zaterdag, mei 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameSadi beweert dat ABOP/PL ambtenaren gedwongen inzet voor partijwerkzaamheden

Sadi beweert dat ABOP/PL ambtenaren gedwongen inzet voor partijwerkzaamheden

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-parlementariër Ann Sadi stelt klachten te hebben gehad over het feit dat ambtenaren werkzaam op ministeries in Suriname, waar of een ABOP of PL-minister de scepter zwaait, met politieke rancune of overplaatsing worden bedreigd indien zij niet in de kleuren van de twee partijen gekleed zijn of meedoen aan de huis-aan-huis politieke campagne.

“Mensen worden gedwongen om dingen te doen. Ik ga dat niet in percentage kunnen uitdrukken, maar die klachten krijg ik. Ik krijg ook klachten dat ambtenaren van het ministerie van Sociale Zaken 1X24 uren bij het ABOP-centrum worden gezet. Mensen die ondersteuning nodig hebben worden gestuurd naar het ABOP-centrum”, benadrukt de Surinaamse politica.

Volgens de NDP’er kan dit helemaal niet door de beugel, omdat er nu ook politiek gespeeld wordt met belangen van mensen die in nood verkeren. Opvallend volgens haar is dat er te veel gevallen zijn waar de sociale ondersteuning/koopkrachtversterking aan mensen wordt verstrekt die het in feite niet nodig hebben. Deze middelen zouden juist aan degenen kunnen worden gegeven die het juist harder nodig hebben.

Aan de andere kant worden er volgens Sadi nog steeds nieuwe ambtenaren in dienst genomen, terwijl er voor sommigen niet eens een werkplek is. De NDP’er merkte op eerder ook vragen in De Nationale Assemblee gesteld te hebben over het selectief omgaan met het verstrekken van financiële middelen aan moskeeën.

“Hoe komt het dat bepaalde moskeeën geld vanuit de overheid krijgen en anderen niet? Hoe transparant is het? Het zijn allemaal zaken die we ons afvragen”, aldus de NDP’er.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. “…
    Het zijn allemaal zaken die we ons afvragen”, aldus de NDP’er.
    …”

    Een waardige wetenschapper gaat niet alleen afvragen maar gaat onderzoeken en gaat op zoek naar de waarheid !

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  2. Alle politieke partijen doen dit, hebben dit gedaan en zullen dat in meer of mindere mate blijven doen.
    “Volgens de NDP’er kan dit helemaal niet door de beugel,”….wat niet door de beugel kan is het land met torenhoge schulden in chaos en ellende achterlaten, zodat een ander die rotzooi kan opruimen.
    De rest lijkt allemaal populistische prietpraat….die fascisten zullen alles oppakken om het volk weer op een verkeerd been te zetten.


    Maak melding
  3. De Nationale Dagoes lopen constant tegen de schenen te schoppen.

    En telkens weer blijkt dat hun foute aannames alleen maar voor hinder en stagnatie zorgen.

    Beter vragen zij zich af waar hun gevluchte en veroordeelde voorzitter is en wie de nieuwe voorzitter wordt, want de NDP heeft GEEN voorzitter meer !
    De NDP is dus eigenlijk ook geen waardige politieke partij meer ! Het kan maar geen keuzes maken en het kan ook geen beslissingen nemen. Het enige wat zij nu doen is roddelen en voor verwarring zorgen.

    Maar het volk is nu slimmer geworden en weet inmiddels wel beter.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  4. Mevrouw sadi. Dit zelfde hebben jullie ook met andere personen gedaan in commewijne toen jullie aan de macht waren. Jullie hebben mensen bedreigd mensen met onslag als ze voor een andere partij gingen werken en kandidaat waren. Dus hou je mond.


    Maak melding
  5. Mw. Sadi ik wil het volgende even in herinnering brengen. Misschien bent u kort van memorie. Tijdens de verkiezing van 2015 en daarna 2020 was het niet de ndp die pick up met dienstkentekenplaat vlaggenmasten ging vervoeren om die te plaatsen voor de woning van personen. Die ene man met de spaanse naam(vermoedelijk.boy enz), die reeds overleden is, is toch ook te keer gegaan met iemand die de vlag van nps niet wilde ruilen voor die van de ndp. Je ziet de balk wel in andersmans ogen maar de splinters in je eigen ogen zie je niet of is het de pot verwijt de betel.


    Maak melding
  6. Waarom komt Sadi niet met nieuws dat de Surinamers interesseert. Vertel ons/het volk, hoe jij het land wil gaan besturen, als deze regering eventueel weggestemd wordt in mei 2025. Jij Sadi en ander NDPers komen alleen maar vertellen wat in jullie ogen niet goed is. Jij Sadi, en kornuiten, hebben al dit soort praktijken zelf in het leven geroepen, toen jullie aan de macht waren. Door jullie te doen, moet Chan zware matregels treffen, om Suriname weer uit de schulden te halen, met het gevolg, veel armoede in Suriname. En armoede, is de bron voor criminaliteit, met dank aan de NDP.


    Maak melding
  7. De slachtoffers hebben persoonlijk Sadi op de hoogte gesteld van de wantoestanden met de VHP coalitiepartners Abop en PL. Zij is wijs genoeg om de klokkenluiders in bescherming. Deze personen willen uit vrees voor rancune niet op de voorgrond treden.Ook de VHP laat hetzelfde patroon zien.Ze maken zich hieraan ook schuldig.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES