Russische Buza-minister op werkbezoek in Suriname

36
Russische Buza-minister op werkbezoek in Suriname

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov brengt een officieel werkbezoek aan Suriname. Dit zal van 26 tot en met 27 juli 2019 plaatsvinden.

De besprekingen die gevoerd zullen worden vinden plaats in het kader van ondermeer intensivering van de economische, sociale, culturele en technische samenwerking, alsook het bevorderen van politiek dialoog tussen beide landen. Mogelijk zullen enkele overeenkomsten worden getekend tijdens dit werkbezoek.

Photo credit: МИД России / MFA Russia С.Лавров и Д.Родригес | Sergey Lavrov and Delcy Rodriguez via photopin (license)

36 REACTIES

 1. De besprekingen die gevoerd zullen worden vinden plaats in het kader van ondermeer intensivering van de economische, sociale, culturele en technische samenwerking, alsook het bevorderen van politiek dialoog tussen beide landen. Wanneer komt Poetin langs???Minister van Buza you conjo bo mama. Allemaal weer snoepreisjes onder deze ministers. Misschien nog even onder de lakens kruipen met een Yildiz.


  Maak melding

 2. En wie O wie spreekt in Suriname Russisch ? Of zullen de 50 Cubaanse geheime agenten (want het zijn GEEN artsen) als tolk gaan fungeren ? Weer gaat de Surinaamse dictator een samenwerkingsverband aan met een land dat geen vooruitgang kan bieden.


  Maak melding

 3. A Ka Sani Sa Dé Na ddb he(a)de Wan Boen Cookoe Watra Foe SEALS Do Po(o)r ing Djin.

  Het is de russen tot nu toe niet gelukt om in Cuba, Granada, Nicaragua, Venezuela, enz op het Amerikaanse Continent het achtertuin van het Witte Huis te krijgen en het zal ze niet lukken. ddb heeft het in de jaren 80 van de vorige eeuw geprobeerd om de cubaantjes Suriname binnen te krijgen. De USA hadden hun bondgenoot Brazilië, hun luchtmacht onaangekondigd op Luchthaven Zanderijen geland en hadden ddb verteld dat de cubaantjes binnen de kortste keren moesten vertrekken, anders zouden ze ddb een poepje laten ruiken. Ze wezen hem erop hoe het met de dictator van Grenada maurice bishop was afgelopen en toen waren ze ook al wees paraat om door te komen naar Paramaribo.

  De Fransen, Frans – Guyana/NATO houden Suriname ook scherp in de gaten en het zal Suriname, nada, nooit, notie, nul negatief, enz lukken om po(o)r laai op het Amerikaanse Continent te krijgen. Het zal de russen niet lukken en het zal de Chinezen niet lukken en vooral niet in Suriname. Zie maar de landen waar aan Suriname grenst. USA heeft grote belangen in Guyana, Brazilie zal nooit toestaan dat er aan haar noordgrens cextreem communiisten daar de skepter komen zwaaien. De Fransen zullen dat ook niet toestaan aan hun westgrens.

  Wat ddb doet is niets anders dan een kat die in eigen land in het nauw gedreven is nu de Algemene Verkiezingen op 25 mei 2020 aankomen, het financieel -economisch een puinhoop is, sranan skeer, het Surinaamse Volk geen enkele vertrouwen in hem, ndp heeft, de buitenlanden hem scherp in de gaten houdt, het vonnis van de 8 december 1982 moorden door de krijgsraad elk moment komt 20 jaar gevangenisstraf + levenslange gevangenisstraf, de bui ziet hangen en nu een alles of niets poging doet om zijn vege lijf te redden met de russen binnen te halen. Poor La(a)i! Het wordt niks met de russen op het Amerikaanse Continent. Mek Din Kon, USA De Wakti Din.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. De Grote vriend van mij Lavrov minister van buitenlandse zaken wat buitenlands politiek betref .

  NDP Regering of beleid makers jullie kunnen geen inbreng of inzicht hebben wat buitenlands politiek betreft van Rusland .

  NDP was voorstander dat Khadaffi vermoord moest worden en Rusland was vel te tegen stander van de aan pakt van west Europa .

  Laat NDP hulp vragen om Suralco weer op te starten .

  Laat NDP beleid makers vragen voor een Raket Basis bouwen .

  Bouterse dan kan je vragen over Ruimte vaart je zij dat je van Ruimtevaart hou .

  NDP beleid makers jullie komen inzicht en verstand te kort om met Lavrov uit Rusland te praten .

  En laat het al vast duidelijk zijn de vliegtuig maakt een tussen stop om te tanken om verder te vliegen naar Brazil .

  Het is niet zo dat deze grappen makkers een uitnodiging naar Rusland hebben gestuurd .

  Waar is Hooghart hij ging gisteren te keer in DNA vergadering .

  In plaats dat Hoogart over Arbeid wetten praat ging te keer over rijst met kabel jauw van 1972 .

  Mijn vriend komt op bezoek geeft door aan hem dat ik in Kazachstan een Machine ga kopen dit jaar nog


  Maak melding

 5. Het is de russen tot nu toe niet gelukt om in Cuba, Granada, Nicaragua, Venezuela, enz op het Amerikaanse Continent het achtertuin van het Witte Huis een poot te krijgen en het zal ze niet ook niet lukken in Suriname.

  ddb heeft het in de jaren 80 van de vorige eeuw geprobeerd om de cubaantjes Suriname binnen te krijgen.

  De USA hadden hun bondgenoot Brazilië opdracht gegeven met een hoge militaire officier legervliegtuig van hun luchtmacht onaangekondigd op Luchthaven Zanderijen te laten landen en ddb verteld dat de cubaantjes binnen de kortste keren moesten vertrekken, anders zouden ze ddb een poepje laten ruiken. De cubaantje vertrokken bij grote getallen. Binnen twee weken was er niet een cubaantje meer in Suriname te bespeuren. Deze Braziliaanse hoge militair wees ddb erop dat hoe het met de dictator van Grenada maurice bishop was afgelopen en in die dagen waren ze ook al wees paraat om door te stomen naar Paramaribo.

  Mek Din Kon USA, SEALS De Waki Din

  A Ka Sani Sa Dé Na ddb he(a)de Wan Boen Cookoe Watra Foe SEALS Do Po(o)r ing Djin.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Lavrov komt niet zomaar naar Suriname. Suriname kan een belangrijke strategische positie hebben voor de Russen.

  Reken er maar op dat er weer een grote lening aankomt.
  Of een deal met een “militaire” tegenprestatie.


  Maak melding

 7. Rusland heeft geen tijd voor Zuid America of America vooral waar men nog dood straffen hanteert .

  De Grens tussen Rusland Kazachstan is 6930 kilometer lang genoeg grondstoffen .

  Rusland heeft niemand nodig zo ook hebben ze op getreden in Syrie om Assad te helpen .

  America wilde Assad weg hebben maar door keihard op treden vaqn Rusland is het America niet geluk .

  Rusland heeft niemand nodig op deze wereld .


  Maak melding

 8. Weet je wat grappig is? Hier en in bepaalde politiek kringen zoals de oude politieke partijen, wordt al heel lang geroepen dat Suriname geïsoleerd is vanwege Bouterse, maar de ene na de andere grootmacht en/of land dat er in de wereld toe doet komt bij hem op audiëntie en toont belangstelling en waardering voor Suriname.


  Maak melding

 9. Rusland is nog steeds wereldmacht, zelfs Europa zwichten onder druk van Comrad Putin. Wel oppassen want Moeder Rusland ook beetje als China, veel staatsbedrijven in handje van kleine groepje. Hebben veel stinkie puf rijke Russen dus zij kunnen ook met vele gelden smijten. Comrad Putin is onofficiële rijkste man van de wereld, voor hem was Khaddafi. Putin zij niet zo snel kunnen pakken als Khadaffi, hij eerder andere mensen laten pakken, nog altijd KGB mentality. Salaam


  Maak melding

 10. Een band met Rusland is goed voor economie, toerisme, cultuur, medische zorg en veiligheid. Ons militairen moeten versterkt worden met goedkoper en sterker Russische wapens. De SU dokters moeten aanleren om medicijnen te kunnen voorschrijven en patiënten behandelen. Daarnaast moeten ze geld binnenharken door meer buitenstaanders verwelkomen en meer exporteren o.a. vis, rijst en dieren vlees.

  Dit levert meer een waardige bondgenoot op dan onbetrouwbare yankees.


  Maak melding

 11. Zie vliegtuig dat zal landen dat zelf gebouwd is door de Russen .

  Rusland levert al genoeg gas voor west Europa en Olie .

  Zuid America daar onderdrukt men de meeste mensen op Aarde na slavernij .
  Russen houden niet van onderdrukking systemen zo als America .

  Kijk maar in Suriname wat de America achter heeft gelaten met de Bauxiet industrie .

  De NDP Regering zie maar hoe America al het Goud voor niets mee neemt stelletje onder kruipers zijn jullie in NDP .


  Maak melding

 12. Laafhards hebben Khadaffi vermoord zijn ze beter van geworden .

  Judas zijn dat zijn die Khadaffi hebben vermoord kijk maar naar de landen die voorstander waren zelf rente geeft men niet meer bij alle banken in America en West Europa op je spaar geld .

  Bij Khadaffi ging het niet om het geld alleen maar dat een ieder te Eten heeft naar een Arts kan gaan en naar school kan gaan en geld aan ieder gezin geven per gezin was dar 1200 USD per maand .

  NDP had een mail naar Libie gestuurd dat Khadaffi moest aftreden had Lacking gedaan hij was toen Minister van buitenlandse zaken .

  Khadaffi was EEN ECHTE Africaan


  Maak melding

 13. passant je wil me horen maar zal je dat besparen. Ik ga hier verder geen woorden aan vuil maken want je bent mijn gelijke niet gezien je woordkeus….een ziek geest. Je verraad jezelf hierdoor uit wat voor nest je komt.
  Vervolgens, waar staat het ergens beschreven dat ik een Bouterse fan bent Dreumes! ”Als apen hoger klimmen willen, ziet men gauw hun blote billen”.

  Getekend door een fatsoenlijk onafhankelijke heer.

  Ps. Familie van ene bespotter?


  Maak melding

 14. De NDP is ook een boevig partij en de Russen zijn meesters in landje pik.Zie maar de Krim en Moldavie. Misschien dat de ingi boi hun kan bewegen om de olievelden van Guyana voor de Suri’s te stelen.Zal nog meer geld betekenen voor de ingi boi en consorten.


  Maak melding

 15. Ik.hoop dat het bezoek van Lavrov een de basis kan zijn van meer economische-, sociale-, en culturelerelaties tussen beide landen. Er zijn genoeg grote Russische bedrijven die in Suriname zouden moeten kunnen investeren in de visserij, landbouw, mijnbouw,oliewinning, enz. In het buurland Guyana is bijv. Rusal, de grootste alimiumproducent van de wereld actief. Ook in de energievoorziening, modernisering van lucht(havens) zou Russische bijstand welkom moeten zijn.


  Maak melding

 16. West-Europa/EU heeft genoeg kennis en geld en equipment, manpower om duurzame energie op te wekken. Ze zijn er ook volop kee bezig. Binnen 25 jaar hebben ze geen gas of olie meer nodig om de eu te draaien en gereed te hebben voor de toekomst.

  Due Russische gas en aardolie uit Saoedie Arabie hebben ze echt niet meer nodig. Duurzame energie zal vele malen goed koper zijn en schoner. Landen die erin investeren zijn losers

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 17. @ Passant: Vriendelijk advies, probeer wat waardiger te reageren op kritiek. Door zo agressief te schelden omdat iemand wat lelijks zegt maak je jezelf ongeloofwaardig en verlaag je jezelf. Gezien de inhoud van de reactie van visionair hebben we hier waarschijnlijk te maken met tijgerpoesje onder een andere naam. Die begint ook gelijk te schelden en te dreigen als iets haar niet bevalt. Lucien vertoont ook poesjes trekken. Het is een ordinair viswijf, gedraag je niet zoals zij.

  Wat je zegt over de intenties van Rusland klopt grotendeels wel. Verschillende would be wereldmachten zoals China en Rusland en in mindere mate ook India proberen overal invloed te verwerven om hun macht te vergroten en om greep te krijgen op grondstoffen. Suriname is in deze een makkelijke prooi. Een land rijk aan natuurlijke rijkdommen, geleid door zwakke en corrupte bestuurders. Het heeft een kleine bevolking, dus de cadeautjes hoeven niet duur te zijn, een kinderhand is gauw gevuld.
  De lieden die hierboven de invloed van Rusland toe juichen zijn personen die een hekel hebben aan de Europeanen, Nederland in het bijzonder. Hun motto is: “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”. Voor de rest snappen ze er niets van. Ze graven hun eigen graf. Ze denken niet, ze voelen alleen.

  Hoe serieus we de toenaderingen van Rusland moeten nemen is de vraag. De Russen kennen Suriname en de Surinamers niet zoals Nederland ze kent. Het resultaat van hun pogingen zou nog wel eens tegen kunnen vallen. Of de VS uiteindelijk niet Suriname tot de orde roept is ook nog maar de vraag. Voorlopig laten ze het maar gaan, de dagen van Bouterse zijn tenslotte geteld, zij het niet via de verkiezingen, de rechter of zij het de natuur die een punt zet achter het bestaan van Bouterse als de sterke man in Suriname.
  Santhoki is in Nederland bezig fondsen te verwerven voor de komende verkiezingscampagne. Google maar eens op Erbeva in Den Haag op afbeeldingen. Dan zie je Santhoki op bezoek daar.
  De eigenaar is een schatrijke Hindoestaan, rijk geworden met onroerend goed handel. Een soort Oemwawsingh, maar dan fatsoenlijker, slimmer, en veel rijker.


  Maak melding

 18. De minister van Buitenlandse zaken, nodigt ministers van Buitenlandse zaken uit in ons arm land om weer te bedelen en ons land verder helpen te vernietigen. Deze Betje Big Yildiz Pollack moet nu opdonderen. Ze zet ons land te kijk en zichzelf. Wat schiet Suriname nu op met al die ambassadeurs en buitenlandse ministers, allemaal een potnat. Opzouten.


  Maak melding

 19. Hier zal Trump erg blij mee zijn!!
  Rusland probeert in Zuid-Amerika te positie van USA te ondermijnen.
  Na Venezuela proberen hun machtspositie ook in Suriname te tonen.


  Maak melding

 20. Rusland of Poetin probeert geen enkel invloed te hebben in zuid America ook niet in west Europa .

  In Rusland verbouwd of oost men 123 miljoen tarwe per jaar uit grondstoffen bouwt men gewoon een vliegtuig .

  Zuid America en midden America zie maar hoe de indianen nu leven met hun eigen volk ,zijn niet de blanken ik noem maar een land als Mexico waar er dagelijks 1000 doden vallen alleen met vuurwapens dat ze zelf produceren .

  Zo ook Brazil zie de doden met vuurwapens dat de ze als broden produceren .
  In zuid America .

  Ik heb nooit gehoord dat ze platina in zuid America hebben gevonden .

  Poetin is geen vriend van de Trompet of Trump laat hij de doodstraf afschaven in America .

  Ik zelf ben tot de basis school gegaan ik heb mijn Sociale uitkering gestopt nu geniet ik van mijn vervroeg pensioen .

  Al geeft een President of Koning op deze wereld mij zijn huis en salaris en vrouw toch wel deze zwarte dat niet .
  Ik verruil zelf 1 hectare grond van mijn voorouders niet voor een bezit van een president of Koning op deze wereld

  En het geld ook voor de grappen makers die voetballers die miljoenen verdienen .

  Verlopig heb ik lego blokken gestuurd naar Suriname om kinderen vaardigheden te leren hoe je een huis kan bouwen met stenen dat ze zelf kunnen maken met een Hydraulische systeem uit Rusland of Kaszachstan dat gaat dit jaar gebeuren .

  Zelf fruit kan men niet planten in zuid America stelletje geluk zoekers op de wereld .


  Maak melding

 21. Ik slaap liever in een kamp in Para dan in een huis van een Koning of President met zin vrouw .

  En tot mijn dood zeg ik dat niemand moet mij met systemen komen onderdrukken en ik laat een ellende achter voor hun die nog geboren moeten worden .

  Deze zwarte eet geen vlees rund varken al 37 jaren niet meer kippen vlees al 4 jaren niet meer heb al van dat ik tanden heb gegeten ongezond .

  Dubai is niet voor mijn daar ik niet van onderdrukking houd .

  Niet met geld en grondstoffen bouw je een land op zie maar Suriname de laatste tien jaren allen .

  De kolonisten en de slaven van vroeger hebben een goede basis achter gelaten .

  Door heb zuchtigheid van leiders en beleid makers op deze wereld is het in 45 jaren naar Hel gegaan .

  En President van America Trump al geeft je mij de Hotel dat je van je vader heb gekregen wel ik zelf niet voor een half hectare grond ruilen ,en stuur geen geheime dienst naar mijn adres Trump


  Maak melding

 22. Productie Tarwe aanplant in Rusland is 123 miljoen Ton en geen kilo op jaar basis .
  Olie uit Rusland word niet alleen gebruikt voor auto rijden maar ook voor vliegtuigen en Hydraulische systemen

  En ik ben al 32 keren gegaan naar Suriname te hopen dat ze de troep op ruimen in omgeving van Paramaribo er is genoeg werk voor een ieder in Suriname .

  NDP zeg al tien jaren er is geen werk stelletje dronkarts zijn ze geluk zoekers .


  Maak melding

 23. Passant, jij laat je beinvloeden door de Nederlandse propaganda. Jij denkt nog steeds dat Nederland de wereld is. Nederland heeft dik verdiend met de export van aardgas. Het gas raakt op en de problemen met gaswinning in Groningen dwingen Nederland om naar alternatieven te zoeken.Dit is de reden waarom zij zich hard inzetten voor andere vormen van energie. Men is bang dat men straks afhankelijk wordt van dure gasimporten uit het buitenland. De komende 20 a 30 jaren kan Nederland niet volledig over op elektriciteit. Het netwerk kan het niet aan en er zullen te weinig leveranciers zijn omdat dit zeer grote investeringen vraagt.


  Maak melding

 24. Hier nog een interessant artikel voor degenen die denken dat van Rusland de oplossing gaat komen voor de Surinaamse problemen: rtlz.nl/algemeen/economie/artikel/4784526/rusland-economie-jongeren-emigreren-corruptie-politiek-poetin
  Accepteer het nu maar, het beste land voor Suriname om er weer bovenop te komen is Nederland. Andere landen hebben geen belangstelling of verkeerde intenties. Alleen is het wel de vraag in hoeverre Nederland nog geïnteresseerd is in Suriname. Voorlopig profileren Suriname en de Surinamers in Nederland zich nogal negatief in Nederlandse ogen. Het spreekwoord dat je de hand die je voedt niet moet bijten kennen ze niet.


  Maak melding

 25. Rusland is verantwoordelijk voor het neerschieten van een passagiersvliegtuig vol met onschuldige mensen. I.p.v. dat men de aansprakelijkheid aanvaardt, excuses aanbiedt, de daders uitlevert voor berechting en de nabestaanden compenseert zitten de Russen allerlei leugens te verspreiden om hun aansprakelijkheid te ontlopen. Zo’n Staat kan gerust gekwalificeerd worden als een schurkenstaat en het is dieptriest dat SU o.l.v bouta beste maatjes wilt worden met zo’n Staat. Soort zoekt soort.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.