VIDEO: Circa 100 mensen bij protest Sibrano Pique

18
VIDEO: Circa 100 mensen bij protest Sibrano Pique
Pique spreekt de mensen toe, naast hem vakbondsleider Michael Sallons.

Het protest van Sibrano Pique vanmorgen in Suriname, heeft circa 100 personen op de been gebracht. Dat blijkt uit de beelden die onze verslaggevers zojuist maakten.

Pique riep de mensen op om de orde niet te verstoren en zich zoveel als mogelijk aan de maatregelen te houden. Groepjes van 5 waren volgen hem wel toegestaan.

De demonstranten zouden toestemming hebben gekregen van de Surinaamse politie om een petitie aan te bieden aan de DNA. Ze gaan nu richting de Assemblée.

Het gebied rondom DNA is ruim afgesloten:


18 REACTIES

 1. Beste Famiri, sensatie Pico is weer bezig.
  Natuurlijk hoef hij zich niet te bekommeren over zijn money, want baas druga baas ai sponseer met gestolen geld.


  Maak melding

 2. Hij had moeten demonstreren toen Bouta aan de macht was. Maar we weten dat niemand dat durfde te doen omdat Suriname een verkapte dictatuur was. Deze waka-mang zonder opleiding, heeft niets nuttigs te doen en denkt dat hij met zijn acties ook beleidsadviseur kan worden, net als die zeeolifant Patricia van Ommeren.


  Maak melding

 3. Gratis portie bruine bonen met zoutvlees krijg je alleen tijdens de verkiezingen daarna moet je weer hard werken, en deze proletariërs zijn daar niet tegen bestand !!!


  Maak melding

 4. 100 mensen? dat is 0,1% van de bevolking.

  nutteloze vertoning die weer teveel geld kost om de politie op de been te brengen die wel andere dingen te doen heeft.

  en als je aan die sukkel vraagt wat het probleem is en hoe dat op te lossen?
  staat hij met een bek vol nep-tanden dwaas om zich heen te kijken.
  wat een trieste vertoning deze mensen


  Maak melding

 5. De mensen hebben gelijk om deze regering naar huis te sturen, na al die beloftes die zijn gedaan, heeft de regering haar geloofwaardig kwijtgeraakt. Het word tijd dat het volk zich niet meer moet laten beet nemen als tijdens de regering Bouterse. Als zij echte verandering willen moeten zij niet meer massaal stemmen op de
  gevestigde partijen die voor extractieve politieke en economische instellingen zijn ,maar op nieuwe partijen die echt willen gaan voor inclusieve politiek en economische instellingen.


  Maak melding

 6. De NDP heeft AFGEREKEND met Suriname en het leeuwendeel van de bevolking door al die jaren en tot na de verkiezing van 2020 zich van alles en nog wat toe te eigenen, de kas leeg te roven en op niet navolgbare wijze kapot te maken wat stuk kon en te saboteren. Het adequaat regeren van het land moest onmogelijk gemaakt worden. Broko na kondre en tjari wi na ini pina. Sibrano zou er beter aan doen om Hoefdraad en co boven water te krijgen met t geld. Da a probleem e los op. Dat weet hij donders goed. Al de mensen die zitten met de gestolen middelen kijken toe hoe anderen pinaren maar geven geen rooie cent terug. Den ati takru, a blaka ma karma no e sribi !!!


  Maak melding

 7. Het is toch triest en beschamend om te zien dat deze type mensen de afgelopen 10 jaren de koers van Suriname hadden bepaald.

  Hoe heeft dat kunnen gebeuren ?

  Beste landgenoten,
  Laten wij het lot van ons land nooit maar dan ook nooit meer overlaten aan dit soort uitschot.
  Ten tweede beste mensen, deze protest wordt gedirigeerd. Het net sluit zich om de oude leiding van de NDP. De NDP moet om te kunnen voortbestaan een nieuwe leiding formeren. Aan de andere kant is de regering Santo. / B. Full Speed op dreef. Ik denk dat men de komende weken rekening moet houden dat protesten uit de hand kunnen lopen. De mensen die Pique steunen zijn gewoon boutisten. Den dede gi Bouta (dom – dommer – domst – boutist).

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 8. Oorzaak en gevolg….

  Xaviera Jessurun heeft dat heel mooi verwoord in haar interview met Dagblad Suriname:

  “In de derde klas van de lagere school leer je dat als een bal de weg oprolt, je niet zomaar erachteraan moet rennen in verband met de kans op een verkeersongeluk. Dat is de relatie tussen oorzaak en gevolg.
  Als je nu op straat gaat om te protesteren over een financiële situatie die is gecreëerd door de vorige regering, dan moet de les over oorzaak en gevolg nog een keer worden uitgelegd.”


  Maak melding

 9. Boskopoemang, ik hoop dat je de reacties kunt lezen. Wie zijn de grote racisten hier op WKT. Je merkte onlangs op dat ik een probleem had met racisme omdat ik verwees naar etniciteiten. Je was er rap bij mij te betichten van racisme, gaarne zie ik jouw reacties tegemoet over de uitlatingen van jouw matties hier op WKT.

  Ik neem aan dat je de Surinaamse samenleving heel goed kent, niet alleen van de vakanties, zoals zovelen hier op WKT. Ik ken veel mensen die in NL wonen en die pas daarna toen zij in NL zaten Suriname hebben leren kennen, door te lezen over Suriname, op vakanties zijn geweest of door andere contacten, daarvoor wisten zij niet zoveel, omdat velen hier op WKT op jonge leeftijd waren vertrokken naar NL en dus nooit in Suriname hebben gewoond.


  Maak melding

 10. Deze opgetrommelde lieden vragen zich niet af waarom de regering harde financiële maatregelen moet nemen. Dat moet omdat zij 10 jaar lang gratis BBmetR hebben gehad en de koek nu echt op is.


  Maak melding

 11. hé ric , en je holmaatje pony , jullie denken dat covid jullie niet kan overkomen , en dat wij allemaal racisten zijn , kijk in de spiegel , en ook achter de spiegel , dan zie jullie een spiegelbeeld van een racist , , dus kijk ook eerst naar je zelf paarse ratten.
  nu vannacht bij jullie daar in de bijlmer is er weer zeker een date tussen jullie hé .


  Maak melding

 12. Wow, sommigen willen 10 jaar wanbeleid vergelijken met 6 maanden logisch beleid en beweren ook nog dat die 10 jaar wanbeleid beter was. Ego wint het vaak van verstand.


  Maak melding

 13. dus een vergunning aanvragen voor een protestmars is eigenlijk niet eens nodig , wat voor rotzooi is dit , deze paarse nietsnutter kreeg te horen dat hij geen vergunning kreeg voor die mars , , en vertelde gewoon we gaan , en zo stond hij met een handje vol mensen van de ndp toch op straat , en de politie deed niets , ze lieten deze paarse meute gewoon naar het DNA gebouw gaan , dus mensen je ziet dat er heel veel paarse agenten rondlopen , en hun korpschef de paarse rat prada zal wel gezegd hebben niet ingrijpen , dat deed deze klojo ook bij de inval bij de militair Cairo , zo zie je maar weer dat de ndp nog veel macht heeft , en de regering Santokhi-Brunswijk grijpt niet in , wat is er met bouta afgesproken , of worden ze bedreigt door die dictator.


  Maak melding

 14. Hallo Poeny,
  Je hebt gelijk, ik had je niet in deze positie moeten jagen. Je hebt hiervan een trauma opgelopen zie ik, dat je weken erna nog wakker van ligt, daar in die ptata ollo. Neemt niet weg wat je bent, vooral nu je zo in verdediging treed, zegt al genoeg over je. Sterkte Poeny!!!!


  Maak melding

 15. Boskopoemang moet jij niet zelf lachen om jou domme reactie , je laat je op geilen door die pony , terwijl zij jou niet in de date wil hebben , , let op , paarse duivels ratjes proberen jou te paaien , maar je moet ze direct in hun kruis schoppen , en die pony was niet eens bij die mars met die pique , wat een loeder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.