woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Woning te Wageningen vermoedelijk na kortsluiting afgebrand

VIDEO: Woning te Wageningen vermoedelijk na kortsluiting afgebrand

-

Does Travel - naar Suriname

Op een adres aan de Ritsweg in het district Nickerie, is de woning van een familie op vrijdag 15 maart compleet afgebrand.

De wetsdienaren van het politiebureau Wageningen in het Westen van Suriname, deden na een telefonische melding van de brand, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst ter plekke stond de woning in lichterlaaie en was de Surinaamse brandweer bezig met blus werkzaamheden.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De woning die op het electriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

Volgens de ter plaatse aanwezige brandweer commandant is de brand vermoedelijk ontstaan na kortsluiting. Het onderzoek van deze brand wordt voortgezet. Hieronder beelden van de felle brand:

@waterkant.net Vreselijk. Weer een grote brand in #Suriname ♬ Danger – SoundAudio

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. De allerhoogste tijd, dat de bevolking en de overheid meer gaan investeren in rookmelders, degelijke blandblussers en/of sprinklerinstallaties.

    Iets wat al veel eerder had moeten gebeuren in een tropisch land, met voornamelijk houten huizen…voorkomen is beter dan blussen…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES