Braziliaanse goudzoeker schiet landgenoot in bil na ruzie over lastig vallen dochter

3
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

Een ruzie en woordenwisseling tussen twee Brazilianen, die op een goudveld in Suriname werkzaam zijn, is geëindigd in een schietpartij waarbij de 38-jarige Louise V. op zijn landgenoot schoot met een jachtgeweer. Volgens verklaring van de verdachte deed hij dat, omdat zijn dochter constant wordt lastig gevallen door het slachtoffer.

De Franse politie stelde de Surinaamse politie op de hoogte van het gebeuren, nadat het slachtoffer in Frans-Guyana medische hulp zocht. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) heeft Louise V. op zondag 19 september aangehouden en overgedragen aan de recherche van Regio Oost.

Het slachtoffer is aan zijn zitvlak geraakt. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Louise V. in verzekering gesteld. Het jachtgeweer welke de verdachte illegaal in bezit had, is in beslag genomen meldt het Korps Politie Suriname.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.