Ook Nederland krijgt avondklok als Tweede Kamer instemt

5
Ook Nederland krijgt avondklok vanaf vrijdag

In navolging van Suriname, krijgt Nederland waarschijnlijk ook een avondklok. Dat is zojuist bekend gemaakt op een persconferentie van demissionair premier Rutte en demissionair minister De jonge, over extra coronamaatregelen. Als de Tweede Kamer instemt gaat de avondklok gelden van 20.30 uur tot 04.30 uur.

En vanaf zaterdag is er een vliegverbod voor VK, Zuid-Afrika en heel Zuid-Amerika, dus ook voor bijvoorbeeld Suriname.


5 REACTIES

 1. Avondklok?? Hahahaha 😂😂😂 ik heb het al meegemaakt in de jaren 80 in Suriname, die tijd van de NMR (Nationale Militairen Raad) Dus hier in Nederland is het een makkie! Het verschil is dat je die tijd doodgeschoten kon worden en nu kost het €95 als je, je niet aan houdt


  Maak melding

 2. Ik vind het een onzin maatregel. Na 20:00 uur in de winter zijn er echt niet veel mensen op straat. In de zomer wel.
  Bovendien mag je nu maar 1 bezoeker thuis ontvangen, nl de dame van de escort bureau. Haar pooier moet buiten in de auto wachten en als hij gepakt wordt, ook nog verklaren wat hij daar deed.


  Maak melding

 3. Het staat zo goed als vast dat de avondklok er komt. Wat zullen die Marokkaantjes het moeilijk krijgen, de hele dag en avond binnen te moeten blijven….


  Maak melding

 4. Avondklok , ja wel of niet , in elk land zal het anders werken en beoordeeld worden , hier in Suriname kun je niet echt zeggen dat het goed werkt , na 7:00 uur ’s avonds zijn er heel veel mensen , vooral automobilisten en brommers op de straat , en een handje vol wordt maar gepakt , ook krijgt niet iedereen een boete , dus ze doen het dan vaker.
  Als Nederland echt het luchtruim sluit voor vluchten uit Zuid Amerika waar Suriname ook onder valt gaan de KLM en de SLM zeker failliet .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.