zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Bigi Boi' uit Suriname komt in juni uit tegen 'Pretty Boy' uit...

‘Bigi Boi’ uit Suriname komt in juni uit tegen ‘Pretty Boy’ uit de VS

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, – De Surinaamse MMA-vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik neemt het op 22 juni 2019 op tegen de Amerikaan Allen ‘Pretty Boy’ Crowder. Dat heeft de vechter uit Suriname afgelopen week bekend gemaakt. Het wordt zijn tweede gevecht in de Ultimate Fighting Championship (UFC).

Begin februari debuteerde Rozenstruik, die op zondag 17 maart zijn verjaardag vierde, bij de UFC. Hij nam het toen op tegen de Braziliaan Júnior Albini in de Braziliaanse stad Fortaleza. Daar won hij van Albini met een technical knock-out.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd is Crowder niet de eerste de beste tegenstander. De 29-jarige Amerikaan heeft dertien MMA-gevechten achter de rug, waarvan hij er tien won en drie verloor. ‘Pretty Boy’ heeft twee keer bij de UFC gevochten. Hij won één partij en verloor de andere.

Rozenstruik is na zeven MMA-partijen nog ongeslagen. De partij tegen de Amerikaan vindt plaats op 22 juni tijdens UFC Fight Night 153 in Greenville, South Carolina in de VS en wel in de Bon Secours Welness Arena.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. Valt mee dat ik nog geen racistische asociale reacties heb gelezen over dit onderwerp. Als alles wat verkeerd gaat in Suriname alleen maar de schuld van de creolen en de marrons zou zijn, dan houdt dat in dat de andere 6 of 7 bevolkingsgroepen niets verkeerds doen en dan zou er naar verhouding relatief weinig criminaliteit moeten zijn in Suriname omdat het evenwicht dan beter zou zijn, maar helaas is dat niet het geval. De realiteit van het dagelijks leven leert ons dat niet alleen 1 of 2 bevolkingsgroepen schuldig zijn aan alles wat mis gaat in Suriname, maar dat alle bevolkingsgroepen zich schuldig maken aan corruptie, criminaliteit en ander ongeoorloofd en strafbaar gedrag binnen de Surinaamse samenleving, denk maar aan onder andere huiselijk geweld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES