Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

5
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

De directeur van het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft tijdens de persconferentie hedenmiddag aangegeven dat er twee positieve COVID-19 cases erbij zijn in Suriname. Beide personen hebben de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) bezocht.

Het draaiboek van het AZP vereist dat de SEH in geval van een COVID-19 positieve casus, minimaal 12 uren gesloten wordt zodat deze goed schoongemaakt kan worden. Alleen personen die in een levensbedreigende situatie verkeren zullen op een alternatieve lokatie dichtbij de SEH worden opgevangen.

Maakt u gedurende deze periode zo veel als mogelijk gebruik van de huisartsen- en spoedposten. De RGD-klinieken van Geyersvlijt en Latour zullen heden gedurende de nacht geopend zijn aldus het AZP.

De SEH zal haar dienstverlening zo spoedig mogelijk normaliseren.

5 REACTIES

 1. Dus 12 uur dicht voor een schoonmaak actie…..een dag lang schoonmaken. Hoe groot is dat ding? Gaan ze de ruimtes met een tandenborstel schrobben of met dethol sprayen….palm schijnt heel goed te werken. Goedkoop en effectief.


  Maak melding

 2. Als het in de protocollen staat dan dienen ze zich daaraan te houden.
  Heb jij daar moeite mee?? Ga dan niet.
  Altijd een geklets. Niets is goed.
  Vooral die in nl wiens hersenen al door het virus zijn aangetast. Ze kletsen 24/7 op internet.


  Maak melding

 3. Het verplegend personeel is niet optimaal beschermd, ze kunnen makkelijk ook besmet worden, ze hebben geen handschoenen, geen beschermende brillen en hoofdkapjes, alleen bouwmarkt kapjes, dus ze zullen zelf de grootste besmettingshart zijn.šŸ˜±


  Maak melding

 4. Wendy 20 maart 2020 at 12:12
  —-
  Heb je al een oranje mondkapje bemachtigd? Goed zo. Stap 2 is stopt dat ding heel diep in je reet. Jij bent dan veilig en ook je familie en vrienden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.