Female DJ en producer C Futego brengt EP uit

2
Female DJ en producer C Futego brengt EP uit

Female DJ en producer C Futego uit Suriname gaat dit jaar haar eerste EP ‘For You’ uitbrengen. C Futego die eigenlijk Chantal Hewitt heet, timmert al langer 2,5 jaar aan de weg als DJ. Zij heeft in haar korte DJ carrière succesvolle optredens gedaan in het buitenland waaronder: Nederland, Aruba, Curaçao en de Verenigde Staten van Amerika. In 2015 is zij begonnen met het produceren van eigen nummers. Haar eerste officiële single heet ‘The Heat’.

“Mijn EP bestaat uit vier nummers. Ik ben er heel erg blij mee, want heb bijna alle teksten zelf geschreven en hoop hem heel snel te releasen. Het liefst voor 1 februari”, vertelt ze . De single ‘F*** No (Not Me)’, die door de Rebecca Maria wordt vertolkt is een voorproefje van haar EP die binnenkort op alle internationale sites te streamen is.

Voor de vrouwelijke DJ en producer is het uitbrengen van een EP is een droom die werkelijkheid wordt. C Futego wil met Rebecca Maria, die ook op haar vorige single ‘Show You’ te horen was, zoveel mogelijk muziek maken. “We gaan nu werken aan haar eigen EP, zodat zij haar debuut kan maken als solo zangeres.” (Foto / Facebook C Futego)

2 REACTIES

  1. De muziek van tegenwoordig is geen Jeugd maar Jeukt muziek van de tijd. Met een beetje kennis van geluidsmixen is het Not the Song. maar de digitale ritmische geluidsbarrières dat moet zorgen voor de beïnvloeding om tot (winti) hysterische (mis) gedragingen bij meisjes te geraken.

    Dit is niet nieuw, muziek maakt een geweldige indrukt/invloed op mensen. Neemt bijvoorbeeld de nieuwe versie van weti fisi. Is bij wijze van praten een wereld hits geworden. Dank aan de (tijdsgeest) digitale mix geluiden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.