zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen horen dat politie komt en rennen uit gebouw

Criminelen horen dat politie komt en rennen uit gebouw

-

Does Travel - naar Suriname

Zeven criminelen hebben afgelopen nacht geprobeerd een handelszaak aan de Indira Gandhiweg in Suriname te overvallen, maar voor hun pech werden ze verhinderd tijdens hun daad.
 
De eigenaar althans de ondernemer werd wakker door een gestommel. Hij keek naar de camerabeelden en zag tot zijn verbazing onbekende figuren in het pand.

Terwijl de indringers bezig waren zijn slaapkamerdeur te forceren schakelde de ondernemer de politie in. Nadat de rovers het gesprek beluisterden trokken ze zich terug en kozen het hazenpad.
 
De ingeschakelde politie die ter plaatse verscheen bekeek de camerabeelden van de zaak waarop zeven rovers zijn waargenomen. Ze waren allen gekleed in het zwart en gemaskerd.

De daders hebben drie deuren van het pand geforceerd. Aan de achterzijde van het gebouw, dat omrasterd is door een stenenschutting, werd een ladder aangetroffen.

De criminelen hebben niets kunnen buitmaken. Aan de opsporing en aanhouding wordt gewerkt.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Als je zeven criminelen op camerabeelden ziet, terwijl ze je zaak overhoop halen, heb je het recht om op ze te schieten met een al of niet met een vergunning gedekt vuurwapen. Ik zou tenminste geprobeerd hebben zoveel mogelijk van hen aan flarden te schieten


    Maak melding
  2. De ondernemer/aangever moest ze dwars door hun sodemieter hebben geschoten. Als het de 7 ellendige beesten gelukt was bij de man te komen, had hij dit niet kunnen navertellen. Man, als je geen vuurwapen(vergunning) hebt, vraag zo gauw mogelijk een aan en koop dan meteen een five shooter.


    Maak melding
  3. In het vervolg alleen “blauw licht” aan.
    Het was toch in de nacht.
    Daarnaast 2 auto’s in de straat en 2 auto’s in de straat achter het huis, dan heb je meer pakkans.

    Ik stuur wel die rekening op!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES