zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair op bromfiets geschept door automobiliste

Militair op bromfiets geschept door automobiliste

-

Does Travel - naar Suriname

Een militair die op een bromfiets zat, is maandagmiddag iets na 17.00u geschept door een personenauto die bestuurd werd door een vrouw.

De aanrijding vond plaats op de hoek van de Johan Adolf Pengel- en de dokter Sophie Redmondstraat in Paramaribo. De militair raakte zodanig gewond dat hij niet meer kon opstaan.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling.

De bromfiets als de auto raakten behoorlijk beschadigd. Hieronder een foto waar de gewonde militair wordt onderzocht door het ambulancepersoneel:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Moeten we druk maken om deze millitair ? In de nacht van 7 op 8 december en op 8 december 1982 zijn vijftien tegenstanders van het militaire regime van Desi Bouterse op een beestachtihe wijze om het leven gebracht. Zelfde leger heeft ook complete dorpen in het binnenland uitgemoord. Tot op de dag van vandaag zijn excuses van het leger uitgebleven.
  Surinaame leger bestaat alleen uit laffaards. Opheffen die geldverslindende troep. Suriname heeft geen leger nodig.


  Maak melding
 2. En toch waren vrouwen volgens het laatst gehouden onderzoek aanzienlijk beter in het auto rijden dan de mannen. Hoe rijm je deze berichten dan. Hadden de onderzoekers JEHATTA in hun bovenkamer.


  Maak melding
 3. Koos
  Waar ben je mee bezig? Deze militair is op de eerste plaats werknemer die zijn werkgever nl de overheid helpt bij de uitvoering van hun werkzaamheden.
  Ik had je wel enigszins hoger ingeschaald


  Maak melding
 4. Bigi Sma 27 oktober 2020 At 12:09

  Koos

  Waar ben je mee bezig? Deze militair is op de eerste plaats werknemer die zijn werkgever nl de overheid helpt bij de uitvoering van hun werkzaamheden.
  Ik had je wel enigszins hoger ingeschaald

  ==============================================

  Beste Bigi Sma, ik heb niks met het leger. Het enige wat zij veroorzaken in Suriname is ellende. Maar dat is mijn mening. Heb genoeg familie en vrienden verloren door de Surinaamse leger.


  Maak melding
 5. Koos, ik ben het met je eens dat we in Suriname geen leger nodig hebben, maar waarom sleep je er de 8 December moorden met de haren bij? Wat heeft een toevallige militair, die waarschijnlijk nog niets eens geboren was tijdens de 8 dec. moorden misdaan, dat jij het goed vindt dat hij aangereden is? Had je wel medelijden met hem gehad, als hij toevallig Koos Leeghoofd was geweest?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES