VIDEO: Defilé gewapende machten voor nieuwe regering in Suriname

1
Defilé gewapende machten voor nieuwe regering in Suriname
Archieffoto defilé: Pantservoertuigen van het Nationaal Leger in Suriname.

In Suriname hebben diverse gewapende eenheden vanmiddag meegedaan aan het defilé ter ere van de pas aangetreden regering onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi. Omstreeks 14.30 uur beet het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) de spits af.

Veel aandacht ging uit naar de manschappen van het Korps Politie Suriname (KPS) waar de huidige president eerder werkzaam was. Daarna was het Nationaal Leger aan de beurt (foto).

Het was een aangepast defilé vanwege de COVID-19 situatie. Het publiek werd gevraagd dit bijzonder moment uit veiligheidsoverwegingen niet bij te wonen. De genodigden die wel op het Onafhankelijkheidsplein mochten, moesten de felle zon trotseren.

Ook de leden van de Raad van Ministers genoten zichtbaar van de demonstratie van de gewapende eenheden. Na deze manifestatie heeft de president en zijn regering zich klaargemaakt voor een roadshow om het volk te begroeten.

Het defilé is terug te kijken bij Apintie:

https://www.facebook.com/Apintie/videos/3283326531726794/

1 REACTIE

  1. Die teringhond heeft zoveeeeeeel geld gestolen dat als puntje bij paaltje komt hij iedere militair die er maar toe doet een miljoen dollar kan geven om hem te helpen
    Zorg dan ook dat hij wordt verrast met een bezoek in de nacht. Strooi hem zand in de ogen en als hij zich op z’n gemak voelt sla dan toe


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.