alleen tydens de verkiezing periode, helaas in Suriname schynt dat langdurig tezyn. tydens het regiem Bouterse kon men hun kritiek uiten het werdt altydt geplaats ,en nu merk ik dat jullie ook names and faces gefaciliteerd te werk gaan , spytig dit waar tenemen.


  Maak melding

 5. rbrowny met y , , jij domme paarse rattenluis en jij bent echt wel de domste , wat heeft dit te maken met propaganda voor de verkiezingen , uilskuiken , deze regering start projecten op , en dan is het logisch dat de President en de VP het startsein gaan geven.
  kun jij nog herinneren toen die nieuwe weg van a naar b werd geopend op 15 mei 2020 door jou baasje bouta met zijn jaknikkers ( en die weg is ook naar hem genoemd ) ( en ga niet betaald ) , toen moest iedereen die ndp-er is met de stoet mee rijden over dat walgelijke stukje weg , , en paarse apenkop dat was voor de verkiezingen en dus politieke propaganda van de ndp , weet je nog de verkiezingen waren op 25 mei 2020 , en weet je paarse schijtluis dat de bevolking hem en zijn boevenpartij weg hebben gestemd , jij zal natuurlijk nog steeds huilbuien hebben.


  Maak melding

 6. @Wat
  lezen is niet je beste vak geweest ,en dat wil my beledigen knul alleen al jouw domme opmerkingen zeggen my genoeg,je deug niet,ek ik ben er klaar mee,je bent gewoon een racist


  Maak melding

 7. rbrowny met y , , we beledigen jou niet nietsnut , we zeggen waar het opstaat en dat zie je niet he knulletje , of beter gezegd paars lulletje , dus jij bent er klaar mee , nou jou ding , je zult wel iets vinden om je lijden te verlossen , succes.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.