zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHuurwoning deels verwoest na gasexplosie in keuken

Huurwoning deels verwoest na gasexplosie in keuken

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Shabier Ishaakweg in Suriname is maandag een huurwoning deels verwoest na een gasexplosie. Er hebben zich daarbij geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
 
De voorlichter van de Surinaamse brandweer, Olton Pinas, zegt dat de melding omstreeks 17.50u binnenkwam als gaslekkage in een woning. Onderweg naar de melding kwam het bericht binnen dat een gascilinder zou zijn geëxplodeerd.

Pinas zegt dat een bewoner in de keuken bezig was te koken toen de gasleiding vlam vatte. Omstanders probeerden de brand te blussen, echter zonder het gewenste resultaat.

De 28 lbs gascilinder was binnen in de keuken geplaatst en er ontstond een explosie. De omstanders renden weg en bleven allen ongedeerd.

De schade is beperkt gebleven tot de keukenmuur en een stopcontact. De politie was ook ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Surinamers en…….het eeuwige……WEGRENNEN…😂😂😂……..

    Met een dergelijke mentaliteit zal er geen enkele oorlog worden gewonnen…….ook TIGRI kan Suriname definitief op de buik schrijven.
    Slechts ÉÉN ENKEL SCHOT IN DE LUCHT afgevuurd door die Guyanezen en zie de Suries met hun eeuwige GROTE BOKA´S massaal het HAZENPAD kiezen…😂😂😂…


    Maak melding
  2. Hoe vaak moet er nog verteld worden dat een gascilinder NIET in huis moet staan en vooral niet in de keuken. Dit is echt vragen om problemen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES