maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuriname derde plaats bezoekersaantal Curaçao North Sea Jazz festival

Suriname derde plaats bezoekersaantal Curaçao North Sea Jazz festival

-

Does Travel - naar Suriname

Surinamers staan op de derde plaats van festivalbezoekers van het Curaçao North Sea Jazz festival. Op de eerste plaats staat Colombia en Nederland. Dit beweren  Percy Pinedo, woordvoerder van de Fundashon Bon Intention (Organisatie voor Goede doelen) uit Curaçao, de organisatie achter CNSJ en Hugo Clarinda, de directeur van de Curaçao Touirism Board (CTB). Zij waren in Suriname voor de tweedaagse Curaçao Info Mart.

Het Curaçao North Sea Jazzfestival 2019 wordt gehouden op 29, 30 en 31 augustus op de gebruikelijke locatie: het festivalterrein bij het World Trade Center te Piscadera Bay. De eerste namen voor de negende editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival zijn bekend. Het gaat om de Amerikaanse popband Maroon 5, de populaire Puertoricaanse reggaeton- en ‘latin trap’-zanger Ozuna, de Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight en de Jamaicaanse reggaeband Third World.

Vorig jaar stonden er grote namen als Patti labelle, Jason Derulo, de toppers Sting & Shaggy, Damian Marley, Daddy Yankee, Christina Aquilera, CLo Green en vele anderen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Grappig, want de Surinamers vinden dat ze pinaren. Hebben waarschijnlijk nooit beelden uit Yemen en achterstandswijken in Brazilië of China gezien.Het betalen van 35 SRD per jaar voor een rijbewijs vinden ze te duur. Het betalen van zo een 200 SRD wgenbelasting voor hun met duizenden SRD’s gepimpte auto’s is een hele opgave en zo kan ik doorgaan. Natuurlijk moeten we daarbij de rol van de oppositie en met name de trollen van de VHP niet vergeten, die deze sentimenten aanwakkeren en de mensen ophitsen tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik vind het een zwakte bod van de regering dat ze deze maatregelen die in een gestructureerde samenleving normaal en noodzakelijk zijn, on hold heet gezet. Want als de oppositie aan de macht was, hadden ze hetzelfde moeten doen. Daarbij zouden ze natuurlijk de schuld schuiven in de schoenen van de vorige regering. Een land bouw je o.a. op door belastingen te heffen en het volk daarmee een eerlijk deel van de uitgaven te laten dekken. Zij zullen er uiteindelijk de vruchten van plukken. Het zal niet meer zo zijn dat elke malloot een rijbewijs gaat halen en de wegen kunnen gerehabiliteerd worden. De politie kan zelfvoorzienend worden hetgeen de veiligheid ten goede komt. Natuurlijk zullen de trollen op deze site mijn mening weer torpederen en zaken verdraaien, maar ja, anders hebben ze ook geen leven toch?


  Maak melding
 2. @Lucien, even twee vragen n.a.v. je volgende opmerking:

  Grappig, want de Surinamers vinden dat ze pinaren.

  Hebben hardwerkende Surinamers geen recht op ontspanning omdat een deel van het volk “ pinaart” ?

  Kun je me de link van jouw opmerkingen m.b.t. dít onderwerp uitleggen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES