Surinaamse voetballer Ivenzo Comvalius tekent contract in Slowakije

9
Voetballer Comvalius uit Suriname loopt stage in Nederland bij Almere City
Foto: Facebook Ivenzo Comvalius

De Surinaamse voetballer Ivenzo Comvalius heeft sinds kort een 3 jaren contract getekend bij AS Trencin in Slowakije (Centraal -Europa). De speler van Transvaal heeft al enkele oefenwedstrijden gespeeld tegen verschillende Clubs uit Tsjechië en Hongarije.

Comvalius liep vorig jaar oktober ook al stage bij Almere City en trainde een week mee met het team. Het 21-jarige talent uit Suriname zei toen tegn de Surinaamse voetbal site natiosuriname.sr. dat het een droom van hem is om in Europa te spelen.

Mijn droom is eindelijk uitgekomen om proff voetballer te zijn na hard werken ,Thank to my family, my fans for their support i am thankful for the phone calls and text massages from fellow players. god bless everyone and thank u so much forr the love❤🇸🇷💪🏼⚽️su messi😃✌🏼” aldus Ivenzo op Facebook.

De profvoetballer heeft intussen ook al gescoord en dat was in de wedstrijd tegen Club Zilani.

9 REACTIES

 1. Beste Comfa…laat ze een poepie ruiken door heel goed en vooral sportief te spelen,vergeet niet dat je een Ambassadeur van Suriname bent.Hou de vlag hoog !


  Maak melding

 2. Mooi man eindelijk een positieve ontwikkeling zo lees ik het graag.

  @ Frank en @ Jan
  Positieve advies mannen !!!!!!!

  Bun tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Goed sportief nieuws: gefeliciteerd met deze mooie stap Comvalius; supergoed en heel veel succes in Slowakije. En heel veel Slowaakse / Tjeschische woordjes leren zodat de communicatie vlot verloopt.


  Maak melding

 4. Het zijn weer sporters die Suriname positief op de kaart zetten, gelukkig maar zoals iedereen weet hebben wij een president die continue ervoor zorgt dat ons geliefd Suriname in verband wordt gebracht met moord/diefstal en criminaliteit. Het zou van slimheid getuigen als het volk deze bende onder de naam van NDP massaal de rug toe keert en de goedgezinde politieke partijengaan steunen.


  Maak melding

 5. Gefeliciteerd met het bereikte resultaat in je carrière en moeten nog meer Surinaamse voetballers van teams uit de SVB volgen.

  Triest dat het netwerk van de (ex-) profvoetballers, trainers met al hun inzet voor de SVB er niet in slagen de Surinaamse voetballers bij de SVB-clubs niet lukt om ze bij de profclubs van de KNVB te krijgen.

  Een oorzaak ervan zou kunnen zijn, dat erin Nederland al genoeg Surinaams talent is waaruit ze kunnen putten, maar ondanks dat zou het moeten gaan om de kwaliteit, aanleg van jong talent en wat dat betreft hebben de Surinaamse Voetbalclubs wel wat aan te bieden. Er bestaat ook een goede contact tussen SVB en KNVB dat niet optimaal wordt gebruikt, anders zou deze mogelijkheid om Su-voetbaltalent bij de profclubs te krijgen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Er bestaat ook een goed contact tussen SVB en KNVB dat niet optimaal wordt gebruikt, anders zou deze mogelijkheid om Su-voetbaltalent bij de Nederlandse profclubs te krijgen wel goed moeten lopen.


  Maak melding

 7. Vraag aan de voetbalkenners hier .
  Zou het ook temaken hebben met salaris wat gegeven moet worden aan spelers buiten de eu volgens knvb en uefa regelementen ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.