dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugs, geld, auto's en motorfiets in beslag genomen bij inval politie

Drugs, geld, auto’s en motorfiets in beslag genomen bij inval politie

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen week bij een inval op een woonadres aan de Begoniastraat te Paramaribo, een hoeveelheid hasj met een totaal gewicht van ruim 12 kilogram aangetroffen en in beslag genomen. Daarbij zijn ook een groot geldbedrag in euro’s, een motorfiets en twee auto’s in beslag genomen.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van het Arrestatie Team (AT), hebben op donderdagmorgen 13 juni de 23-jarige huisbewoner Furgill S. aangehouden voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De politie vermoedt dat het aangetroffen geld van misdrijf afkomstig is. De motorfiets is vermoedelijk ook door misdrijf verkregen omdat Furgill geen bescheiden van dat voertuig kan overleggen. De twee auto’s, waarin de hasj is aangetroffen, zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

Furgill is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Hash is processed marihuana. Zou interessant zijn te weten waar het vandaan komt en wie het ingevoerd heeft. Hash kan in Su geproduceerd zijn en voor de binnenlandse markt bestemd. De drugshandel heeft de middenstand bereikt.


  Maak melding
 2. De boel confiskeren en verkopen. Geld gaat naar justitie ter bestrijding van de drugscriminaliteit.

  Dus wanneer een wil is, is het mogelijk om de criminelen hard te treffen in het hart van het machtscentrum en ze helemaal kaal te plukken en ook uit te schakelen. Zo hebben ze straks geen geld meer en ook geen verdovende middelen. En de syndicaten worden helemaal lam gelegd.

  Er moet een gerichte wegen verkeer controle in Sur komen en de houders van dure voertuigen en eventueel de aangetroffen spullen kunnen verklaren naar de herkomst en in bezit te hebben. Sur is niet zo dichtbevolkt om de hele busines onder controle te krijgen. Helaas zijn andere krachten die deze gang van zaken in stand houden.


  Maak melding
 3. Hopelijk worden :motorfiets en auto’s straks verbeurd verklaard door de rechter !!
  Gemaakte kosten door politie moeten toch ergens van opgebracht worden ??? Afschrik effekt ook !!!!


  Maak melding
 4. Wat me opvalt, dat zulke partijen wel achterhaald kunnen worden, de verdachten direkt worden opgepakt.
  Waarom kan dat niet gebeuren met die grote vangsten die via SU naar het buitenland gaan.
  Hier gaat alles ongemerkt voorbij pas in het buitenland wordt het opgemerkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES