COVAB verschuift start basisopleidingen wegens tekort aan stageplekken

8

Het Elsje Finck Sanichar College (COVAB) in Suriname heeft noodgedwongen de start van de basisopleidingen (Verpleegassistent, Ziekenverzorging en MBO- Verpleegkunde) in oktober verschoven naar maart 2020. Dit komt omdat er een tekort is aan stageplekken en grote groepen studenten die moeten afstuderen nog geplaatst moeten worden. Hieronder de bekendmaking over het besluit:

8 REACTIES

 1. Ik word zo ziek van zulke misselijk makende berichten. Toekomst van dezelfde paarse onnozele jongeren wordt structureel naar de kloten geholpen. Ze worden bewust afhankelijk gemaakt van paarse voedselpakketten, die een verslavende werking op deze onnozelen heeft en schooltassen zonder een gedegen school. Alle paarse stemmers zijn medeplichtig aan de teloorgang van het land, en moreel verval.


  Maak melding

 2. 9 jaar Bouterse – NDP en alleen maar ellende en achteruitgang.

  Staatskas leeg , toren hoge schulden en dan nog niks bereikt.
  Behalve een beetje asfalt hierven daar.


  Maak melding

 3. Para Expres, negen jaar Bouterse maakt het mogelijk dat meer mensen toegang hebben gekregen naar diverse vormen van beroepsonderwijs. Er zijn door de grote toename van het aantal studenten minder stageplaatsen voorhanden omdat het aantal ziekenhuizen en zorginstellingen in het land beperkt zijn. Er is een overschot aan arbeidskrachten in deze sector.Gebruik je hersenen op de goede manier.


  Maak melding

 4. @ RobG

  Beste Bouta-Lover,

  Aan jouw wil ik geen energie verspillen.

  Waarom ?
  Omdat ik denk dat jij helemaal niet gestudeerd hebt.
  Jij zoekt selectief naar informatie om de “acties” van jou idool, Bouterse, te verdedigen.
  Kritisch kijken en objectief evalueren is voor jouw en jou soort genoten te moeilijk. Laat staan onderzoeken.

  Ik ga me ook niet verlagen om op jouw niveau over iemand anders zijn hersenen te praten.

  Ik zal voor jouw bidden dat jij ooit je hersenen zal vinden.

  Heel veel sterkte met jouw bekrompen denkwijze.


  Maak melding

 5. @ RobG

  Als je alleen selectief zoekt naar informatie, dan is het moeilijk om een probleemanalyse en een oplossingsmodel te maken.

  Maar ja, dat gaat te ver voor een NDP-er.


  Maak melding

 6. Para Express,
  geen energie stoppen in die paars geindoctrineerde, laaggeschoolde en ongeletterde paarse pauper RobGay. Komt nooit een rationeel en objectief woord uit. Slechts paars braaksel.


  Maak melding

 7. Laten die mensen die er voor geschikt zijn een studiebeurs aanvragen in Nederland.
  Er is een tekort aan duizenden verpleegkundigen in Nederland


  Maak melding

 8. 9 jaren Bouterse regime in Suriname, betekent voor mij 9 jaren de STAATSKAS LEEG GEPLUNDERD; 9 jaren de Surinaamse burgerij BEDONDERD; 9 jaren NDP stemmers aan TOP-Banen geholpen, terwijl zij in feite ONGESCHIKT BLIJKEN TE ZIJN DAARVOOR; 9 jaren de NDP TOPPERS ZICHZELF HEBBEN MOGEN VERRIJKEN; 9 jaren de Surinaamse burgerij VERHOOGDE BELASTINGEN en PRIJZEN VAN GOEDEREN HEBBEN LATEN BETALEN; 9 jaren de Surinaamse burgerij OPGEZADELD MET TORENHOGE SCHULDEN DIE DE ZOGENAAMDE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS VAN DE NDP HEBBEN GELEEND EN OPGEMAAKT, TERWIJL ER DAARVOOR NIKS AAN RESULTATEN ZIJN BEREIKT; KORTOM, 9 jaren POPPENKAST VAN EEN ZOGENAAMDE REGERING BOUTERSE IN EEN BANANEN-REPUBLIEK SURINAME, TEN TOON GESTELD AAN DE HELE SURINAAMSE SAMENLEVING √ČN DE HELE WERELD!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.