zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBekende ondernemer opgepakt na meerdere aangiftes

Bekende ondernemer opgepakt na meerdere aangiftes

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft ondernemer Furgill P. aangehouden en in verzekering gesteld wegens wanbetaling. Drie personen deden onlangs aangifte tegen de 38-jarige man.

In het eerste geval zou de bekende ondernemer 12 dozen spijsolie ter waarde van 56.250 Surinaamse dollars (SRD) bij een bedrijf hebben gekocht, maar daar nog steeds niet voor hebben betaald.

In een andere geval deed een gemberverkoper aangifte tegen de ondernemer, die 289 kilo gember bij hem had besteld ter waarde van 95.370 SRD. Ook in dit geval kwam P. zijn afspraken niet na.
 
Het derde geval betreft dat van een huurwoning. P. betaalde zes maanden huur en daarna niets meer. Uiteindelijk is hij door tussenkomst van een deurwaarder uit het huis gezet.

Na het vertrek merkte de verhuurder dat uit de woning een gascilinder en een remote van een airco waren ontvreemd. Ook bleken er diverse vernielingen te zijn aangericht.

De politie van Latour spoorde Furgill na de aangifte op. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Saillant detail is dat er op Facebook vaker oproepen aan zijn adres werden gedaan door personen, die zakelijk nog het een en ander met hem te verrekenen hadden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. RobG,

    Jij zit er waarschijnlijk warmpjes bij, want uit alles maak ik op dat jij flink jezelf verrijkt hebt tijdens 10 jaar NDP.
    Wanneer ga je het door jouw onrechtmatig verkregen geld terugstorten?
    Doe eens het juiste en geef het geroofde geld terug!!


    Maak melding
  2. @RobG 14 februari 2024 Bij 15:08
    Natuurlijk heel jammer dat deze ondernemer en filantroop
    -============
    Filantroop voor zichzelf! Je postings worden steeds absurder meer lachwekken!
    Stop toch met Suries voor gek te zetten!


    Maak melding
  3. “Saillant detail is dat er op Facebook vaker oproepen aan zijn adres werden gedaan door personen, die zakelijk nog het een en ander met hem te verrekenen hadden.”
    =========================================

    Hahaha, volgens RobGay was deze een ondernemer en aan lager wal geraakte filantroop.
    RobGay slaat inmiddels behoorlijk door…..


    Maak melding
  4. President Nederlandsche Bank prijst monetaire economische ontwikkeling Suriname.

    Toch wel een heel ander verhaal dan wat de paarse rioolratten hier keer op keer proberen te beweren.
    Hoe in hemelsnaam gaan ze dit weer tegenspreken. Benne benieuwd of die speudo-econoom hier ook een weerwoord op heeft.


    Maak melding
  5. Zielig voor deze ondernemer, aan lager wal geraakt celstraf gaat niet helpen, hij moet begeleiding krijgen voor zijn financiele problemen. Oja ik las dat nederlands bank prijst surinaams monotaire ontwikkeling surinamers moeten sterk zijn en op eigen benen staan, want in eigen land zijn nederlanders heel erg populitische en gierig bezig straks ook door politiek veel meer met hun eigen witte sociale netwerken en vele priveleges voor witte mensen of witte mix bloed mensen geen volbloed andersoort zoals vele surinamers uit suriname in nl dus suriname doe je best.


    Maak melding
  6. Over ondernemer word gelijk opgetreden maar wij arme burgers me eigen zoon is verhuist en heeft me nog 2 maanden swm en ebs rekening ,nog niet betaald . van politie moest hij wel zo snel mogelijk. Betalen maar totheden niet betaald van 31 jan 2024 nu is al 16 feb 2024


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES