KLM vanaf nu twee keer per week van Suriname naar Nederland

20
KLM vliegt vanuit Suriname naar Schiphol
foto (c) KLM

De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) heeft woensdagavond laten weten dat ze vanaf nu twee maal per week op de route tussen Paramaribo en Amsterdam zal vliegen. Deze vluchten zullen worden uitgevoerd met een B787-9 / 10.

Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag is de aankomst in Paramaribo om 15:00. Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00.

Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade maar kunnen een ticket kopen online via www.klm.sr, via email pbmreservations@klm.com of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1. Passagiers kunnen op deze website checken of ze naar Nederland kunnen reizen.

“Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, luchtvaart maatschappij en luchthavens. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar onderstaand YouTube filmpje” zegt de maatschappij.

20 REACTIES

 1. Beste mensen… Heb een illusie minder… Dubai heeft haast geen olie… De Dubai-formule in het kort is zo: ze verkopen of leasen de enige grondstof die ze hebben (land; de meeste dus die kale woestijn is) om infrastructuur van wereldklasse te bouwen, woningen, winkels en vrijetijdsactiviteiten (winkelcentra, pretparken enz.)….. Dubai is aantrekkelijk gemaakt voor.. bedrijven vanwege hun lage belasting- en financiële reguleringsregime… Er komen vermogende particulieren daar als de Engelse voetballer Beckham vanwege de beschikbaarheid van een luxe leven zonder belasting en een grootstedelijke cultuur… Dit, alles wekt de indruk van een levendige en levendige stad (zoiets als Las Vegas maar zonder het gokken) waar de ingetogen (maar rijke) massa van de buurlanden en emiraten hun geld komen uitgeven en zich amuseren…. Wel zo is dat de hindoestaan die daar haast al het werk doet niet even een een biertje mag drinken.. De leefregels van de islam zijn tamelijk streng in Dubai… Suri-neds huren vaak een auto in Dubai stad om in de woestijn rondjes te rijden.. Ook klagen Suri-neds dat er daar in de woestijn geen Macdonalds zijn… . U hebt Dubai dus ook in een halve dag gezien…. Mensen sterkte en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 2. Ik wil weer vliegen, de luchtventilatie/luchtverversing in vliegtuigen is heel goed geregeld, besmetting zal daar niet van komen.

  Alleen het risico in Suriname voor het COVID – 19 – virus daar maak ik mijn zorgen, ondanks dat men in SME een methode/apparaat met/van een Nederlandse ondermening gebruikt in het Academisch ziekenhuis dat zeer beperkt is en succes vol is.

  Ook asociaal gedrag, neks no fout gedrag van grote delen van de bevolking baart mijn zorgen.

  Ze moeten heropgevoed worden in militaire kampementen.


  Maak melding

 3. @Rambo 24 september 2020 At 08:44

  Grotendeels klopt het beeld ook alleen kun je in Dubai ook nog eens met een gerust hart je auto zonder op slot te doen gaan winkelen. De verloren geraakte portemonnaie wordt (met inhoud en al) keurig terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Voor de rest is in Dubai de gezondheid en het onderwijs GRATIS en worden de beste medici daarheen getrokken. Feit blijft wel Surinamers altijd en over alles en nog wat te klagen hebben. Helaas durven ze het niet recht in het gezicht van de verantwoordelijken te zeggen. Ook typisch Surinaams ALTIJD een grote kwebbel.


  Maak melding

 4. @ Passant. U maakt zich zorgen over hoe de Surinaamse bevolking omgaat met Corona. En hun ‘Neks no fout’ gedrag. Leeft u onder een steen in NL? Want NL besmettingen zijn van 2350 naar meer dan 100.000 gegaan.
  En dit in een paar dagen Hier wordt gedemonstreerd. BN’ers die #ikdoenietmeermee posten. Suriname zijn de cijfers enigszins geraakt. Terwijl ze in NL spreken over een 2e golf. Denk dat u zich meer zorgen moet maken over hun welzijn hier dan in Su.


  Maak melding

 5. De schepping bestaat uit tegenstellingen en verschillen. Maar alles werk
  samen tot evenwichtigheid van de schepping.
  Ook onze organen verschillen maar werken samen tot zuivering, voeding
  en evenwicht van ons lichaam.

  Suriname is niet met Europa te vergelijken maar is binnen de schepping
  even waardevol.


  Maak melding

 6. In Nederland is men zo ver dat er binnen enkele maanden al een vaccin op de markt is,

  Leids coronavaccin lijkt te werken: ‘Tot nu toe alleen maar goed nieuws’
  Het coronavaccin dat door Janssen Vaccines in Leiden is ontwikkeld, wordt sinds deze week getest op 60.000 mensen in de VS, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Komt het ei van Columbus straks dan echt uit Nederland? We vragen het viroloog Hanneke Schuitemaker, die de ontwikkeling van het vaccin leidt. “Tot nu toe krijgen we alleen maar goed nieuws.”

  Dit is maar één voorbeeld, maar er zijn nog meer die goede vooruitzichten bieden.

  In Nederland heeft men genoeg ervaring opgedaan met het Coronavirus om te voorkomen dat er doden vallen.

  In Nederland ben ik niet bang, omdat de medische specialisten van ziekenhuizen, Nederlandse medicijnen ondernemingen zijn goed bezig om vaccin tegen het Coronavirs te vinden.

  Het Europees Medicijnagentschap EMA heeft een officiële aanvraag ontvangen voor de goedkeuring van Dexamethason Taw voor de behandeling van volwassen ziekenhuispatiënten met COVID-19.

  Tussen de mensen waar ik kom, is alles goed geregeld en mensen houden zich aan de maatregelen. Controle is optimaal.


  Maak melding

 7. @Naomi,
  In Nederland leven miljoenen mensen en in Suriname ??. Meer mensen meer besmettingen en doden als men de regels aan de laars lapt. Suriname doet het heel goed gezien de omstandigheden waarin we leven en de voorzieningen. We moeten ons gewoon aan de regels houden. Er zullen toch hier en daar zieken en doden te betreuren zijn. We houden stand.


  Maak melding

 8. Passant 24 september 2020 At 13:06
  In Nederland is men zo ver dat er binnen enkele maanden al een vaccin op de markt is,
  =========

  U bedoelt dat vaccin waarvan er ook enorme hoeveelheden van zijn besteld voor arme landen?


  Maak melding

 9. Passant 24 september 2020 At 15:33
  Ze krijgen alleen maar goede geluiden.
  =================

  Het is vrij waarschijnlijk dat ook Suriname gewoon de beschikking krijgt over vaccins.


  Maak melding

 10. @Ram

  Het gaat niet om het aantal mensen ih land. Ik heb het over de mentaliteit en het beleid van de regering. Nederland laat veel over aan de burger. Hierdoor is het een vrijgevochten boel. Mensen die agressie gebruiken tegen ambtenaren etc. Want tja we hebben rechten hé. De grootste stijging is onder de jongeren. Er komt nu een tweede golf aan. Suriname heeft ook een piek gehad maar men was toch wat voorzichtiger. Tuurlijk hier en daar wat tegenstand. Maar veel minder.


  Maak melding

 11. Passant 24 september 2020 At 17:34
  Maar liever bepaalde Surinamers niet, die meer aan hun enige eigen belangen dachten.
  ================

  Ik wens niemand ernstig ziek of dood. Dat krijg je namelijk altijd terug.


  Maak melding

 12. Wendy,
  SLM is al 1 jaar bezig om een certificaat m.b.t. veiligheid te krijgen voor dat overjarige, afgedankte 777-200 toestel.

  Mei 2021 loopt leasecontract af, hebben ze 1,5 jaar betaald en GEEN commerciële vlucht gemaakt.

  Zo regelen Surinamers hun eigen zaken 🥊🥊🥳🥳🤣🤣👋👋


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.